- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sikerült Black Fridayen megrendelni. 161500 pénz. Azt hittem durvább ez a BF, úgy értem mondjuk éjfél után 3 perccel nincs egy darab se,de én munka után fél 4kor még simán megrendeltem. Igaz fekete nem volt,csak szürke.
-
Nuada herceg
őstag
Nekem is jön lefelé, juhhú!
Értem a csíziót.
-
MODERÁTOR
Ezen hőn áhított 197-es romon jobb lesz az üzemidő mint a 194-esen?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
törölt tag
válasz #24536576 #9307 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Tegyük fel, hogy van egy telefon, amivel zömében elégedettek a használók. (A frissítés várakozós őrülettől most tekintsünk el)
Kiválóak a hálózati jelszintek, sokáig bírják az akksik, nem villan be semmi sehova.
De a tied meg látványosan nem olyan, mint a többségé. Szar térerő, szar akksi, villogás.
Komolyan el tudod képzelni, hogy a frissítés megoldja? Nem lehet esetleg, hogy a tied... Hogyismondjam... Hümüm... Esetleg talán.... rossz?
Az eddigi androidos tapasztalatok alapján két eset van.
1. Használsz valami olyan appot, ami a hibákat generálja. Mivel már itt a fórumon is sok a felhasználó, vélhetőlen valami ritkán használt app lesz, mivel más nem használja, különben már másnál is előfordult volna a dolog.
2. A telefonodban valami EEROMLOTT. Szerencsére 3 egész év garancia van rá, nincs más dolgot, mint garanciális javításra elküldeni. Persze ez rendkívül bosszantó dolog, de még mindig jobb megjavíttatni valamit, mint hibásat használni.
Persze szintén az eddigi tapasztalatok alapján általában a 3. Eset szokott történni. Nem garanciáztat a tulajdonos, megvárja a frissítést, amitől nem javul meg, eladja, majd egész hátralevő életében szarozza az adott termék gyártóját.
-
velkeibalesz
tag
A b197 a legstabilabb rendszer eddig. Mondjuk nekem ha 10 app van a telefonon, szerintem sokat mondok. Csak a lètszüksèglet.
-
törölt tag
-
tothjani81
senior tag
Hát olvasgatom minden frissítés körül ezeket a problémákat amit nem értek. Mondom miért! Januárban vettem a telót. Az első frissítést nem vártam meg otán hanem felraktam na az szétcseszte a masinát. Azóta türelmesen várok és csak ota frissítést hagyom. De soha nem csináltam frt/hrt és semmi gond nincs szerencsére. Lehet csak szerencsém van bár samumon is így toktam ott se volt baj
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
FeZ...
aktív tag
válasz tothjani81 #9324 üzenetére
Ez azért van, mert különbözőek vagyunk. Van akinek a frissítések a becsípődése, van akinek a témázgatás, stb. stb. Az mondjuk igaz, hogy jó sokat kell görgetni időnként a fórum olvasása közben, annyi nyafogás van a frissítés miatt, de egy nyilvános fórum már csak ilyen. Legalább van élet.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha lecserélem a Mate 9 telefonom egy 10-esre, azon is lehetséges nekem a 3+3+3 garancia? Szóval hogy a Mate 9-et regisztráltam és a Mate 10-et tudom e?
Értem a csíziót.
-
mtm800
senior tag
válasz Nuada herceg #9327 üzenetére
Amennyiben mate 10 pro ra vagy sima mate 10 re gondolsz .....akkor 2 év a gari
-
snorbi82
senior tag
Úgy tudom arra már nincs ez a 3as garancia
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
sirály69
őstag
Szerintem olvass 1 kicsit....
Rengeted helyen le van írva!Szerver Hosting Debrecenben
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
2éves távlatra megéri még venni mate9?
Támogatotság miatt kérdezemiphone 14
-
Sword
őstag
válasz sanyika987 #9331 üzenetére
Leheg, hogy inkább vennék egy makulátlan 1 éves használtat, fél áron...(legalábbis ahhoz képest, ahogy mi vettük anno)
Úgy tuti megéri.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
veterán
válasz sanyika987 #9331 üzenetére
Én újat vettem 3 3 3 gyári miatt 3 évre tervezem vele... 9 óra sot amit most hozott ebből 2,5 óra waze navigálással... Nem tudom hogy csinálja
-
Nuada herceg
őstag
mtm800, snorbi82, sirály69 Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudtam, hogy a 10-re már nincs a regisztrációs 3 éves gari.Értem a csíziót.
-
törölt tag
válasz sanyika987 #9335 üzenetére
Én most rendeltem meg.
Ha rá vagy pörögve a legeslegújabb Androidokra, akkor szerintem ne vedd meg. De nem azért, mert 1 éves, hanem mert Huawei, és úgy tűnik ők nem viszik túlzásba a frissítéseket.Engem viszont ez nem érdekel, biztonsági frissítések legyenek, az újabb Android verziók nem érdekelnek. Hosszú távra tervezek, ezért vettem 3 év garis cuccot. Működjön, ez a lényeg.
-
sanyika987
aktív tag
mobilcornernél vásárlom akkor is aktiválható a 3 év gari??
vagy hol érdemes venni?iphone 14
-
törölt tag
válasz sanyika987 #9339 üzenetére
Mediamarkt, Edigital, Euronics. Felváltva akciózzák, MM-be most 167ezer.
-
veterán
válasz sanyika987 #9339 üzenetére
Elvileg a plusz garanciát tudod aktiválni a mobilcornerben vásárolt telefonra is, de tudtommal nem hivatalos forgalmazók így ha később garanciaztatni kell akkor derül ki, hogy érvényes - e
-
choco01
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van rá lehetőség, hogy a telefon kijelzőjét tükrözzem a tv-n? Előtte S7 Edgem volt, ott egy gombnyomással meg tudtam osztani a tv-vel.. A galériából szeretnék videót nézni televízión..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Bazsa74
tag
válasz Ferenczi Áko #9343 üzenetére
Persze van. Lehúzod az állapotsávot teljesen és MirrorShare.
Off
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Bazsa74 #9344 üzenetére
Közben megtaláltam, csak egy problémám van vele.. elég tré a feldolgozás.. Mármint kb szétesik minden a tv képernyőn.. videót nézni vele élvezhetetlen, és ha pl lapozok a képek között nagyon kockás és rossz minőségű a kép.. Youtube tükrözésnél hibátlan.. Ennyit tud a telefon ebből a szempontból? Samsunggal hibátlan volt..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Charx
senior tag
válasz Ferenczi Áko #9345 üzenetére
Nálam tökéletes a mirror lg smart tv-vel, nem esik szét.
-
r0by
addikt
Nekem is jó Samsung tévével.
-
Bazsa74
tag
Nekem is Samu tv, és semmi gond nincs vele. Érdekes. Nem tudom nálad mi lehet a gond. 🤔
Off
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest