- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
dattilax
csendes tag
1.0.7.16
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nektek megy az alvas szinkronizáció az appal? Nekem nem megy. Mindig elrontják a jót a frissítésekkel komolyan..
-
fulton
addikt
válasz Elektrosokk #1305 üzenetére
Jaja, de semmi.
-
Tacsilaci
tag
[link] Esetleg erre valaki?
-
zsolt160
tag
Érdekes nekem nincs. Gondolom ez is majd lesz valami mint a számlapoknál a Kezelő fül.
-
Tacsilaci
tag
válasz Elektrosokk #1309 üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál! A melkaspántot ezzel az órával akarod szinkronizálni?
-
Elektrosokk
addikt
válasz Tacsilaci #1313 üzenetére
neem, ezzel sajnos nem tudnám. Van saját memóriája amibe tud dolgozni, onnan bárhová szinkronizál, pl huawei health, strava, de van saját app is hozzá. Ha működne az órával is az jó lenne, gondolkodom hogy vegyek e másikat ami tudja ezt , de meglepően elégedett vagyok vele.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
szabosasito
aktív tag
Szép napot mindenkinek, ha hívást fogadok valakitől aki nincs benne a kedvenc névjegyekben a számnak meg kell jelennie a hívásnaplóban? Nálam nem jelenik meg.
Köszönöm -
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz szabosasito #1319 üzenetére
Minden engedély meg van adva az appnak? Hozzáférés a névjegyekhez stb?
Run&Ride
-
jegenye77
addikt
Kicsit furcsán méri az alvás időt!
Konkrétan, azt írja, hogy este tíztől aludtam közben meg fél 1 ig filmet néztem
Igaz, hogy nem volt túl izgalmas film de ha elaludtam volna arról csak tudnék
Másnál is produkál ilyet az óra?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
zsolt160
tag
1. ntomka, az app-ban az én fül alatt nem csak a saját adatnál van nem, hanem ha felül a nevedre tappolva jön be a fiók központ és ott a személyes adatok, itt a bővebben alatt is van egy beállítási lehetőség.
2. jegenye77, sajnos azt érzi nyugalomban fekszel, és ezért nálam is van, hogy nem pontos az alvás kezdése. Asszony Samusung órája megkérdezi ilyenkor, hogy aludtál e.... igaz nem minden esetben, ott is előfordul ilyen....
3. szabosasito, az értesítés beállításánál az alkalmazásoknál rendszerfelület engedélyezve van?
4. ma hallgattam kékfogas fülessel zenét munka közben. Mivel kell a kommunikáció miatt a hallás ezért csak egy oldalát használtam a fülesnek. 3 órás használat alatt az óra szerint 3 %-ot esett az akksi tartalma, szerintem ez nem rossz, főleg úgy, hogy a karom mozgása miatt sokat ébredt fel az óra kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
alikah88
tag
Sziasztok! Ma észrevettem hogy a Health alkalomazásban van jó pár (legalábbis számomra) új watch face! Nálatok is?
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
rewo
tag
Sajnos ma bedöglött. Se kép se hang. Azaz remeg, ha van valami üzenetem, meg az alsó érzékelő zöld ledek is villognak, de kép nincs...
-
zsolt160
tag
Egy hülye ötlet itt a vírusos időkben, hőmérsékletet miért nem mér? A véroxigén mérését beharangozták úgy, hogy az alacsony véroxigén lehet a COD fertőzés előjele, akkor mérne hőt, és ha a kettő együtt jelentkezik......
-
krisz727
tag
Tegnap futottam 4000 métert,200 méterrel rövidebbet, ma meg 300zal többet mért kb ugyanazon a távon.fene se tud ezen eligazodni.
Elsőnél egy kanyar felénél levágta az ívet,majd a pálya végén a kanyarnál meg visszatért pályára.ma meg a rajtomat a vonalnál elvitte a pályán kívülre.meg a pálya vonalai na azok érdekesek. Futottam valakivel,strava meg mutatta hogy a másik mit csinált,kb a sávjából sem tért le olyan rajzolatot adott.mondjuk az egy suunto óra volt ami erre van kitalálva.
Így elég pontatlan adatokat mutat ,adott idő az fix,de hol kevesebb hol több a táv.talán a második mérés volt eddig jó. -
zsolt160
tag
Nem egyszerre adják ki a frissítés, így van aki előbb van aki később.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest