- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, valakinek sikerult behivni a smart home featurest? Nekem kikapcsol a telefon a power gomb nyomasara, illetve a kikapcsolas menu jelenik meg
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan hibával hogy a telefon nem csatlakozik a hisuite-hez, összedugom a gépemmel, hdb engedélyezve, usb hibakeresés engedélyezve, usb fájlátvitel kiválasztva,feldobja a telefon a hisuite-ot, megjelenik a 8 jegyű kód, beírom a pc-n a hisiute-ba, a közkedvelt Windows "hiba van" hang, 2x végig megy a két csík és kéri a 8 jegyű kódot kiírja hogy nincs csatlakoztatott eszköz, beírom megint a kódot ugyan az . Eddig nem csinálta.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Fantomas80
tag
Mindenkinek januári az utolsó biztonsági frissítés?
Kapunk még egyáltalán újabbat?
Vagy csak a Harmony Os-t? Vagy azt se?
Vajon ha meg kapjuk akkor vissza lehet majd térni Androidra? Ha még se tetszene[ Szerkesztve ]
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Fifi
őstag
válasz Fantomas80 #17255 üzenetére
Márciusi.
12 hozzászólással feljebb .... -
fahrii
őstag
Még tavaly volt egy 3 hónapos garancia időszak hosszabbítás promóció. Ezt hogyan tudom érvényesíteni a szervízben? Legutóbb csak a telekomos számlát nézték.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, tapasztalat átadás stb.
Hosszú-hosszú levelezésben vagyok az Erste Bank technikai embereivel, illetve a a Huawei technikai részlegével. Ráadásul már ők ketten is is egymással leveleznek, hogy megoldják a problémát. A dolog a következő. Adott az Erste Bank George app. Ha neten vásárolok, vagy be akarok lépni a webes bankba, akkor ezen az appon keresztül kellene jönnie egy értesítésnek, email-ben engedélyezem az adott belépést/vásárlást stb. Na ez az értesítés egyszerűen nem jön. Már képernyő videót is készítettem mindkét technikai csoportnak. Egyszerűen ők sem értik, bár még vizsgálják. Minden lehetséges dolgon már végigmentünk, energiatakarékos beállítások, alkalmazásindítás-állandó futás háttérben, vírusírtó törlése, stb stb, minden lehetséges dolog megvolt és erről videó is készült. Nem jön az értesítés. Ergo nem tudok neten semmi fizetni, mert csak app hitelesítéssel megy. Kérdésem, hogy valaki használ-e ilyen appot és ha igen, találkozott-e már ilyennel.
Egyelőre most a két fél egymással tárgyal és próbálnak rájönni a hiba okára. Itt tartunk most.
(Egyébként sima Mate 20 van nekem.) -
Zsoleszhun
addikt
-
Jacques
csendes tag
válasz Jack Oneill #17262 üzenetére
Szia! Én is Erste-s vagyok, szoktam is neten vásárolni. Nálam nem fut állandóan a George app, fizetés előtt el szoktam indítani és akkor megjön az értesítés. Jártam már úgy, hogy elfelejtettem elindítani, akkor nem kaptam értesítést. Egy a lényeg nem kell futnia mindig...
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jacques #17264 üzenetére
A masik topikban a kollégának szinten nem jon semmi ertesites, pedig be vagyunk lepve az applikacioba. Tehat elinditom, nem lepek ki, de nem jon semmi. Nagyon kivancsi leszek, mit hoznak ossze most egyutt a bank es a gyarto. Meg tesztkeszulekeket is kertek, hogy megvizsgaljak a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz Jack Oneill #17265 üzenetére
Én az OTP-vel vagyok így valamikor kapok értesítést valamikor nem. Be szoktam lépni az app.-ba ha nem kapok, és jóváhagyom a tranzakciót.
-
Jack Oneill
veterán
válasz anonymus89 #17267 üzenetére
Sajnos nem jutottunk elorebb. Mivel masoktol nem erkezett erre vonatkozolag panasz, a Mate 20 keszuleken, igy amit tudnak javasolni, az egy gyari reset. A huawei mondjuk meg nem irt konkretat.
De az szerintem nem igaz, hogy masok nem kuzdenek ezzel a problemaval, max nem jelzik a bank es gyarto fele, mint en.
Mindenesetre a gyari resetet megcsinalom, amugy is rafer mar a telora. -
anonymus89
addikt
válasz Jack Oneill #17268 üzenetére
Nekem 9.1-en és 10.0.1-en is előfordult az általad említett problméa OTP direkttel, szóval nem sok esély látok rá, hogy megoldódik FR-rel.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Fifi
őstag
Nem próbáltátok, hogy Curve mögé teszitek az eredeti bankkártyát? Lehet megoldaná?
Ez amolyan gyűjtőkártya, tehát itt nem tartasz pénzt, hanem ezzel ki tudod
váltani a többi bankkártyádat. Ha nem tudjátok mi az a Curve privát tudok segíteni és a regisztrációval kölcsönösen szerezhetünk 20GBP-t. -
Jack Oneill
veterán
válasz anonymus89 #17269 üzenetére
Szerintem sem fog megoldodni ettol, de nagyon eroskodnek, hogy menjunk vegig a folyamaton,ha mar elkezdtuk.
-
Fantomas80
tag
válasz Jack Oneill #17271 üzenetére
Nekem Otp -s kártyám van. Szintén nem mindig jön meg az értesítés. Az alkalmazásba belépve adok engedélyt a kártyás tranzakcióknak.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Jack Oneill
veterán
válasz Fantomas80 #17272 üzenetére
Sajnos Erste másképp működik, itt csak app által küldött PUSH értesítésre kattintva lehet engedélyezni bármit.
Viszont jó hír, a dolog megoldva! Gyári reset kellett, minden működik! -
dualcore
őstag
válasz Jack Oneill #17273 üzenetére
Nekem sem jön semmi. De nekem a George sem jön be mint applikáció, de én már nem küzdök velük. Voltam a bankban, jeleztem a hibákat az appban, eleinte adtak tanácsokat mit tegyek, persze semmi nem működött. Így már nem érdekel a dolog. Menézem minden tranzakció után az egyenleget, meg a zárolásokat, mert ott sem mutatja napokig kinek utaltam, csak az összeget.
-
Jack Oneill
veterán
Na a gyári resettel nem csak ez a probléma oldódott meg, hanem az, hogy a gmail üzenetek is végre jeleznek.
Viszont most, hogy mindent újraraktam, a nyomorult facebook azt csinálja, hogy a külső linkeket csak saját facebook böngészővel nyitja meg. Már nem tudom beállítani a gyári böngészőt, amit eddig lehetett. Erre van ötlet?[ Szerkesztve ]
-
danee992
tag
Hali!
Találkozott már valaki ilyen problémávalCsak a gyári appban jön elő, és csak akkor ha világosban készítek fényképet az ultrawide kamerával. A keresőben még nincs csík, csak feldolgozás után. Se videónál gyári kamera appban, se fényképnél 3rd party app-ban nem jön elő a hiba. Sötétben ESTE üzemmódban viszont jó gyári appban, de pl ha az utcán lámpafény éri akkor a feldolgozott kép közepén megjelenik a pixeles csík
Próbáltam wipe cache-t, kamera adatok törlését, de eddig mind hasztalan
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
anonymus89
addikt
válasz Jack Oneill #17275 üzenetére
Azért nem talalod mert a v.308 -as volt az utolsó ahol a settings & privacy/settings/media & contacts alatt még megtalálod links open externally beállítást.
V.323- nál járunk abban sincs, valahonnan töltsd le az apk-t.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Jack Oneill
veterán
válasz anonymus89 #17278 üzenetére
Ertem, koszi. Bizom benne, hogy hamarosan visszakerul, mert ozonlenek az ezzel kapcsolatos panaszok kulfoldi forumon is es a playen is.
-
Krinyo
senior tag
A két központi szerviz közül melyikkel nagyobb az esély pár órán belüli akkucserére? Gondolom leterheltségfüggő a dolog... kinek milyen tapasztalata van?
-
senior tag
Hy All
Iphone SE 2020-ról váltottam, és azt kell mondjam ahhoz képest nagyon jó kis telefon, hogy 2018-as megjelenésű
-
Leslie13
tag
Sziasztok!
Még augusztusig garis a telefonom. A kislányom egyszer földhöz vágta és berepedt az üvegem. Szeretném beadni szervizbe egy karbantartásra. Korábban olvastam hogy jók a tapasztalatok éa akksit simán cserélik. Igaz?
Szerintetek a kijelzőt hogyan tudnám gariban cseréltetni? Melyik szervizben próbálkozzak és mit mondjak? Van esély rá, hogy gariban megcsinálják?
Előre is köszi! -
Krinyo
senior tag
A törés hogy lenne garanciális?
-
anonymus89
addikt
Srácok Nektek az üveg szokott bizonyos sávban maszatos lenni?
Egyszerűen nagyon nehéz letakarítani most vettem észre nem oly rég.
Ez msot gyári hiba akar lenni a kijelzőüvegen?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pamesz
tag
Sziasztok! Írtam már korábban, hogy egyszer a TMX cserélte a telefonomat, mert nem tudta javítani, és kaptam valahonnan egy régi példányt, LG kijelzővel. Sajnos 2 hét használat után bezöldült a széle. Sajnos nyaralás, vizsgák és egyéb dolgok miatt nem küldtem azonnal vissza. Tudtam jó áron venni egy OP 8T-t, hogy amíg zajlik a javítás macera, legyen egy normális telefonom. Eltelt pár hét, na mondom itt az idő, rá is érek a szervizzel vesződni, múlthéten bejelentettem a szerviznek. El is vitték valamikor a telefont, teljesen új, karcmentes állapotban, tényleg egy apró sérülés sem volt rajta, alig használtam, addig is végig tokban. Teljes full sett dobozában küldtem, ahogy a huaweies ügyfélszolgálatos Anna javasolta. Itt megjegyezném, hogy le a kalappal, ennyire profi, kedves hozzáállással még nem találkoztam. Tegnap megjött vissza a telefon, viszont nem volt időm vele bíbelődni munka miatt. Most este nekiestem, nyilván éreztem a csomag alapján, hogy nem csereutalvány lett belőle, gondotlam sebaj, megjavították, úgy is jó lesz. Gyanús volt a sok papír mellette. Elkezdtem olvasni, valami jegyzőkönyv, hogy ők bevizsgálták, és a telefon HIBÁTLAN! Illetve amúgymeg full karc a telefon, össze is van törve a sarka, nem javítják emiatt. Néztem mivan?! Itt valamit elnéztek. Bontom ki a telefont, és erre tényleg, ezek összetörték. A sarka benyomva, mintha nekiverték volna valaminek. Holott a telefont új állapotban adtam le. A postásnak meg is mutattam, mielőtt elvitte, hogy nézze meg, nincs összetörve, új állapotban van. Ezt ő alá is írta, amiről megvan a jegyőkönyv. Erre visszakaptam egy általuk hibátlan telefont, ramaty állapotban, javítatlanul. TMX global szolúsön. Hát bekaphatják. Szerintetek mit tegyek? Kihez forduljak?
-
anonymus89
addikt
válasz pamesz #17293 üzenetére
Hűha ezt elég szépen elszúrták, ha megvan a jegyzőkönyv akkor annak tudatában azonnal egyeztetnék a huawei központtal, hogy tudjanak róla illetve segítsenek a megoldásban.
Ügyfélszolgálati vonal
Hétfő-Péntek 9:00-19:00 | magyar
003680482934Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pamesz
tag
válasz anonymus89 #17294 üzenetére
Megtörtént az telefonálás a huawei felé, ismét baromi kedvesek, segítőkészek voltak. Kaptam egy email címet, ahová el kell küldjem a fotókat a telefonról, illetve a TMX-es szakvéleményt. Remélem nem fogok falba ütközni. Azt mondta a huawei-es csajszi, hogy továbbítja az ügyet egy olyan kollégája felé, aki a szervizzel van kapcsolatban. Hát nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből.
-
Szpisti
addikt
válasz Fantomas80 #17297 üzenetére
Csak azért, hogy legyen "jó" is a TMX-ről: [link]
2 nap alatt háztól házig. Azóta is hibátlanok a telók. -
pamesz
tag
válasz pamesz #17299 üzenetére
Visszadobta az ügyfélszolgálat a panaszomat, hogy ők már sérülten kapták meg, ő részükről lezártnak tekintik az ügyet, így nem garanciális a telefon. Küldtek egy képet is, hogy sérült. Hát ezt a képet simán csinálhatták a sérülés után is. Azt írták, önköltségesen megjavítják ha akarom, vagy menjek a posta felé panasszal... Most mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest