- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ugyan már nem nálam van a készülék, hanem barátnőm használja, de mikor nálam volt is elég gyakran jelentkezett, hogy messenger vagy más videó hivás alatt, a saját hangunk halljuk vissza. Messenger a legrosszabb, de Viber, Skype mindent próbáltunk már.
Van erre valami gyógyír?
Korábban azt hittem, az ő telefonja szar, azért hallom vissza magam(valami régi LG volt), de most, hogy nála a M20P, nekem másik van, most meg ő hallja vissza magát, nálam semmi gond.
Ezek alapján csak a telefon lehet.Valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Sumptuous
senior tag
válasz Barthezz2 #16551 üzenetére
Múlthéten nálunk is előfordult ez, akkor még (itthon) Mi9T Pro-n és (német o.) Huawei P Smart-on történt a beszélgetés. Itthon a xiaomin semmit nem vettünk észre, a másik oldalon viszont vissza hallották a saját hangjuk. Nem feltétlenül egyedi az eset. Szerintem a fb/messenger sara. Azt nem tudom, hogy nálatok milyen sűrűn van ez? Mert mi csak egyszer tapasztaltuk. Távolabb volt az itthoni telefon a wifi routertől, akkor fordult elő. (Szomszédban történt a telefonálás. Mikor már közelebb volt a telefon a routerhez, megszűnt ez a jelenség.)
Más:
Régebben kérdeztem, hogy ajánlott e még ma is ez a telefon, azt mondtátok, hogy igen. És valóban, nagyon jó kis eszköz ez még ma is. Megtörtént a váltás.[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
Ma bevittem szervizbe a telefonom. Hát srácok éppen csak nem terítették le elem a piros szőnyeget. Cserekészülék, takarítás, ingyen fólia, nagy ajándékcsomag (benne többek között egy asztali lámpával ami vezetekmentes töltő is egyben) és két óra után már vissza is kaptam a készüléket. Cseréltek mindent amit kifogásoltam a készüléken.
Ennyire teper most a Huawei, vagy régen is ennyire jó voltak ilyen téren?[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz bajnokpityu #16556 üzenetére
Nem, még van fél év a gariból.
-
mjani1172
addikt
Urak!
Az android autoval kinlódok folyamatosan.
Viszont látom hogy többféle létezik, melyik kell a készülékre?
X86, arm64, armeabiv7?
Melyik az enyém? -
dualcore
őstag
Valaki adjon infót.
Ma újrahúztam a telefont, éstöbb dolog változott amit nem találok meg.
1. Bekapcsolt kijelzőnél ha hosszan nyomom meg a bekapcs gombot nem a kikapcsoló menü jön be hanem a GOOGLE.2. Nem tudom mi a neve annak, mikor húzom az ujjam a kijelzőn kirajzol egy zöld csíkot, ki akarom kapcsolni.
3. Eddig ha készenlétbe megnyomtam a POWER gombot és ránéztem a kijelzőre közvetlenül feloldott az arcfelismerő. Most meg meg kell húzni az ujjamat a kijelzőn hogy feloldjon.
Több mint 1 éve húztam ujra ésnem találom abeállításokban ezeket a funkciókat.
-
dualcore
őstag
válasz Zsoleszhun #16563 üzenetére
Köszönöm!!! Király vagy,már ez is nagyon jó.
-
Trombonidani
újonc
Sziasztok!
Teljesen laikus, sötét felhasználó vagyok. Van egy Huawei mate 20 telefonom, és egy hete már nem kapok értesítést az új beérkező gmail levelekről.
Ezen az értesítések beállításaiban bármilyen változtatás sem segít. Valaki tudja mi ez? Gondolom ennek ahhoz lehet köze, hogy már nincs frissítés.
Köszi! -
Krinyo
senior tag
válasz Trombonidani #16570 üzenetére
Ennek ahhoz semmi köze, egyébként is van frissítés, csak lassabb. Valószínűleg lenémítottad a Gmail értesítéseit, akár véletlenül. Az alkalmazások között keresd meg a GMailt, majd a beállításai között az értesítéseket nézd meg...
-
Jack Oneill
veterán
Evek ota ez van nalam is. Sajnos a szigoru hatterfolyamatok miatt altatja azappot a rendszer. Hiaba az energiagazdalkodasi resz, ahol kenyszeriteni is lehet, hogy soha ne altassa, semmi eredmeny. En mar 2 eve manualisan nezem az emaileket, megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz Jack Oneill #16572 üzenetére
-
Fifi
őstag
válasz Jack Oneill #16574 üzenetére
Én igyekszem az általam legtöbbet használt appokból a telefon gyártójától független, play áruházban elérhető appokat használni, mely minden androidon telepíthető, így telefonváltás estén nem kell új alkalmazásokat megszoknom, megtanulnom.
Átköltözésnél, ha a beépített eszköz nem viszi át a dolgaim csak exportálom és importálom a beállításokat. -
Szpisti
addikt
Esetleg ez segíthet: [link]
-
Akhim92
csendes tag
Esetleg ezeket is megpróbálhatod:
Gmail app, Beállítások, Fiók:
1. Beérkező levelek kategóriái: mind kiválasztva.
2. Értesítések: mind. Értesítések a beérkező üzenetekről: mindkettő kiválasztva.
Szinkronizálás összes vagy 30 nap.
3. Címkék kezelése: az első ötöt (vagy akár pluszban bármelyiknél) megnyitva minkettőt kiválasztva és a szinkronizálás bekapcsolása.
4. Értesítések kezelése: Értesítések engedélyezése esetleg szalagcím
5. Adathasználat: a Gmail szinkronizálása és a szinkronizálás x nap.[ Szerkesztve ]
-
kattamaki
csendes tag
Sziasztok!
Dupla simes Mate 20 Pro-ra keresek üznetrögzítő appot (answerin machine), amit be lehet állítani csak az egyik simre.
Segítségetek előre is köszönöm.
A fórum keresésben nem jött találat -
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Valamiért nem tudok Cloud tárhelyet venni akármilyen kártyát adok is hozzá
Mi lehet a gond?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Hello,
Kicsit off, de hátha.
Kijelzőt cseréltem egy Mate 20 Lite-n. És bootloopol.
Hogyan lehetne feléleszteni? Gondolom újra kéne flashelni, de semmi értelmeset nem találok SP flashtool-hoz. Download-ba nem megy, EMUI recovery mode-ben meg nem lehet vele mit kezdeni (pl. nem tölti le a csomagot).
Köszi minden segítségetMutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz Zsoleszhun #16503 üzenetére
Ezt már próbáltam SD kártyáról, de nem eszi. Megnézem majd OTG-vel, köszi.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Soltee1
tag
válasz Jack Oneill #16572 üzenetére
Nekem minden gyári beállításon és rendben megjön minden értesítés. Teljesen automatán kezel a rendszer mindent.
Gmail is kifogástalan. Régebben is olvastam, ha megjön is sokat késik.
Többször teszteltem. Ahogy mailt küldök rá bármilyen fiókból azonnal értesít. Pár m.percen belül mindig. -
válasz Soltee1 #16588 üzenetére
Lehet állítani, hogy hány percenként keressen levelet.
Én még mindig nem tudtam flashelni a Lite-t semmivel. Egyáltalán olyan firmware-t sem találok, amit megeszik az SP Flashtool, vagy a multi download tool.
A pendrive/SD kártyás szintén nem megy. 5%-nál megáll, ami kb. azt jelentheti hogy megtalálta a tárhelyet :SMutogatni való hater díszpinty
-
Robi BALBOA
őstag
Sziasztok,
Boldog tulajdonosa lettem egy Mate 20X 5G szörnyetegnek{kijelző).
Vannak itt 20X tulajok? Sajnos nincsen saját topikja.
A 20X-nél nincsen meg az a funkció, hogy az ujjlenyomat olvasóval le lehessen görgetni az értesítési sávot, ami pont ennél a méretnél égetően fontos lenne(az M10P-nél és a sima M20-nál ez megvan).
Én ezt jeleztem is(felhívtam őket) a Huawei felé.
Arra kérném a többi 20X felhasználót, hogy ha van energiájuk, akkor ezt ők is tegyék meg, így biztosabban foglalkoznak a dologgal.Köszönöm!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
mjani1172
addikt
válasz Robi BALBOA #16592 üzenetére
Ne haragudj de ezt tényleg komolyan gondolod?
-
Robi BALBOA
őstag
-
kattamaki
csendes tag
válasz Robi BALBOA #16592 üzenetére
https://mobilarena.hu/tema/re_magyarorszagra_jott_az_5g-s_mate_20_x/friss.html
Mate 20X 5G topic. Talán itt is tudnak segíteni.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Sajnos ma elrepedt a kijelzőm üvegje
Kérdés az, hogy azt lehet rajt külön cseréltetni, vagy csak komplett kjelzővel?
Van vkinek infója, esetleg tapasztalata, milyen költséggel jár ez? Egyáltalán megéri?
Ha kijelzőt cseréltetek benne, akkor vízhatlanság megmarad utána? -
Robi BALBOA
őstag
válasz kattamaki #16595 üzenetére
Köszi, látom kezd éledezni az a totyik is.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
WOLF1stein
tag
Ti hallottatok már olyat, hogy a Huawei megtagadja a garanciális javítást, ha sérült a készülék? Pl, a sarka meg van repedve, vagy az előlapi üvegen egy repedés van?
A nagy embereket a szerénység teszi még nagyobbá. Ezért vagyok én is az.
-
fahrii
őstag
válasz WOLF1stein #16598 üzenetére
Ebben az esetben nincs olyan gyártó, aki ne tagadná meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest