- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Kis helyzetjelentés, hátha másnak is aktuális:
B197-en "ragadtam" (funky), ahol gyári visszaállítás után (egyik pitén sem) nem jelenik meg a "Zseb mód" a tárcsázási beállításoknál (nekem nagyon kell) és nem működik egy általam nagyon fontosnak tartott app..
- Végre legújabb Hisuite engedélyezte a downgrade-et B157-re, ami sikerült is (előtte sehogy nem ment).
- Lefrissült B158-ra és nálam sem jön OTA-n a pite, semelyik, hiába "Approved" ff-en a B161..
- Ma feltették Androidhost-ra az OTG-s B197-et, ha lejön kipróbálom, még véletlenül sem csinálok gyárit, nehogy megint úgy járjak, hogy no zseb mód és no app, ami kell..
Ha felmegy és ez így okés, akkor öröm és boldogság.. -
mouzrr
őstag
Én is visszamentem 158-ra egyelőre.
Nagyon idegesített, hogy az ujjlenyomat-olvasó sokszor nem működött, rengeteg random rezgés volt, illetve zenehallgatás közben számtalanszor bezárta a háttérben futó Youtube Vanced appot is.Remélem az újabb verziók stabilabbak lesznek majd -
bkiky01
senior tag
válasz molacika91 #24056 üzenetére
De, igencsak úgy néz ki, hogy igazad van..
Hihetetlen, hogy ez által alap dolgok nem működnek, amik kellenek..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jaja fura, gondolom a Samusok nagyon sirtak erte. (Jobb kepeket is keszit a telojuk a gcammal).
Amugy jo lenne ha a Kirin is tamogatna, valtozna egy s mas a dologban..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hard74
senior tag
válasz bkiky01 #24055 üzenetére
Érdekes,hogy már szeptember óta használom a pite-t,bétát utána 161-et,most 197-et de nálam semmi anomália nem jelentkezik. Reset nem volt egyszer sem, nem volt rá ok.
Másnál meg jönnek mindenféle hibák. Vajon mitől vannak ezek a különbségek?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Aryon87
félisten
válasz hard74 #24062 üzenetére
Nalam sincs semmi anomalia. Talan egy van, de azt a gesztusvezerleshez kapcsolom, a navigombok eseteben nem probaltam.
Messengeren irok, es mikor szokozt nyomok, surun kivag a messengerbol, mintha a fomenure valo kilepes gesztusat nyomnam, pedig nem. Szerintem ott tul lent nyomom es mintha egy "ures hezag" lenne amit a rendszer maskepp ertelmez. Gondolom en...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bodeesz
tag
Na én is találtam bug-ot, de talán keveseket érint. Gondoltam használatba veszem (ha már van) a hangvezérlést. (Nem a google félét). Hát nem vesszem. Ébresztő parancsra telefon ébred, tárcsázás parancsra viszont oda ragad "calling x" állapotba. Bár legalább bezárni engedi.
-
ADGCF
tag
Pie alatt lehet lockolni alkalmazásokat? Hogy ne lője ki a RAM-ból. Vagyis inkább mondanám úgy, hogy kevesebb esély legyen rá. Nem találom azt a lehetőséget, mint Oreo alatt. :/
-
Aryon87
félisten
válasz Májkülnájt #24074 üzenetére
Igaz, az se kizart hogy messenger bug, mert barhol mashol irok, nem csinalja ezt..
Fantom rezgesem nincs.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
asddsa
tag
Nos, az hogy lehet, hogy gmail egyik fiok rezeg, masik nem. Messenger hol rezeg, hol nem mar kitepem a hajam. Pite nelkul minden jobb volt a beallitasokat ellenoriztem, mindket accra es a messengerre is engedve van a rezges.
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
Domb!
tag
válasz Aryon87 #24075 üzenetére
Azt a billentyűzet hibát nálam is csinálja, próbáltam több billen is. De mindegyiknél előjött. Nem tudom, hogy messenger vagy a Huawei hiba lehet,de inkább messengerre tippelek, mert az értesítések is megzavarodtak az elmúlt pár frissítés óta. Viszont én gestusvezérlést használom.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
A 8.0-ban is van hiba. A zenelejátszóban az MP3-as minőségű fájlokat HQ minőségnek mutatja, míg a flac fájlokat SD minősítésben tünteti fel.
A másik hiba, hogy a lejátszó elinditása után, mindig be kell lépni egyszer a hangeffektekbe, hogy aktiválja az aktuális beállítást, Pl. akkor lesz mélyhang.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Kija
aktív tag
Telekom 1 SIM-es, először jött egy Telekom-os frissítés, majd utána felkínálja már a BLA-L09 9.0.0.197 (C432E4R1P11) verziót.8.0.0157-ről akar frissíteni.
-
gusthy
veterán
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy Pie alatt van gesztusvezérlés? És ki lehet hozzá kapcsolni teljesen a navigációs gombokat?
-
tengeritehen
csendes tag
Sziasztok! Hogy lehet jelenleg FF alapján frissíteni? Az összefoglalóban leírt Hisuite kivételével nem? DNS vagy más módon? Köszi.
-
mouzrr
őstag
Az új frissítéshez van részletes changelog?
-
fdisk
őstag
Érdekes ez a frissítési metódus.
Mindig a telekomosok kapják meg először a frissítést.
Ráadásul van akinek már a pitére jött update.
Míg mások még mindig oreón vannak.
Ki érti ezt ezt?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
gusthy
veterán
válasz tengeritehen #24084 üzenetére
Zsír, köszi!
-
mirci18
addikt
válasz JDMKid #24036 üzenetére
Nekem működik gond nélkül.
Alkalmanként 1-2 órát használom.
Nem melegedik extrém módon.
Egyébként a gyári megoldás sem lehet jobb ettől mivel abban sincs hűtés.
Alkalmi használatra jó de folyamatos napi egész napos használatra nem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz duckymusic04 #24054 üzenetére
Ne mozgasd a telefont vagy a kábeleket.
Tapasztalataim alapján mozgatásra az átalakító nagyon érzékeny.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
szendy69
tag
Ezzel a 197-es frissítéssel legalább az AOD már 24 órás??? 🤦🏻♂️
Esetleg aki már fel rakta, írhatna róla hogy van e valami változtatás/újítás benne... Az oroszok nem sz@roznak nyomják kifelé az update-eket
Már le töltöttem de nem rakom addig fel amíg valaki meg nem győz hogy érdemes[ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
Általában a Telekom szokott az utolsó lennni a sorban. Van aki a Telekomnál vásárolt készülékbe rakott Telenor vagy Voda kártyával frissített eddig, mert nem győzte kivárni a Telekomosoknak kiküldött frissítést.
Egyébként valószínű az adott szolgáltató, adott IMEI számmezőből kaphat telefont árusításra és ezért van az hogy a Hua által küldött frissítésben az amúgy kártyafüggetlen telefonok szolgáltatónként más és más időszakban kapják meg a frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest