- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz llama.adam #1200 üzenetére
Főleg a végét adom. Ha van is rajta tok, minimum almánál kivágott. Anélkül felesleges az egész..
-
addikt
válasz llama.adam #1200 üzenetére
Dehogy nem
Még az alma is selejtes már hiányzik belőle egy darabLátszi neked csak ezért kel az iohone, hogy mindenki lássa milyen menő csávó vagy főleg az a csóró aki droidot használ
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
llama.adam
csendes tag
Kedves Buksi! Vagyis Tapsi..!
Segítek neked a szövegértésben! Éppen azon humorizáltunk nem kevés iróniával, hogy mire lecsengett az elsö 1200 hozzászólás, még mindig van aki képes itt valami miatt nyafogni, pl. hogy billeg a telefon asztalon a kameramodul miatt ami kilóg a hátlap síkjából.
Ha bevallom, hogy igen! Nekem azért kell ,,iohone,, hogy mindenki lássa milyen menő csávó vagyok, akkor megelégedsz?
Ha veszek, egy Samsung Galaxy Note 10+ 5G-t, 1100 euróért ami 350-el több mint az iPhone, akkor is csak azért veszem, hogy mindenki lássa mennyire menő csávó vagyok, főleg a csóró androidosok (szavaidat kölcsön véve), vagy akkor jó fejnek számítok nálad? Hm?
-
veterán
válasz icecave #1179 üzenetére
Xprotectort tudom ajánlani, én ott te tettem fel tegnap a Pro Max-ra. Kb 15 percig küszködött a srác amíg teljesen por mentes lett, de szépen fel tette. Igaz az ára kicsit húzós (10k).
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Drp81
aktív tag
válasz llama.adam #1203 üzenetére
Szerintem Ő is ironizált csak...
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
addikt
Nem elösször kerül itt elő ez a téma, töled sem
Otthon is látom a fiamon (23 éves) meg a haverjain akinél nem alma van az csoró[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Azt lenne jó tudni, hogy megy-e rajta a dual audio bluetooth-on keresztül bármilyen fülessel.
Állítólag csak az AirPods vagy mivel megy, de remélem nem így van.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
llama.adam
csendes tag
-
janeszgol
félisten
Igen, ez már minimum 10 éves történet. Sőt több, mert nem az iPhone telefonokkal kezdődött. A cég felépített egy marketinget, mai megy. Hányingerkeltő, de ők is pénzből élnek.
Engem ritkán néznek meg csajok az utcán, elég átlagos vagyok, de amikor egy iStyle szatyorban vittem haza az iPad 6-ot (oké 128ast, de akkor is, nem egy XS Max), hát lesegettek.
Ennyit jelent a márka. És ez nem a szülők felelőssége, hanem a társadalom nyomja. Régi mondás, ami vagy elhangzott vagy kitaláció: ez nem telefon, ez iPhone. Sajnos még mindig dívik, de a cég ebből él. A többi gyártó is szeretett volna egy képet festeni magáról, csak nem sikerült ekkorát. Talán a Coca Cola ekkora név még. De tegyük hozzá, hogy meg is dolgoztak ezért a névért. Ne csak 2007-ig menjünk vissza, hanem még tovább.
Szerintem felesleges erről többet beszélni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Otthon is látom a fiamon (23 éves) meg a haverjain akinél nem alma van az csoró
De ez miből derül ki? Hogy mondják is nekik, vagy...nem értem...
-------------
Egy kis érdekesség, ami talán kapcsolódik ehhez:
Mielőtt bejött a rossz idő, hétfőn délután bementem a városba és nem ezt akartam figyelni, de telefonálás közben, ahogy Janeszgol is írta, észrevettem, hogy többen nézik a telefont (pro max), nem értettem ,hogy miért, mert a francot se érdekelte idáig, csak most valahogy feltűnt, aztán én is jobban figyeltem még eljutottam ahova akartam (árkád telenor üzlet), szóval én lepődtem meg a legjobban.
Pécs- Széchenyi tér. Aki telefonált, annál iphone, akik ülnek a a kerthelyiségekben, mindenkinél fordítva lerakva iphone, de még véletlenül sem láttam más telefont. Megyek tovább Bem utcán, aki telefonál iphone, ekkor már direkt jobban figyeltem...jön egy ferde szemű csaj. Nála könnyen kiszúrható volt a note 10 napban megcsillanó hátlapja.
Aztán még egy samus jött, majt leérve a Kossuth térre szintén kerthelyiség, lefordítva iphone-iphone hátán, de főleg 6s és 7 amikről írok.
Beérve az árkádba szinte kevés kivétellel mást nem is láttam, mind csak iphone. Kb a széchenyi térről leérve simán fél száz iphone tulajt láttam. Na most nem tudom elképzelni, hogy ezek mind csak menőznének, hogy ők nem is csórók, mert az iphone 6s-7-8 nem olyan árban vannak, hogy emiatt hitelt kellene felvenni.
Talán a többség, pontosan az ios, stabilitás, megbízhatóság, egyszerűség, biztonság miatt vesz iphone-t. Aki meg a másikra azt mondja, hogy emiatt csóró, vagy épp menő, az konkrétan szerintem idióta.
Attól, hogy nekem van pro max, honnan tudja, hogy nem adtam el érte a fél vesém és írtam alá 2 év rabláncot hitellel egybekötve? Bullshit az egész...Viszont, aki így vesz telefont, mert valóban nem telik rá, na az tényleg idiotizmus és menőként akar feltűnni...[ Szerkesztve ]
-
llama.adam
csendes tag
Én abban is biztos vagyok, hogy ahol a lakosság nem annyira korlátozott anyagi lehetőséggekel rendelkezik mint Kelet-Európában, ott ez nem is izgat különösebben senkit, hogy most iPhone-ja van /Note 10+-a van /BMW-je van.. hú, mutogatja milyen gazdag...
Igen, aki csak ezért vesz egy márkát az gyökér, de én meg kikérem magamnak, hogy ezért bárki, anélkül, hogy ismerne egy kalap alá csoportosítson velük!
-
veterán
válasz Penguin_ #1207 üzenetére
Igen ezért is vettem meg, mert így gondolom én is.
Viszont itt sokan írják, hogy eBay stb oldalról ugyan ezt veszed meg jóval olcsóbban amibe biztos van valami, de én inkább ki adok érte ennyit és tudom jól meg van csinálva mivel mondom szegény gyerek 15-20 percig biztos küszködött vele mindig találtam egy apró por szemet
Magamnak meg nem tudnám így felrakni, hogy ennyiszer fel emelem és ki szedem a porszemért az is biztos.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
hogy nekik mondják-e vagy sem azt nem tudom de otthon sokat hallom
és nem mi neveltük így, sajnos már az általános alsó tagozatában ez ment
aki a kínaibol öltözködött azt simán kiközösítették, most is ez megy zara, tommy hilfiger, pedig az anyja mondja hogy némelyik szarabb mint a kínai
(én még most is vásárlok kínaiból csak cípőt veszek normális márkát a ruhára mindegy mi van ráírva)
nem tetszik ez a mentalítás, de attól még a gyerekem, sajnos olyan helyen dolgozott a vendéglátásban ahova az ilyen tipusú emberek jártak szórakozni[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Kedves llama.adam, pokmky, meg a többi igen értelmes választ adó egyén.
Feltettem egy kérdést, mivel tervezek venni a jövőben ilyen telefont, és érdekelne hogy lehet-e tok nélkül értelmesen használni. Nem nyafogás, nem hiszti, nem fika. Mivel a boltban nem lehet rendesen kipróbálni (oda van drótozva) ezért érdekelne olyan véleménye, aki már megvette a telefont.
De mivel itt minden második hsz arról szól, hogy miért HD meg miért IPS, ezért értelmes információt szerezni esélytelen.
És ha kérdezni mer az ember, akkor is leugatják. -
addikt
pont erről beszélek ez egy szaros mobil amit cakk pakk 20k-ért előfizetéssel együtt ellehet hozni és már nem elöször vetik fel itt egypáran hogy ez " a telefon "a többi meg csak droid
némelyekből süt a lenézés ha nem iphonet használsz
holott számomra olyan funkciók hiányoznak belőle mint a fizikai dual sim, infra, értesítési led vagy aod, fm rádió (ez kiváltható)[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Nem tudjuk mit jelent neked "értelmesen használni".
Telefont többnyire nem úgy szoktunk használni, hogy lefektetjük vízszintbe az asztalra majd tízujjas gépelést nyomatunk rajta, ahol esetleg gáz lehet ha billeg közben.
A választ se lehet normálisan megfogalmazni, mert ha valaki beírja kicsit/közepesen/nagyon billeg, azzal sokra nem mész.
Most viccet félretéve, odagumizol valami kb akkora dolgot a mostani telód hátára, és megnézed számodra mennyire gáz. -
Zanik
addikt
Van egy szép magyar mondás: nem a ruha teszi az embert.
És mennyire igaz.
Senki se lesz se több, se kevesebb azáltal, hogy iPhone-t vesz/használ. Vagy épp Samsung-ot, vagy Huawei-t. Vagy hogy BMW-vel jár, Olymp inget hord, vagy épp TAG Hauer óra van a csuklóján, stb-stb.
Az értelmes emberek tisztában vannak ezzel.
Aki pedig vagyoni státusz alapján ítél meg másokat, azt úgyse fogod tudni ráébreszteni erre.
A fiatalok pedig sajnos könnyen megvezethetőek, mert számukra sokkal fontosabb még egy adott közösségnek való megfelelés, akár saját maguk feladásával is. Aztán jobb esetben kinövik és megtanulják az embereket vagyoni helyzetüktől függetlenül értékelni, illetve elfogadni saját magukat.
Kívülről látva meg senki nem mondja meg, hogy egy tinédzser végigdolgozta a nyarat azért az iPhone XR-ért, vagy épp a vállalkozó apuka vette meg neki a Note 10+-ot 'szülcsinapcsijára'.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
niof
addikt
Így off-ba mindenkinek, aki hozzászólt ehhez a részhez.
Én fanatikus droidos voltam anno, szinte mihelyt megjelent. Egészen 2016 végéig, mikor meglett az SE. Az első 3 hét nagyon kemény volt, sokszor falhoz akartam vágni, különféle okokból. Aztán ráéreztem, felfedeztem, és megtetszett. Én soha nem voltam "menő srác", nem nagyon voltak márkás cuccaim sem. Ez az első olyan dolog az életemben (tárgy), amit megszerettem. És többé nem vágyok vissza a Google rendszerébe, mert ez jobb, átgondoltabb és biztonságosabb. És nem mellesleg, nem kereskednek velem, vagy az adataimmal.
Ott telt be nálam amúgy a pohár, mikor 2016 vége körül a Chrome, meg a Google maps elkezdett helyeket meg üzleteket ajánlgatni nekem a böngészési előzmények, meg a helyelőzményeim alapján, hogy pontosan tudta, mikor merre jártam, mit néztem meg, mi érdekel. Hát kösz, ebből én nem kérek többet. Érdekes módon, a váltás után ezek abbamaradtak.
Az meg, hogy miért pont a 11 lesz? Ez a mostani, a X-el kezdődött széria számomra legideálisabb darabja. Hosszan támogatott lesz, és nem avul el egyhamar. SE-ről most érdemes váltani, úgy érzem. Egy dolog lesz számomra kényelmetlen, a mérete. De ebbe kezdek beletörődni lassan.
Csak azért írtam le mindezt, hogy legyen még egy egyéni történet/nézőpont a többi között, hogy ki miért választotta az almát, és miért ragaszkodik hozzá. Köszönöm, ha elolvastad.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Wapmester
senior tag
az ne zavarjon, hogy az összes oldal lekövet süti alapján és névtelen marketing infókat küld vissza a szervereknek, ez mindenre érvényes, nem oprendszer függő , tökre mindegy hol vagy ,ha böngészel, akkor az oldalak látnak és statisztikáznak rólad, csak éppen tökre felesleges ettől beijedni, mikor a facebook és hozzá hasonló oldalak eladják egymás között a felhasználói adatokat, mindent tudnak mindenkiről. Ezek ellen semmit nem lehet tenni, ahhoz hogy ne legyen sehol digitális nyomod, soha nem lenne szabad internetezned, de még tévézni sem 2016 óta pedig rengeteg dolog változott droid terén is, az hogy most melyik os-hez vagy szokva azon múlik inkább , hogy mennyire tudsz saját megszokott dolgaidtól kicsit eltérni, mert általában az embereket a saját rutinjai nem engedik elvonatkoztatni, az emberek nehezen tudnak váltani akkor is ,ha egy másik rendszer használhatóbb bizonyos dolgokban
-
niof
addikt
válasz Wapmester #1224 üzenetére
Igen, tisztában vagyok ezekkel, de nem dobál ajánlatokkal. Plusz nem vagyok fent a közösségi oldalakon, és blokkolok mindent, amit lehet, a telefonon is. Lehet paranoia, de én ilyen vagyok. A droid meg szerintem csak hátrányára változott. Olyan kusza, hogy már ki sem lehet igazodni benne. Mikor hoznak egy céges telót, hogy állítsuk be, egyre zavarosabbnak tűnik mindegyik. Pláne a kínaiak. Ehhez képest az iOS teljesen letisztult, és egyszerű. Gondolom az sem véletlen, hogy a kollégák az iPhone-okat meg mind nekem adják, ha be kell állítani, mert ők meg ezen nem igazodnak ki.
Nem is beszélve arról a kollégáról, aki egy több mint 5 éves blacberry-t használ...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Wapmester
senior tag
sajnos az oldalak képesek a kiskapukat is kihasználni, pl nemrég inkognitó módban is képesek voltak követni az embereket egyes szemét oldalak, pedig ott aztán tényleg nem kellett volna, a kereső oldalak is mentik a keresési eredményeket , bár egyes böngészőkben benne van ez a követés elleni védelem, mint opció, de ezt is átlépi némely oldal, nem lehet megúszni, bár szemmel lehet nem fogod észrevenni és nem küld a kereséseidre releváns találatokat,de a háttérben teszi a dolgát az volt a legrosszabb , mikor facebook-on privátoztam és volt egy bizonyos téma, rá se kerestem sehol, de mégis hirtelen arról kezdett el ajánlani termékeket a facebook, ez probléma és ők konkrétan nyíltan csinálják már. A többi nagy cég pedig csak titkolózik,de valójában egymás között osztogatják , árulják ,cserélgetik ezeket a marketinghez nagyon hasznos adatokat. Persze nem feltétlenül kell félni ettől nem az érdekli őket kik vagyunk,inkább az, hogy mit csinálunk, mit szeretünk, mit nézünk, hogy nekik minél hatékonyabban működjön a releváns reklám droidban nagyon sok lehetőség van testreszabásra ,kell egy kis idő , mire megtapasztalja az ember, nem véletlenül raktak egy keresőt a beállításokba, fejből már nehéz lenne megtalálni mindent, amit be szeretne állítani az ember.Az iOS ebből a szempontból mindig is sokkal egyszerűbb volt, hamarabb meg lehet tanulni, viszont, aki hirtelen vált droidról annak első körben meglepi lesz és kevésnek fogja érezni a rendszert, rá kell hangolódni. Szegény blackberry érte azért nagy kár, hogy így elvérzett, színesebb lenne az egész mobilpiac, ha még ők is a bizniszben lennének valami versenyképes rendszerrel
-
niof
addikt
válasz Wapmester #1226 üzenetére
Én erre adGuard premium-ot használok. Az ő VPN szerverükön megy át a forgalom, és ott csinálnak mindenféle csudás dolgot. Tudom, hogy marketing, és nem konkrétan rólam szól (csak részben), de amennyire lehet, én szeretnék ebből kimaradni...
Tomics
Az igen! Szimpatikus üzemidő. Akkor nekem mennyi lesz, ha meglesz, és beáll a szokásaimhoz? 3-4 nap
1-1,25 óra SoT-om szokott lenni átlagban naponta.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
nuke7
veterán
aki valóban gazdag, nem vesz fel olyan ruhát amin márkajelzés van, csak ha a sajátja vagy fizetnek neki érte
(#1226) Wapmester: Ne haragudj, de tévedsz. Nézd meg a facebook-ot, le lehet tölteni mindent, ami az oldalnak megvan rólad. Nos, én letöltöttem, pár száz mega volt asszem és csak az volt benne amit én oda kiírtam és/vagy képek amiket publikusan megosztottam. Nagyon szépen lehet opt-out-olni ebből a rendszerből megfelelő böngészővel és adblock-al
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
nagyúr
Megvolt az első nap. este 7-8 között értem haza, 72%-on volt az akku (reggel 100%-al indultam). Napközben sokat nem tudom nyomkodni, de melóba menet és hazajövet igen, az úgy 2 óra összesen. Addig neteztem rajta, BKV app, bluetooth-on spotify, youtube videók.
Azért ez így durván jó lesz.a javasolt dolgokat még tengap kikapcsoltam, főleg a location services-ben, valamint az alkalmazások háttérben való frissítését is. A használatot nem befolyásolja. Azóta is próbálok rájönni, mire jó az, mindenki mást mondd. Én azt hittem, aminél be van kapcsolva, az a háttérben folyamatosan frissít, ha nem zárom be (mintha mindig azt nézném). Viszont azt mondják, nem erre van.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz leslien #1231 üzenetére
Beállítások - adatvédelem - helymeghatározás
Itt mindent "soha, vagy "alkalmazás használatakor", a mindig-et nem, mert akkor folymaatosan hasnzálja GPS-t
Ugyanitt alul: "Rendszerszolgáltatások". Itt a hirdetseket, helyzetlapú javaslatokat, a termékfejlesztés beállításait mind ki lehet kapcsolni és jobb is megtenni.
A "jelentős helyek"-et szintén kikapcsoltam. Kövessen mást, merre járkál.
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz Prowler #1232 üzenetére
Nézegetem mik vannak neked kikapcsolva, és a wifi networking, share my location, wifi calling..stb most ezek nem is működnek?
Tehát nem tudod megosztan a tartózkodási helyedet? Vagy ha belépsz a térképbe továbbra is meg tudod osztani vagy ez inkább a háttérben lévő alkalmazásokra vonatkoznak?Bocsánat az értetlenkedésért nem iPhone-t használok, nem is volt még, csak ez most megfogta a tekintetem :)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Appstore appban próbálom megtalálni, melyik appok frissültek, vagy melyikhez van frissítés, de nem találom sehol. Rossz helyen keresem?
-
Prowler
senior tag
válasz Rinocerosz #1234 üzenetére
Kicsit megtévesztőek az elnevezések Wifi Networking / Mobile Network Search a közeledben lévő Wifi hotspotok / mobil adótornyok helyzetét küldi el az Applenek termékfejlesztés céljából. Ami nekem nem kell.
Wifi Calling ugyanúgy működik, szerintem az is egyfajta “termékfejlesztő” opció.
Share My Location az a Find My/Lokátor appból való helyzetmegosztást takarja - ha ott rányomsz akkor egyből visszahoz ebbe a menübe hogy kapcsold be.
Ezek a kapcsolók a rendszeralkalmazásokra vonatkoznak nagy általánosságban - egy másik helyen telepített alkalmazások szerint tudod állítani hogy melyik app mihez férhessen hozzá.Veremivadék Undorkutya
-
veterán
En is nagyon paraztam a merete miatt. Foleg hogy volt Xs em is es ugy voltam vele nekem az a tokeletes meret 5,8” ez meg valamivel nagyobb de cserebe a kijelzo is ami meg jol jon. Hosszra meg kb fel centi a difi egyedul a szelessege meg a sulya volt fura picit. A lenyeg konnyen megszoktam es tenyleg remek telo nekem egy s10e-t valtott. Mondjuk neked SE utan erdekes lesz az biztos par napig, mire megszokod
3njoy the Lif3
-
nagyúr
Na, tettem fel üvegfólit. Mondom átmegyek már rajta a tapadós hengerrel, mástól is láttam ezt a módszert. Kár volt, a műanyag széle megkarcolta a kijelzőt, a körmöm megakad benne. 3 napos telefonomon lett egy karc középen, úgy örülök... Hihetetlen, hogy egy sima műanyag él így megkarcolja. Volt olyan gondolatom, hogy üveg/fólia nélkül fogom használni, elvégre Note 9-en semmi gond nem volt sok hónapon át koaszon, erre ennek elég ez.
Na, mindegy, UV ragasztós fóliával ez nem fog látszani, de majd eladásnál azért az árból szépen lecsippent.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
UV-s fóliát tesznek fel iStyle-ban, vagy iCentre-ben? Esetleg valahol máshol, ahova ma is elmehetek?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz icecave #1246 üzenetére
Én anno XS-re az Örs Árkád iStyle-ban voltam, semmi nem volt nekik. Egy szinttel lejjebb volt egy stand, pont alattuk a folyosón, ott Baseus UV-s Glass-t adtak, kiváló minőség, fel is rakta a gyerek hibátlanul. Nem tudom, ott vanak-e még, lassan 1éve voltam ott.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz icecave #1249 üzenetére
Jah, így már világos. Félreértettem.
Egyébként, nem értem, hogy miért nem tesznek rá gyárilag fóliát... Kérjen érte pénzt, egy pro max esetében, ha már kifizetek 580 ezret, hát nem igazán számítana, ha 600, vagy 620-ba kerülne emiatt a készülék, de akkor legalább egy frankó pormentesen felrakott TG van rajta. Nem azt mondom, hogy minden telefonra, amolyan extra rendelhetőség lehetne, mint az autóknál. Ekkora kijelzőkre, manapság nagyon nehéz felrakni úgy tg-t, hogy legalább egy tetves por ne szálljon alá....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest