Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
A Z-men 4.3 van jelenleg és 4.4 jön hamarosan. A teljes Z sorozatra van vagy lesz 4.4. Sajna a közép és belépő szint nem olyan szerencsés, de talán sp megkapja.
Szóval nem rosszabb mint a samu, LG, vagy a gugli elötti moto.
Akinek mtk soc van a kütyüjében egyenlőre ráfázott ott még 4.2 a max, de ez max középkategória érintett.
Nagyon úgy néz ki, brand gyártótól csak felsőkategóriás telefont érdemes venni, azokra azért meglépik főleg mostanában a frissítést is. -
halkow
őstag
új Sony kal nincs rendben valami kijelző terén itt ma-tv is láttam az új z2 táblagép kijelzője ritkán de néha nem érzékelt aztán megnéztem egy xperia z2 es videót is ott is elő jött ez 1x
ez vicc -
peestee83
aktív tag
Majd ott is rájönnek, hogy a SONY frissítési kedve milyen. Akkor nem biztos, hogy marad ez a pozíció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest