- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Dávid Balázs #5751 üzenetére
Passz.
-
Promi
aktív tag
válasz Dávid Balázs #5751 üzenetére
Mivel az utolsó hivatalos független ROM a B200 ezért szinte biztos, hogy nem adnak ki ehhez frissítést. Rollback és go B321.
-
zzola
titán
válasz Dávid Balázs #5754 üzenetére
-
Grecky
senior tag
Huawei P8 (GRA-L09) B321a Marshmallow full Firmware [Europe]
Ezt próbálta már valaki? Vajon a 321a mit takarhat?Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Dávid Balázs #5761 üzenetére
Az mi? Frissitèseken belül helyi frissítès? Vagy a kódos menü?
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Dávid Balázs #5763 üzenetére
Igen az a rèsze megvan, köszi. Bár xda-n azt írják, hogy b200, b313, b317 amire felmegy..
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Dávid Balázs #5765 üzenetére
B321, de az új link B321a. Ès az xda szerint valami 64 bites dolog nm volt a simába, meg hangerő dolgokat javitottak tán...
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Közbe kijött a P9, ki fog rohanni cserélni?
-
sarszegi14
csendes tag
válasz migabi24 #5768 üzenetére
jelenlegi álláspontom a következő: Majd 2017 december 10-én veszem majd az akkor legújabb huawei p vagy mate telefont, de ha hamarabb kifizetem a részletet, akkor még lehet hogy hamarabb váltok, de nagyon elégedett vagyok ezzel a telefonnal.
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
-
migabi24
nagyúr
Én is így gondolom, ráadásul nekem a P8 szebb is
-
NandorHUN
addikt
Mx Player másnak is lassan indul?
Feltettem hozzá a 1.8 -as Neon Codec -et de még így is kb 8 mp mire betölt egy film.
"Kérem várjon a betütipus gyorsítótár felépítésének a végéig"Ezt csinálja másnak is?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Ferenczi Áko
addikt
A Facebookon a Napidroid.hu Huawei P9 bejegyzéséhez írt egy Botka Roland nevű hülyegyerek.. Minden telefont fikázni tud csak, ami nem Samsung.. Ha gondoljátok kukkantsátok meg, mert szócsatázok vele éppen..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
sarszegi14
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #5776 üzenetére
Megnéztem, be is szálltam
-
sarszegi14
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #5723 üzenetére
A kamera kivágás mennyire jó? Visszaverődik a vaku fotózásnál?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz sarszegi14 #5778 üzenetére
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
zzola
titán
Tegnap feltoltam a B321a-t, különbséget nem észleltem az előtte levő 321-hez képest. Az android rendszere nem frissült, szóval nem is értem mi az az "a" betű a filenamben. Tegnap néztem, több mint 6 hónapja van nálam a készülék, ennyi ideig talána csak az első mobilom (Nokia 1611) volt meg.
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
Májusban lesz 1 éves nekem, de ilyen jó kis készülékem sosem volt! P9 is nagyon szép lett szerintem,gondolom azt is össze rakták rendesen, de mivel semmi bajom a P8-al, így nem érzem szükségét a cserének.Majd talán a a P10 De az biztos, hogy maradok a Huaweinél, nagyon jó telókat raknak össze.
-
AngeloDivina
aktív tag
SGS2 óta nem volt ilyen stabil és ennyire jól használható telefonom mint ez a P8. P9 és SGS7 nagyon bejön, de a felár amit kérnek értük már nem. Marad a P8, ha a hűségem lejár, lesz P10 vagy SGS8.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
migabi24
nagyúr
válasz AngeloDivina #5786 üzenetére
+1
-
NandorHUN
addikt
Képernyőkép mentesek van valami trükkje?
Kocoktatás néha működik, de a kor rajzolásat sehogy se tudom összehozni :/www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Dávid Balázs
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #5790 üzenetére
A több ablakos mód az benne van ?
-
Grecky
senior tag
Nagyszerű.
De ezt miért nem lehet normálisan megcsinálni, nem értem.
Az 5.0.1-ben és a beta 5.1.1-ben sem volt erre lehetőség? Találtam egy activity launcher-es megoldást arra, hogy a google gyári MM-os adatforgalom mérőjét elő lehessen hívni, de ott sincs összesített adatmennyiség, csak a fordulónap állítás.
Vszeg ez is csak 6.0 alatt ilyen bugos. 3g watchdogs-ot (védett alkalmazásokhoz hozzáadtam, minden plusz jogot megadtam neki) próbálom használni, de ma reggel beragadt és nem volt hajlandó mérni, csak alaphelyzetbe állítás után. Nincs vmi tuti megoldás erre?
Érdekes Honor 7-nél ez nincs MM alatt.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
NandorHUN
addikt
válasz Ferenczi Áko #5790 üzenetére
Próbálgattam, de a kör rajzolás is teljesen random jött csak össze, mikor nem is kellett.
Nem igazán értem a trükkjét, ha kört rajzolok hamarabb mászik el a kép vagy lap amit éppen nézek, minthogy bármi megjelenne.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz NandorHUN #5795 üzenetére
Megvan, nem tudtam, hogy itt is koppintani kell
Más: Arra nincs megoldás, hogy ne az alap zene app játssza le a zenéimet a gyorskeresésből (arra gondolok, mikor lehúzom az ujjamat)?
Hiába állítottam be PowerAmpt alap playernek nem azzal nyitja meg őket.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Érdekelne ez a b321a rom. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta-e már a kamerát vagy a videofelvételt, annak érdekelne a minősége. Videónál zoomolgat-e állandóan, fényképeknél, hogy mennyire erős a zajszűrés. Nekem most b200 van fenn, és azért kérdezem, hogy szerintetek érdemes-e váltani, Gondolom a b300 roolback működik ezzel is, ha netán vissza akarnék térni a b200-ra.
-
Szabeszka
aktív tag
Na végül sikerült feltenni a B200-at, majd a legvégén kiírta, hogy UPDATING FAILED , aztán újraindult.
Na utána bootloop és annyi. Olvasgattam a neten, hogy mit lehet tenni, de nem sok mindent, maradt a szerviz.Tegnap voltam benn, beadtam, aztán hát meglátjuk.
De köszi az infókat.On the road again
-
miresz
veterán
Lófax jön erre a P8-ra nem OTA 6-os Android. Béta szarokkal meg nem foglalkozom. Mi a faxra várnak már?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest