- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz Tav-Csoves #9101 üzenetére
Funky?
-
Tav-Csoves
őstag
Hwota, ami a tarhelyemen is van az aláírásomban
Szerk: nem bírtam elviselni, hogy "gyors töltés" címen 0.78A-t vett fel... Így most újra 4.60A.
Hibás a 194-es rom teljes akkumulátor, és energia szabályozó rendszere, emiatt zárja be a rendszer a felhasználó szeme láttára az appokat, és emiatt nem megy a töltés szinte soha 1.98A fölé.
És igen, lehet ellene védekezni, de hát, na... Hadnemár...[ Szerkesztve ]
-
velkeibalesz
tag
A B197 nekem is most jött OTA-n. Nem veszek èszre különbsèget a B194-hez kèpest. Ugyanolyan villámgyors.
-
r0by
addikt
Akinek megjött a B197, azoknak mi volt előtte? B194?
-
OutSider17
senior tag
Miért van olyan érzésem hogy ehhez az "ota" frissítéshez mókolni kell a telefont??
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz OutSider17 #9111 üzenetére
Ezt hogy érted? Nem kell mókolni semmit, bemész a Beállítások/rendszerfrissítés menüpontba, és ha van frissítés akkor jelez a telefon. Telepíted és ennyi. Ha verziószámot ugrik az android, akkor szoktam egy gyári beállítások visszaállítást nyomni frissítés után aztán jó szél fúj..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
OutSider17
senior tag
válasz Ferenczi Áko #9112 üzenetére
Szervusz!
Azt hittem hogy ez is a bootloader nyitogatós B197!
De egyébként nálam semmit nem jelez a telefon! B194 van fent jelenleg.[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz OutSider17 #9113 üzenetére
Nekem is az van, vígan használom 🤣
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
M1Bali
tag
Nekem B190 van. és nincs semmi frissítés. Vodafonos készülék.
-
sirály69
őstag
válasz Leslie1966 #9119 üzenetére
B194 független. Semmi frissítés. Meg sem lepődök...!
Szerver Hosting Debrecenben
-
-
tutaj01
aktív tag
válasz Tav-Csoves #9103 üzenetére
Ezt a töltési mizériát ha nem mondod, eszembe nem jutott volna! Valóban! 2,2 Amper fölé nem megy. Bár nem tudom hogy 50% felett mennyi a norma, mert sosem mértem eddig. B194.
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
válasz Tav-Csoves #9123 üzenetére
Akkor megnyugodtam
Amúgy parancsolj: [Ampere]
Még Lg korszakban használtam, mert gyakorlatilag ez az egy app ami a valósat tükrözi.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
KZP
őstag
válasz Tav-Csoves #9124 üzenetére
Pont erről beszélek. Mivel kevésMate 9 van, mitől halna be?
-
tutaj01
aktív tag
válasz Tav-Csoves #9127 üzenetére
Az tény hogy amit linkeltél, biztos hogy stabil Megtennéd hogy a programot összehasonlítod ezzel? Puszta kíváncsiságból
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Leslie1966
senior tag
válasz Tav-Csoves #9128 üzenetére
De ami van az ugyan olyan L09 vagy L29-es. Mindegy majd jön a frissítés.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
velkeibalesz
tag
Imei szám alapján megy körbe. ránèztem firmware finderben, ha simán a modellre elllenőrzöm, nem elèrhető telepítèsre. ha imei alapján ellenőrzöm, akkor már igen.
-
OutSider17
senior tag
Javult valamit legalább a B194-hez képest a B 198?
-
OutSider17
senior tag
Jöhetne már az az Oreó!
Nagyon tetszik a megjelenése!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
MODERÁTOR
lemaradtam, miért izgulunk most a B197 miatt?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Leslie1966
senior tag
válasz velkeibalesz #9131 üzenetére
Na ugye.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
dutrás
őstag
válasz Leslie1966 #9140 üzenetére
Oda se neki az enyém megállt190-en.
Telenor.Bocs nem neked akartam csak úgy álltalánosságban írom.
[ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
-
DaDa
senior tag
Sziasztok. Tegnap óta párom is egy Mate 9 tulaja. Így a Honor 9em mellé lett meg egy emui. Egy kérdésem lenne. A globális keresés ezen csak normál főképernyőn működik alkalmazás lista váltásra után nem. Emui 5.0.1 van rajta. Honor 9 emui 5.1 és azon működik alkalmazás listás nézet mellett is. Ez így normális működés?... Igen rakerestem előtte mielőtt kérdezek. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
KZP
őstag
válasz #65510400 #9137 üzenetére
Akkor is ez egy vicc. Ott az Apple, ha frissítés van, azonnal elérhető az összes iPhone, iPad készüléken a világon. Egyszerre. A Huawei meg azt nem tudja megoldani, hogy legalább az azonos típusú modelljei azonos időben kapják meg a frissítést. És nem is órák, vagy napok, hanem akár hetek telnek el az ugyanolyan régiós készülékek között. Ennyivel azért nem nagyobb cég az Apple, mint a Huawei...
-
OutSider17
senior tag
válasz #07400704 #9146 üzenetére
Jelenleg egy modelről beszélünk! (Mate 9)
Míg a legutóbb még a szaros iPhone 5s is megkapta az új rendszert az Apple-nél!
Akkora szórás van a Huawei-nél hogy az hihetetlen! Agusztus 5 óta még egy szaros biztonsági frissítés sincs a Mate 9-emre! Arról nem is beszélve hogy ha minden igaz akkor hiba mentesen megy az Oreó béta a Németeknél és még mindig semmi hír arról hogy egyáltalán idén képesek lesznek-e a frissítést elérhetővé tenni a Mate 9 tulajdonosoknak! Az meg hogy csak 250 német kapta meg a bétát az meg kész vicc.Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
KZP
őstag
válasz #07400704 #9146 üzenetére
Ne ferdíts, légyszi. Egyszerre egy modellről beszéltem, jelen esetben a Mate 9-ről. Ebből is létezik több régiós, de még az azonos régión belül is összevissza ütemben történik a frissítés. Tök mindegy, melyik rendszer mennyire összetett, arról beszélek, amikor már elkészült az update és azt elkezdik kiadni. De inkább zárjuk le a témát.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz tutaj01 #9129 üzenetére
Ha kijelző aktív, akkor a töltés ritkán megy 2A fölé.
Ha bekapcsolva hagyom a kijelzőt:
Eszköz: 1.89A
Telefon: 1.35-1.65A
Viszont most valahogy nem akar átváltani kikapcsolt kijelzővel 2A fölé menni. Lehet, hogy ha 4A fölötti töltés esetén, a különbség is nagyobb volna.[ Szerkesztve ]
-
bisza
tag
[Ebben] tud nekem valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest