- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro3000
tag
válasz DonDragonka #1444 üzenetére
Mi az a "munka mód" ?
-
Diamond500
senior tag
42mm-esre valaki rakott már fel CostumFace-t?
-
Themes
aktív tag
-
hard74
senior tag
válasz Tacsilaci #1441 üzenetére
Nálam ugyanez.
Olyan pulzusom van egy keményebb lábedzésnél is az óra szerint mintha épp jógáznék,közben meg kiugrik a szívem, és minden testnyílásimon+a bőrömön keresztül is levegőhöz szeretnék jutni.
Jó ez picit túlzás, de közel áll a valósághoz.
Bármely izomcsoport edzése közben szerinte csak bemelegítek.
Mondjuk nekem nem fontos ez, majd én azt tudom 22 év edzésmúlttal, csak kipróbaltam.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Tacsilaci
tag
Szia! Én is már több mint 20 éve edzem, de azért ez le hangoló tud lenni! Ami érdekes hogy alap helyzetben meg szépen le követi a pulzust! De ahogy el indítok egy edzés módot egyből nagyon alacsony értékeket mér! Találtam a YouTube-on néhány erről szóló videót! Jó volna ha ezt javítanának! Gondolom ezt szoftveresen javítható. Tervezem hogy írok a supportnak! Hátha...
-
Deck
titán
-
-
Deck
titán
-
ntomka
nagyúr
-
zsolt160
tag
válasz Gyugyu1987 #1449 üzenetére
Meg iránytűként is alkalmazható. Egyszer már belinkeltem hogyan állapítható meg az égtáj vele.
"Az Észak és egy karóra
Éjszaka a Sarkcsillag, nappal a Nap és az árnyék változása mutathatja meg az északi irányt. Eltévedtél, s nem leled a helyes irányt? Ha nincs nálad iránytű, s nincs egy Napod a fejed fölött az árnyék figyelésére, használd egyszerűen a számlapos karórádat az északi irány meghatározására! Tedd az órát vízszintesen a tenyeredbe! Fordíts úgy, hogy az óra kismutatója éppen a Nap felé mutasson! Húzz képzeletben egy vonalat a 12-es szám és az óralap középpontja között! E vonal és a kismutató által bezárt szöget felezd meg! Az így kapott ponton és az óralap közepén áthaladó egyenes jelöli ki számodra a déli irányt. Értelemszerűen ennek meghosszabbítása adja a keresett északi irányt. További jó utat!" -
bébi67
aktív tag
válasz DonDragonka #1444 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.
A zenelejátszásról és a zenekezelésről is írhatnál. Nekem gondjaim vannak vele.
Áttöltöm a zenéket, tudom lejátszási listákba rendezni, csak éppen elindítani nem tudom, mert a jobb felső sarokban kellene lenni egy pipának, de nincs. -
atiska007
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is, 3 napja jött meg a gt2, 46mm
52k-ért vettem, 2 év garival, szerintem ez már jó ár.
Rendeltem pár szíjat hozzá, mert nekem ez a gyári barna (mű?)bőr nem jön be, illetve egy lünettát és fóliát is, de hát az még 2 hónap, míg megjönnek Ali-ról.
Az a vicc, hogy itthon 4-5.000 Ft-ért árulják az Alis 2$-os szíjakat.
Viszont rendeltem egy kerámiát, no azért az már kintről is 20 dodó voltRáugrom az eddigi hozzászólásokra olvasni, de lehet majd jövök kérdésekkel
Mittudomain!
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen órát. Van bármi olyan funkciója az órának, ami csak Huawei telóval működik? (Xiaomi telóm van)
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
pergabb
senior tag
mivel xiaomi telefonom van, így nem tudok erre felelni, de amúgy működik vele minden ami másnak is mi9 és mi10 is szereti az órát, én kevésbé, mert idegbeteg bőröm van és nyugalmi helyzetben is képes olyanokat mérni, ami nem létezik, de ez tényleg az én bőrproblémám már Amúgy is max alvás adatokat nézem, hogy mennyit szunyáltam, ill jelezze nekem, hogy ha jött üzenet, mert telefonra nem szívesen rakok hangot, rezgést meg nem érzem a nadrágban
-
krisz727
tag
Este levettem az órát és valami a földre esett.messziről a szíj rögzítő rugós kis pöcöknek látszott.Na mondom ezt hogy.aztán kiderült hogy egy kis fejnélküli szög volt az a valami.a kezemen meg ott a nyoma.
Volt ma fúrás flexelés meghasonló móka és elővigyázatosságból levettem,polcra tettem az órát.ott meg a mágneses alj megfogta majd hazahozta meg a frászt is rámhozta -
pdave
aktív tag
Köszi mindenkinek!
-
zsolt160
tag
Most már csak 6 nap alatt lemerült az óra. Csak a szoftver frissítés változott....
-
simihun
aktív tag
Sziasztok, a garancia kiterjedt az akkumulátora is? Előre is köszi a választ
-
frivo
csendes tag
Sziasztok Huawei watch 2 fórumról jövök Az a helyzet történt velem hogy az órámat elküldtem garanciális szerviz re akkumulátor cserére és azt a választ kaptam sem csere készüléket sem alkatrészt nem tudnak hozzá így felajánlották azt a lehetőséget hogy GT 2 órát tudnak küldeni cserébe.. Még nem ástam bele magam a dologba, de ha jól tudom az óra nem WearOS-t futtat hanem vmi saját huawei rendszert. Sem strava sem más app nem telepíthető rá. WatchFace app?
-
zsolt160
tag
válasz adamfriday #1483 üzenetére
Nincs, valós, de az eddig le írtakhoz képest. Eddig mint írtam 10-11 napot bírt. Bár lehet a töltéssel a gond, már olyan értelemben, hogy 100% mutatott, de mennem kellett dolgozni, nem maradt tovább rajta. most hosszabb ideig rajta maradt a töltőn, és mint ha most jobban bírja... Lehet egy kicsit korán panaszkodtam..
-
zsolt160
tag
válasz simihun #1484 üzenetére
Kiterjesztés mindig kétélű, mert van amikor nem vállalják azt be. Elméletben van egy jogi lehetőség, hogy a plusz garancia nem lehet rosszabb mint a kötelező, bár ha le van írva mit vállalnak plusz garanciába, akkor csak arra van garancia.
Pl. asszony Samsung órájára vett plusz 3 év garit az Osztrák MediaMarkt-ban, az olyan, hogy nem javítanak, cserélnek ha akár le esik, vagy az akksi megy tönkre.[ Szerkesztve ]
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok.
Ez az óra is benne van a pakliban,hogy mit vegyek...óraszámlapokat lehet bővíten,vagy annyi van ami a programban és kész? -
g0dl
addikt
Hali csatlakozom a klubhoz egy fekete modellel ( ezen sokat agyaltam, hogy melyik legyen)
Volna is egy kérdésem. Az alapértelmezett számlapon mi az a hőmérséklet feletti skála? -
-
Viper26
nagyúr
Használja valaki iOS alatt? Mennyire működik jól úgy? Magic watch 2 is ua. app hozzá?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
atiska007
senior tag
két nap alatt 30%-ot merült az óra.
AOD kikapcsolva, True sleep bekapcsolva, intelligens pulzuszámfigyelés bekapcsolva, automata stressz bekapcsolva.
Ennek fejében is kicsit soknak tartom a 30%-ot.. mert ez így kevesebb,mint egy hét egy töltésselMittudomain!
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen órát, és az első pár napon normálisan jöttek az értesítések, de azóta minden értesítés kb 6x jelenik meg az órán egymás alatt. Találkozott már valaki ilyennel?
Legfrissebb fw van rajta, már 2x újraindítottam az órát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest