- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
Nekem a BLA-L29 en a 8.0.0142 van meg mindig.
Semmi frissites nincs azóta?
Gyari független. -
gusthy
veterán
válasz feketepeti #24302 üzenetére
Akkor ott valami van.
Nincs rootolva? -
legenda
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok! Sikeresen visszaállítottam a telót 157re.(c432).Minden frankó, de sehol nem találom a menühőz való sötét témát. Segítsetek légyszíves! Köszi!
-
legenda
válasz Yodaaa1 #24307 üzenetére
Szia,
Erre gondolsz?
Beállítások -> Akkumulátor -> Kezelőfelület színek sötétítésefeketepeti: Az úgy érdekes, mert a *.15x minimum adott kellene, hogy legyen.
Beragadt IMEI alapján, vagy nem stimmel valami a rendszerrel az OTA frissítéshez.
HiSuite segítségével nem próbáltad frissíteni?
Van itt a topikban megosztva 197-es, de ahogy nézem, korlátos lett. ([link])[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gusthy
veterán
válasz Motion_Blur #24289 üzenetére
A fotózási módok között van olyan, hogy rekeszérték, de akkor csak azt tudod állítani.
-
gusthy
veterán
válasz Motion_Blur #24312 üzenetére
Ilyen ez a popszakma
-
Dave69
tag
Sziasztok vissza tértem a mate 10 -prohoz újra Not9 3 hónap használat után úgy éreztem hogy ez jobban tetszett <3
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Dave69
tag
lenne gyorsan 1-2 kérdésem hogy lakom be a telefont. A gyors töltést hol tudom kikapcsolni ? illetve az AOD-ot bekapcsolni?
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
legenda
válasz Dave69 #24315 üzenetére
Szia,
A szuper töltési módot nem lehet kikapcsolni, fizikálisan tudod elkerülni, másik kábel és/vagy töltőfej használatával.
AOD: Beállítások -> Biztonság és adatvédelem -> Képernyőzár és jelszavak -> Információ megjelenítése mindig[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
Újabb képsorozat a telóval. Következő Huawei képek már vagy P20Pro-val, vagy Mate20Proval fognak készülni majd a nyár folyamán. Addig búcsúzom tőletek ismét
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Dave69
tag
vajon a huawei mate 10 -pro-ba is benne van az az AOD- mint a note9-be hogy 30 másodpercig világít amíg rá koppintok ?
-
Dave69
tag
Azt hol tudom beállitani hogy ha írok akkor rezegjen közben
-
Dave69
tag
Köszi megvan
-
andreas49
senior tag
válasz feketepeti #24306 üzenetére
Innen: [link]
A telepítés már itt is többször le lett írva[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
bigsee
addikt
Gyerekek, az enyém frissíthetetlen! Se OTA, se az itt leírt OTG update nem működik (“NO SDCARD”), ez nem lehet vmi mittudomain-hardver-szoftver-hiba?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
GEIL
addikt
válasz bigsee #24327 üzenetére
Vagy olyan régióból származik hogy egyszerűen nem frissithető....kollegám P10-e ugyanigy járt....valami Indiai régiót ír neki....még mindig Emui 5.0-n van és 7.0 androidon....sehogy nem frissithető azt mondja.....mert vételkor spórolt 25.000 et, így járt.....dual simes független neki ez igaz....de frissitéseket elfelejtheti.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
bandigyerek
senior tag
-
bigsee
addikt
válasz andreas49 #24331 üzenetére
Igen, látja, Windows alól formázott Kingston dual drive (USB-MICRO) pendrive, Samsung fordítóval (MICRO-USB-C, Windows és Mac is látja. Olvasható, törölhető. Az itt irt módszert próbáltam, a tárcsázóba beírt kód utáni project menüben.
MM-ből valósi, dobozos két éves garival. Igaz, akciós volt, 220E-ről vittek le 170E-re, lehet, hogy itt hibáztam...?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok. Én .161-en vagyok. Ha jól értem,akkor ha OTG-vel fel akarnám tenni a .197-et akkor utána mindenképp teljesen törölné az összes dolgot a telefonról?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.