- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
2022.06.23-án cseréltettem akksit és kijelzőt az IP 11-en. 6 hónap garancia volt az alkatrészekre…még nem telt el az egy év, de a cserélt, gyári chipes kijelző és az akksi is megadta magát. Visszavittem a szervizbe, az akksit kicserélték arra amit kivettek, de a kijelzőt már nem akartam kicseréltetni 40-50-ért. Mostanra semmit nem érzékel a kijelző, így teljesen használhatatlan a telefon. A kérdésem, hogy honnan érdemes kijelzőt rendelni az itthoni cseréhez? Esetleg van itt valaki aki foglalkozik IP 11 szervizeléssel?
köszi! -
ron8
senior tag
Sziasztok! Próbálnám telepíteni a 16.5-ös update-et, de mindig azt irja ki hogy a frissítés nem ellenőrizhető. Mi lehet a gond?
-
Bálint941121
tag
Üdv érdeklődni szeretnék hogy újonnan megeri e -egyre beruhazni?2-3 évig még jó lenne főleg alap appok,közösségi media mennének esetleg kis játék..mennyire lassul az új ios al vagy itt már ezzel nincs Probléma?
-
aktív tag
válasz Bálint941121 #7006 üzenetére
Üdv!
Szerintem igen, megéri. Ami a támogatást illeti, az jó eséllyel még több is lesz, mint 3 év.
-
kutga
nagyúr
-
aktív tag
A kis 6s még mindig kap biztonsági motyót , és csak nemrég szűnt meg a főverzió-frissítés támogatása. Itt pedig a 11 került szóba, evégett gondolok egy még (akár) évekig tartó támogatásra vele kapcsolatban.
Persze, lehet, hogy ez rövidebb ideig lesz támogatott, igazad van, hogy említed. -
lmno
őstag
válasz Bálint941121 #7006 üzenetére
Megéri, ugyanolyan gyors, mint amikor vettem 3 éve.
-
Bálint941121
tag
Ezt jó hallani féltem tőle hogy már érezhetően lassab lett de akkor ettől már nem félek..és mindenképp muszáj lesz sima 11 et venni mert ez ips kijelzős és nincs pwm ami a mostani samsungomban van szét megy tőle a fejem utóbbi időben nagyon érzékeny lettem rá sajnos
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok,
I11-n a telefonalos hangszoro nagyon durvan elhalkult, szinte semmit nem hallok a masikbol. Lehet ez vmi szoftveres problema vagy fixen hardware?
Nem esett le, nem erte viz, semmi kulso behatasrol nem tudok.
16.5.1iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
-
kgb79
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam egy héttel ezlőtt én is a tulajok táborához.
Yettelnél vettem, de független a készülék. Ezt csak amiatt jegyzem meg, mert még az ügyintézők is úgy tudják, hogy a 11-es készülékek függők.Egyelőre még ismerkedem a vele próbálok rájönni a trükkjeire, ez az első alkalom, hogy iPhone-t illetve használok. Egy Mi 11 Lite 4g-t váltott.
Eddig nagyon jól működik minden, és szerintem a kijelzője sem hagy semmi kivetnivalót maga után.
Annyit észrevettem, hogy eléggé tud melegedni bizonyos körülmények között. Például net megosztás esetén egészen forró tud lenni. Azt hozzáteszem, hogy töltőn volt közben, mert egész nap osztotta két laptopnak a netet.
Valamint azt sem szerette, hogy a balaton parton nyúztam mert ott is gyorsan felmelegedett. Olvasás, böngészés, kis játék (Star Trek Lowerdecks) Természetesen árnyékban, nem érte közvetlen napfény.Ami nem annyira tetszik:
Jelenleg, egy 8 órás alvás alatt 8-10% merülést tapasztlatam.
Erre van esetleg vkinek javaslata milyen beállítást nézzek meg?
Az akkumukátornál nem mutat semmilyen applikációt, hogy használná ez idő alatt az aksit. A helyzet megosztást és háttér frissítést korlátoztam amennyire tudtam. (iOS 16.5.1)A másik, ami kicsit csalódás, hogy elmentünk túrázni feleségemmel. Mindkettőnknek ment az útvonal rögzítése, nála A52s + mi band 7 nálam a i11+ honor band 4. A túra végére nekem 30% volt nála meg még 65% felett kicsivel. Mindketten 100%-ról indultunk.
Maga a túra egyébként hosszú volt kicsit több mint 7 óra (Zalaszántó-Sümeg), hegyen völgyön hol 4g hol edge hol nem volt szolgáltatás.+ 1 kérdés, magsafe tokokról mi a véleményetek érdemes beszrezni egyet? Müködnek vele a magsafe kiegészítők? Batterypack, töltő főleg ami érdekelne.
Üdv
KGB -
esbii22
őstag
Hidd el be fog állni pár nap alatt. Nekem lassan 3 éve van meg, azóta kapott már egy új gyári akksit. 2 simmel 4.5-5 órás kijelzőidők jönnek ki. Wifi-n van általában, mellette kapcsolatban van 0-24-ben az órával.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
niof
addikt
Tudom, ez iPhone esetén alapértelmezetten nem inokolt (én is idővel leszoktam róla), de ha tudom azt, hogy olyan helyre megyek, ahol esetleg hosszabb ideig nem tudom tölteni a telót, akkor mindig ki szoktam lőni a futó appokat kézzel. Csak az fut, ami feltétlenül szükséges. Pl. ilyen lenne egy túra is.
A használat függvényében a melegedés szerintem normális. Azért ha 2 laptopot etettél erről, ott a wifi modul dolgozott keményen, és annak bőven van energiaigénye. Nálam is előfordult, hogy 1-1 app használata jobban megpörgette a procit és merült, mint a nyeletlen fejsze. Meg aztán azt is figyelembe kell venni, hogy időnként előfordul, hogy elszúrnak a fejleszők egy appot, és indokolatlanul magas a fogyasztás miattuk.
Meg ahogy olvasom, pörög a játék is. Noha ez erősen magánügy, de én pl. nem játszom a telón, mert bár hiába lehetséges, nem arra való. Jó, passziánsz néha előfordul, de csak időkitöltés gyanánt, ha nem tudok mást csinálni valami miatt. Napi szinten biztos, hogy nem kerül elő.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, jó rég írtam ide
Feltettem már az iPhone topikban is a kérdést, de mivel 11-es készülék, és ez a legjobb topik a ph-n felteszem itt is.
Egy eléggé bosszantó hibába futottam bele iOS 16.6-ra frissítés után: Nem működik az apple pay. Történt már hasonló régen, akkor letöröltem a kártyákat a wallet-ból, és működött. Most sikertelen volt ez. Ekkora egy rendszervisszaállítás, szintén nem működik.
Tegnap downgradeltem iOS 16.5.1-re, ahol működött kiválóan, most itt se működik.
Létezhet, hogy meghalt az NFC chip a telefonban különös egybeeséssel rendszerfrissítéskor?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz esbii22 #7041 üzenetére
Ma felhívtam a supportot, 20 percen keresztül próbálta kideríteni az ügyintéző mi lehet, nem jött rá.
Szoftveresen semmi hibaüzenetet nem tud kiolvasni a diagnosztikából.Ez volt az egyetlen lehetséges válasz a problémára (talán az év megmagyarázása):
" Egy - egy szoftverfrissítés előtud hozni egy régóta fennálló hibát, ami már jelen volt csak még működött valahogy az adott funkció, azonban az új frissítéssel már nem fog egyáltalán működni"
Egy NFC chip-nél én valahogy ezt nem tudom elhinni.
Szervízt ajánlott, én kihagyom, nem fogok rá 10+ezres bevizsgálási díjat + 30k-ért nfc chip-et kifizetni, amikor érhet 80ezret a telefon hibátlanul. Akkor már egy új akksit rakatnék bele inkább.
Megvárom a következő updatet, hátha orvosolja.
Például 16.5.1 iOS előtt nem működött a nem gyári gyorstöltőm, ami működött tökéletesen addig, ezt orvosolta a 16.5.1.
Talán szerencsém lesz.
Fogyasztói társadalomban élünk sajnos, ösztönözni kell az embereket, hogy vegyenek új iPhone-okat.
Sic Parvis Magna
-
fehercica
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg egy Samsung Galaxy S9-cem van,és gondolkozok négy modellen. Az egyik az iPhone 11,a másik a 13-as,és Samsungból pedig az S22,meg az S23. Melyiket érné meg leginkább? Melyiknek legjobb az üzemideje,mert az S9-nél idegesít,hogy nagyon kevés volt az üzemideje új akksival is,most meg más a második akksival nyomom,még rosszabb használtan. Köszi szépen a válaszotokat!
-
aktív tag
válasz fehercica #7045 üzenetére
Szia!
A két Apple termékre tudok reagálni: szerintem az iPhone 13 esetén számíthatsz jobb üzemidőre, már csak a korszerűbb processzor miatt is, illetve ebből a típusból még tudsz újat venni, míg a 11-es típusra ez már aligha mondható el.
A hosszabb termék-támogatás is az újabb típus (13) mellett szólhat, igaz, ez nálad nem volt említett szempont.
Amúgy nekem nagyon bevált korábban az iPhone 11, a jelenlegi 13-as előtt azt használtam. Nyugodtan merem ajánlani, mint telefont, csak abban nem vagyok biztos, hogy egy használt darab esetén megfelelő volna-e számodra az üzemideje… -
addikt
Hosszabb távra az s23 vagy az i13-at választanám
ha csak ismerkedni szeretnél az ios-el akkor még 2-3 évre jó lehet az i11 is
az s22-t semmiképp nem venném a benne lévő exynos miatt, ami melegszik és merül is rendesen nem lennél előrébb mint az s9iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
esbii22
őstag
S9-ről váltottam iPhone 11-re lassan 3 éve. Ha tényleg csak kipróbálni akarod az ios-t akkor jó a 11. Ha hosszabb távra akkor a 13 a nyerő. Amúgy ha nem szeretnél rendszert váltani az S23 jobban megéri mint az S22.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Nessiel
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások