- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz janeszgol #796 üzenetére
Igen, sajnos sokan elfelejtik, hogy rengeteg IPS telefon is PWM-es.
A Samsung 240Hz-e még egész baráti az IPS, de alig 65Hz-es PWM-el szerelt Nokia 5.1, vagy a 100Hz-es Redmi 7 mellett.Itt érdemes szemezgetni:
[link]Szerencsére az iPhone-ba szerelt amoledek is a jobbak közé tartoznak ilyen szempontból.
-
janeszgol
félisten
válasz Juhaszatti #801 üzenetére
Köszi! Ismerem a táblázatot és az oldalt is, évek óta olvasom, én is innen veszem az infókat. Őszinte leszek, amikor muteromnak vagy valakinek veszek/vetetek valamit, az első az, amit megnézek, az az NC. Nem tudom, hogy muterom érzékeny lenne rá, de nincs pofám ilyet adni neki.
Az 5.1 telefonra visszatérve: az a pwm csak 10% fényerő alatt jön ki, és mivel alapból nem egy fényerőbajnok a telefon (közép, vagy picivel alatta), ezért ez sosem okozhat gondot. -
joey04
titán
Szerintem ketté kell választani: Az tény, hogy egyértelműen azért kerül a simába az IPS, mert olcsóbb. Ez viszont nem zárja ki, hogy sok embernek ez bizony jobb. Ott a pwm, ez engem pl nem zavar, de az után húzás viszont igen. Viszont szebbek a feketéi, cserébe a fehér nem az igazi. Nekem igazából a Samu Note 3 óta mindegy, hogy IPS vagy oled. Csak jó legyen. Mert mindkettőből van szar, gagyi is.
-
leslien
nagyúr
azt tudom h 3 Samsugot adtam el (S10) mert Exynos az clone (legalább is nekem) hiába a Super amoled ha nem tud egy normális képet csinalni.. aláírom h a i11 nem rendelkezik brutális kijelzővel , de amikor a képeket pláne a videókat a 4k hdr tv n visszanéztük az egész család kereste a szavakat....most i11 marad és a P3 is.. aztán nézzük a P4 et mit tud...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
FistXL
senior tag
Későn olvasom, de mik ezek a siralmas kameraképek?! Majdnem HÁROMSZÁZEZER Forintért?
-
spider80
őstag
Mire gondolsz pontosan? Vagy mid van,ami jobb képeket csinál olcsóbban?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
FistXL
senior tag
[iPhone 11] vs [Google Pixel 3] RAW kép. Előbbin gyakorlatilag egy éles részlet sincs.
-
batai15
félisten
Elég sok tesztet meg néztem ,és bizony durva lett a kamera összességében .
A fillér bsz*S a tartozékok kapcsán főleg hogy ilyen drága ,külön vicc ahogy a tárhely is ,illene már 128nak lennie főleg ennyiért .
Személyesen elég sok rossz tapasztalat van a szifon meghibásodásokkal kapcsolatban,de összességében elég durva kompakt telefon lett -
leslien
nagyúr
nem is gondoltam volna h ilyen sok a ruppotlan irigy ember.. most először van iPhone mert ez most tényleg oda b@sz..
-
törölt tag
-
Wapmester
senior tag
a normál, nem raw képeken a széleknél eléggé torzít az iphone és lilás dolgok is vannak aminek nem kellene lennie, összességében a nappali képek jók amit a készülék csinál csak, az ultrawide az nagyon gyenge, csúnya a zaj rajta és még jobban torzít a széleinél mint a normál lencse. Kihozták belőle amit tudtak,de ebből a képérzékelő szenzorból már ennél többet lehetetlen kihozni, ezt jobban csak a Pixel tudja megoldani. Ezért baromira nem is értem miért nem válogattak be egy nagyobb képérzékelőt iphone-ba, azzal tényleg meg tudták volna fektetni a Pixel-t.
-
llama.adam
csendes tag
válasz Wapmester #823 üzenetére
Az a lilás kékes dolog a kromatikus aberráció, a lencsék anyagának és elkészítésének minőségétől függ leginkább. Nagyon drága rendes objektíveken amiket valódi fényképezőgépekre teszel fel sem minden esetben mentesek ettől, ez sajnos a fizika, nem lehet megerőszakolni, tipikusan a széleslátószögű objektíveken erősödik fel a jelenség, mint ahogy az élesség is elvész a kép széleken. Ezt maximum utómunkával lehet eltüntetni, ha szükség van rá (ált. ha nagy méretben nyomtatsz)
megj. Ennyire kis méretben ami a mobilokra jellemző, valószínűleg lehetetlen igazán jó minőségű lencséket készíteni, az sem segít sokat ha pár mm-el nagyobb vagy kisebb a szenzor, mert annyival nem lesznek a lencsetagok nagyobbak, hogy érdemben jobbak legyenek az optikai tulajdonságai
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Lyészus faxa... Még mindig etetitek a fikahuszàrokat? Ha nem vàlaszolnàtok màr rég elhagytàk volna a topikot...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
leslien
nagyúr
vki vett már a Telenortól i11 fivérekből?
-
janeszgol
félisten
válasz Gergőke88 #833 üzenetére
Ez szépen hangzik, de ugyan az az SoC van benne, csak magasabb órajelen. Érdekes, hogy a notebookcheck pár százalékot mért ki, talán videó lejátszásnál volt 12%, azt lehet hozni hardverből és szoftverből is.
A GSMArenaban már egy jó ideje nem bízom meg üzemidő mérésben. Ez a több órás többlet a Xr és 11 között nonszensz még akkor is, ha átlag (főleg akkor).[ Szerkesztve ]
-
Skorpio.59
aktív tag
Jó telefonok .Nálam váltani fogja valamelyik a8+-t.
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
<Lacy85>
addikt
válasz janeszgol #832 üzenetére
Sok oka lehet. Kicsit nagyobb aksi, takarékosabb SoC, meg egy kis szoftveres optimalizálás.
GSMArena mérései szerintem most is megállják a helyüket, mert a Pro-nál kb. mindenhol az jött ki használat során, mint náluk.
Eddig minden vodeóban azt mondták, hogy jelentősen nőtt az üzemidő.
Gondolom a sima 11-nél sem hasraütésre írták, amit. -
legenda
-
llama.adam
csendes tag
Ami nekem nem egyértelmű, hogy a deep fusion csak a Pro modellekre lesz elérhető, vagy az iPhone 11re is?
-
nozs23
addikt
válasz llama.adam #839 üzenetére
Nem mondtak ki konkretan. Szerintem mindegyikre. Legalábbis bizom benne.
-
törölt tag
nekem nem tetszik,de a kamera elég jó lett.A notch miatt nálam felejtős a telefon.
-
7Heads Drago
veterán
Nagyon tetszik a videó. [link]
Főleg az elején. Ezt még Apple reklámnak is beillene. Nekem bejönne.
HDR videónál tényleg nincs opció rá youtuben?
Illetve a 13.1 engedi-e a kamerák közti váltást 4k 60-on? A videó szerint nincs rá mód hogy mind a 3 kamera legyen.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...