- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
válasz Gergőke88 #1700 üzenetére
igen azt néztem ilyen 15-20 ezer, nem vészes. Most egy 32gb-os 6s-em van, de sokszor hely szűkében szenvedek. és nem szeretem állandóan átrakosganti gépre majd letörölni a gépeket, plusz a zene amiből rohadt sok van. lehet egy darabig ellennék a 64-essel, de vhogy a 128gb megnyugtatóbb lenne.
-
chaosmonger
tag
válasz Blue meth #1701 üzenetére
Én 128-asat vettem, szeptember óta most 44,5 GB foglalt. Tehát mondhatnánk, hogy elég lett volna a 64-es is. Viszont elképesztően jó érzés, hogy még ennyi szabad helyem van.
Ráadásul ha egyszer majd ha el akarod adni, biztos vagyok benne, hogy ez a 20 ezer Ft különbség a használt piacon is meg fog maradni a 2 méret között, tehát gyakorlatilag vissza is fogod kapni, cserébe addig kényelmesen terpeszkedhetsz -
Hegee01
csendes tag
Sziasztok
Milyen üveg fóliát ajánlotok ami nem fedi le a faceID-t vagy ami igen van érezhető különbség köztük ? Mármint a feloldás sebességében ? -
w333
félisten
válasz Hegee01 #1706 üzenetére
Nincs különbség ... lányomnak ez van és tökéletesen működik !
Volt Spigen üvegfólia is de nem jött be !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
RSteve
tag
Tegnap csatlakoztam a táborhoz, ez az első iPhone-om, azt még nem tudom hogy ideiglenesen vagy véglegesen. November 1-el új T-s csomagot kellett választanom, mert a régi megszűnt, amire nekem szükségem van arra olyan készülék és online kedvezményt adtak aminél már ingerküszöb alá csökkent az ára.
Egy lilát hoztam el, csak az volt meg red készleten. Tegnap nagyjából belaktam, kell azért még szokni. Egy LG V30 mellett a kijelző azért más, de teljesen elfogadható.Az üzemidő biztos nagyon jó lesz. 97 százalékról, két és fél órás kijelzővel lement 75-re, és reggelre repülő módban is csak 1-2%-ot vesztett, a V30 meg 10-et. Az Árkádban rakattam rá üveg fóliát, a Spigen szilikon tokom remélem mára megjön a tok-shop-ból.
Azért a biztonság kedvéért online rendeltem hogy legyen 14 napom emészteni a rendszert, de kíváncsi vagyok IT-s ként az egész ökoszisztémára ez is volt a próba egyik oka, no meg az LG-n áprilisi biztonsági csomag van Android 8.0-val.
Első körben a betűméretet kicsinylem, hiába állítottam nagyra a beállításban, de gondolom az csak azoknál az alkalmazásoknál játszik ami automatikusan állítja, a többinél meg alkalmazásból kell.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni néhány nap után. Android fronton nem volt amit megkívántam volna. Stock droidot esetleg ami IP védelemmel is rendelkezik és jó a kamerája, de ugye azt csak a Pixel tudja, de azt nem forgalmazzák itthon és szintén ilyen árban van, a oneplus sem vízálló, és a fényképei sem ez a kategória szóval adtam egy esélyt az Apple-nek.
-
RSteve
tag
CarPlay-el van valakinek már tapasztalata az új verzióval és a 11-es telefonokkal? Tegnap azért a 13.2-öt feltettem.
Ugye jól tudom hogy nem kell telepíteni, csak rá kell dugni az autóra és elvileg menni kell. Egy KIA-m van ami támogatja elvileg, de tegnap este már nem volt időm kipróbálni.
-
ruarua
tag
Nekem új vitára gond nélkül viszi. Régi vitarámban volt olyan gondom, hogy nem csatlakozott és ki meg be kellett dugni. Most ez eltűnt. Vagy az autó vagy a telcsi vagy az ios
Android autóhoz képest iszonyat stabil. Nem fagy, nem késik, és következetes (Bár ott lehet a nem hivatalos app miatt van) -
gergo5991
őstag
tudna valaki arra magyarázatot adni, akárhol használom a telefonom, pld apple id-val lépnék be valahova, telefonon jóvá kell hagynom, és mindig azt irja pozsonyból használták az apple id-m.
megy úgy alapból, mintha a telefon azthinné mindig pozsonyban lennék. Néztem maps-en a home nem oda van állitva, lakcim se, nem értem[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
Hát ja, S9+ után a kijelző nekem is fura, de vállalható. Airpods pro , faceid , Applepay a Gpayhez képest , üzemidő , folyik a rendszer , mint a hasmenés
és van egy rakás, ezt nem hiszem el, hogy nem megy, pedig droidok ez alap.
A pozitív dolgok egyelőre még felül tudják írni a hülyeségeket. S9et azért még nem rohanok eladni. -
leslien
nagyúr
igen, én is csak úgy vagyok el egyelőre h a Pixel 3 itt van mellette...
ha lenne itthon igazi Samsung (Snapdragon verza)
akkor vennék azt ..
így most azt mondom h van egy profi fényképezőgép ami tud telefonálni...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
RSteve
tag
Én most a TokShop-al járok így. Novembertől nincs boltjuk csak kiszállítás. 4.-én rendeltem a tokot azt írták készleten, kiszállítás egy nap, azt mondták hogy 5.-én elvitte a FoxPost, de semmilyen értesítést nem kaptam tőlük sem, ma 7.-e van és sehol a tok.
Ha ma sem jön meg akkor nem veszem át hanem keresek máshol ahol át tudom venni személyesen.
A V30-am megvan még nekem is és még 14 napon belül vagyok.
-
w333
félisten
13.2.2 !
Hálózateldobálás hiba javítva !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hali_tomi
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalat E-sim-mel? Mennyire működik az? Ugyanolyan simán mint egy fizikai dual-sim-es telefonnál?
-
legjoe69
csendes tag
Sziasztok!
Egy fura hibával küzdök, ebben kérném egy iPhone 11 tulaj segítségét.
Több navigációs program esetében is tapasztaltam az alábbit, de maradjunk a Waze-nál:
Ha a Beállítások/Beszéd és hang menüben a “Hang lejátszása ezen keresztül” alatt a “Lejátszás a telefon hangszóróján” van kiválasztva akkor a navigációs hangok végén egy kattanó/pattanó hang hallható.
A családban van több iPhone (SE, i8), azokon nincs ilyen a beszéd végén.
Az iPhone 11-esemen ez a probléma a kezdetektől fennáll, a legújabb iOS (13.2.2) sem oldotta meg.
Megtenné valaki, hogy ezt letesztelné a készülékén?
Szeretném megtudni, hogy ez egyedi hiba e.Köszi előre is!
-
zyben
tag
Sziasztok. Abban tudnátok segíteni, hogy a billentyűzetnél hol lehet beállítani hogy javaslatokat adjon szavakra? Úgy emlékeztem hogy az a prediktív beállítás lenne. De az általános/billentyűzet menüpont alatt nincs ilyen.
-
RSteve
tag
Ami nekem furcsa pár nap használat után, bár ez nem iPhone 11 hanem gondolom iOs specifikus az a betűméret.Az Androidon mintha egységesebb lenne a karakterek mérete, de ez gondolom alkalmazásfüggő.
Főleg a címsorok tűnnek kicsinek, hiába állítom nagyobbra a beállításban a betűméretet. Egy normál hírportálon, pl Index a rovat címek a címsorban nagyon aprók. Tudtok valami tanácsot adni a karakterméret beállításhoz.
A másik gondom hogy a hotspotot nekem dobálja rendesen. Persze ez lehet T-s hálózati gond is, de egy másik T-s adatkártyán az LG-n ezt nem tapasztalom, pedig próbálom notebook-on és telefonon is.
Lehet hogy nem kellett volna még erőltetni a 13.2-t és a 13.2.2-t sem.
-
NavySeal
senior tag
Guruktól kérdezem: az i11 2x2 MIMO helyett érdemes az i11Pro-t választani a 4x4 MIMO miatt? Lehet érdemi térerő különbség a kettő között? A letöltési sebesség nem nagyon izgat, hisz a mostani telefonomnál az i11 is gyorsabb lesz. Inkább a gyengébb lefedettség esetén a jobb jelerősség miatt kérdezem.
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
zyben
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Tesztelem. Be fog válni a swiftkey.
Lenne még egy nagyon bosszantó dolog amibe belefutottam. Az apple music nem a szókimondó tartalmakat A tartalom korlátozásokat bekapcsoltam és ott átállítottam mindent, de így sem megy. Mi lehet a gond? -
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Váltott valaki XS-ről? Tapasztalatok? Megéri váltani? Kijelző mennyivel “rosszabb”? Akksi, kamera? Bármilyen input jöhet...
Előre is koszi! -
ruarua
tag
válasz ateszapa748 #1743 üzenetére
Kérdés hogy mi fontos neked egy telefonban? Szerintem kijelző nem gáz. A káva mondjuk csúnyább egy xs-hez képest, meg hát nem oled (ez mondjuk nekem előny) A vas maga erősebb, de egy xs sem rossz szerintem. Aksinál már egy XR is erősebb volt mint az XS. Kameránál a 11es második kamerája sokkal hasznosabb mint xs Zoom lencséje.
Szubjektív, de nekem xs vagy pro dizájn bejövősebb, de az oled-pwm nálam kizárta magát, pár hónapig bírta a szemem. -
TechN7ne
nagyúr
válasz ateszapa748 #1743 üzenetére
Ha kell a széles látószög és az erősebb akksi akkor igen ,ha nem akkor még felesleges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs