- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem ide vág, de most vettem észre, hogy a Messengerem (pite alatt) angol nyelvű lett!
Nem frissítettem már egy ideje a messenger-t, de tegnap még magyar volt!
Más is észrevett ilyen jelenséget?
Amúgy lefrissítettem és visszaállt magyarra!
Gondoltam megosztom!
-
Gerybut
tag
Hali! Karcolodik a kijelzo, ha leveszem a gyari foliat? Kezd nagyon karcos lenni.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok.
Tudnek vasarolni egy ilyen keszuleket nagyon jutanyos aron viszont nem olvassa a sim kartyat a szerviz menube viszont a simlock_deactive.
Mekkora osszegu problema lehet? Esetleg szoftveresen is javithato? Koszi elore is!" Vegyetek jót ha tudtok "
-
legenda
válasz DefJamHUN #23957 üzenetére
Minden szolgáltató függetlenül forgalmazza a készüléket, de attól még letiltják azonosító alapján, ha úgy adódik.
Sőt, akár a nem szolgáltatós (kétkártyás) is tiltható például eltulajdonítás vagy más bűncselekmény esetén.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz bigsee #23962 üzenetére
Igazabol minden tartozek, doboz es egy matedock 2 is van hozza. Csak a sim et nem olvassa, de az elado elmondasa szerint eddig tobb szolgaltato kartyajat is hasznalta. Apropo ha nem ismert a vasarlasi hely hogyan a legegyszerubb kideriteni a vasarlas helye es esetleg a tiltottsaga?
[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Ádyka
őstag
válasz DefJamHUN #23963 üzenetére
Tiltottságot sok oldalon meg lehet nézni pl itt:[link]
De.ha.nem.olvassa ott.más.gond van. Tiltottság esetén beütheted a pin kódot, és akkor kér valami csiribiri network feloldó kódot.
Uppsz, nem neked írtam
[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
legenda
A tartozás miatti szolgáltatói tiltásokat jellemzően nem jegyzik az ilyen oldalak.
Hálózati feloldó kódot akkor kérne, ha lenne rajta bármelyik szolgáltatónál hálózati zár és másik szolgáltató SIM kártyája kerülne bele.
Tiltás esetén simán csak nem jelentkezik fel a hálózatra.DefJamHUN: Ha segítőkész szolgáltatói ügyfélszolgálatost fogsz ki, annyit szoktak általában segíteni, hogy tiltva van náluk, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DefJamHUN
aktív tag
De egyebkent lehet olyan vagy Ti akik kovetitek a forum eletet volt mar pelda sim kartya olvaso hibara?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
-
Essien
aktív tag
válasz DefJamHUN #23974 üzenetére
Akkor ha olvasohiba azt írja ki hogy nincs SIM behelyezve mert nem érzékeli, ha tiltva van akkor érzékeli csak simán nem lép fel a hálózatra. Szerintem ennyi. Az is lehet hogy tiltva van de inkább mókolt vmit a talacaval hogy azt hidd az a szar . Elengednem helyedben a dolgot kivéve 20 ért adja mert akkor megéri a rizikó
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Gyári, buherálatlan - telekom - android 9-nél - mate 10 pro - valahogy vissza lehet varázsolni a bluetooth eszközök töltöttségének ikonját, ha azok csatlakoztatva vannak? Ez azért eléggé hiányzik, lehet én vagyok a szerencsétlen de nem találom, hogy hol lehetne visszakapcsolni ennek a kijelzését.
Köszi!
-
veterán
válasz rasotamas #23839 üzenetére
Korábbi Bluetooth problémám:
Beülök az autóba gyújtást adok automatikusan csatlakozik és elindul a zene a powerampon. Eddig király. Indítok egy hívást, de mivel az fm transmitter szépen el van rejtve a kardánboxban és azon van a mikrofonja ezért a hanghívást nem azon keresztül akarom bonyolítani hanem rendesen a telefonon vagy esetleg kihangosítva a telefonon, mert másképp a másik fél semmit nem hall.
Nade mikor indítom a hívást és megnyomom a jobb alsó sarokban hogy bluetooth-ról váltson át hangszóróra, utána abban a pillanatban hogy a másik fél fölveszi a telefont máris visszavált bluetoothra aztán kiabálhatok, hogy mingyárt mingyárt.
folytatása:
Megtaláltam a bluetoothnál, hogy ha megnyitom az adott eszközt tudok toggle-özni, hogy mire használja az eszközt, konkrétan Médiaaudió, Híváshang és Névjegyek megosztása.
Kikapcsoltam a híváshangot, ami tök jó mert végre nem csinálja, hogy zenelejátszás közben a hanghívást is a bluetoothon akarja nyomni.
De valamiért (lehet, hogy véletlenül a médiánál is rányomtam, de azóta már ezerszer visszakapcsoltam mégsem javult meg) mikor beülök az autóba nem párosodik automatikusan és nem indul el a zene. De ha manuálisan rábökök a transzmitterre akkor rácsatlakozik és indul magától.
Mi a bibi? Mit csináljak?
Próbáljam törölni a párosítást és újra?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
basaja
senior tag
válasz rasotamas #23981 üzenetére
Nekem a JVC fejegységgel ugyanezt csinálja.. hiába párosítom újra, ugyanaz a történet...mindig újra megnyitás,audió bekapcsol és már működik is...az előző telefonomnál(Motorola) simán ment minden... Huawei ficsör...
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
r0by
addikt
válasz rasotamas #23981 üzenetére
Nekem gear s3 órával volt olyan gondom még Mate9-nél, hogy nem kapcsolódtak össze automatikusan, ha kimentem a hatótávból, s vissza. Ott a recoveryben egy system cache törlése megoldotta a gondot. Ennél a telónál nem jött még elő ilyen jellegű gondom és azt sem tudom, hogy van-e még erre opció a recoveryben, de egy próbát megér, veszíteni nem lehet rajta.
-
peterson79
őstag
sziasztok,
A telefonomon a Messenger kicsit megbolondult. Az utóbbi időben nem kapok értesítést ha jön új üzenetem, de van olyan, hogy mikor belépek magába a messengerbe, akkor egyszer csak elkezdenek özönleni az üzik.
Ez most valamilyen kapcsolódási hiba? a telefonon mit kell állítanom ahhoz, hogy ne így legyen, hanem minden úgy mint régen?
Előre is köszi.
-
basaja
senior tag
Ööö srácok,a Mate 10 Pro tudja a Szuper makrót?
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Summi72
kezdő
Sziasztok. A HiSuite programmal kellett visszatennem egy korábbi program mentését. Nem is volt ezzel gond. Furcsáltam hogy nem dobálja fel a pitét. (még január elején visszementem 8-ra) Rányomok hogy rendszerfrissítés, s azt mondja nincs net.
De persze van, csak neki nincs. S a HiSuite sem frissíti magát, mert hogy nincs net. Próbáltam a legfrisebb, majd korábbi több verziót is. Tűzfal kikapcs, hátha az, de nem. Proxy kikapcsolva, az sem kavar be. Vagy 20x uninstal majd reinstal. Mégsem megy. Láttatok már ilyet??? -
bokarcsi71
aktív tag
5D-s üvegfóliával van valakinek tapasztalata?
-
himpulator
tag
válasz bokarcsi71 #23994 üzenetére
Vettem már. Nem válik fel mivel telibe van ragasztva, viszont (ha áttetszőt veszel) a szélei alá csúszik a por és megtapad. Nem túl esztétikus. Összességében nem jött be mert túl vastag is, nekem igazán az aliról rendelt pár dolcsis sima jött be és fel se válik. De ízlés kérdése.
https://s.click.aliexpress.com/e/cFBphOjA -
bokarcsi71
aktív tag
válasz himpulator #23995 üzenetére
Köszi szépen.
-
törölt tag
válasz bokarcsi71 #23994 üzenetére
Én hydrogél fóliát rendeltem. Kíváncsi leszek rá.
-
Májkülnájt
tag
A magazin feloldást hol tudom visszakapcsolni? Eddig tökéletesen működött, de véletlenül ráállítottam a hátteret a lezárási képre is és azóta próbálom visszakapcsolni, de a menüjéből nem boldogulok. Én nem tudom hogy szerethettem meg ezt a funkciót, de az ideg mardos miatta jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs