- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gusthy
veterán
Ugye nem Miracasttal próbálkoztok?
-
Tomtotom
senior tag
Nekem megy a mirrorshare az LG, és a Panasonic tv-n is. Panasonic-nál van, mikor újra kell indítani a telefont, hiába van 1 wifin.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
basaja
senior tag
Nekem sem megy a kivetítés Philips tv-vel...
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
JNSK
aktív tag
válasz basaja #24167 üzenetére
Egy regebbi, kb 3 eves modell, 42es, miracastot tudja (azon megy ez is szerintem).. ami hiba elo szokott fordulni (bar csak a huawei tabletunkkel) hogy neha az egesz tv ugy lefagy hogy aramtalanitani kell P9-el is csinalta. Mate 10 proval csak egyszer volt hiba (kesett a hang videolejatszas kozben)
-
SkiDev
senior tag
válasz joceszko01 #24144 üzenetére
Nem enged sehogy sem. Már a HiSuite-nél megakadok. Mindent letöltöttem, csinálom az instrukció szerint, de ez a csoda teljesen figyelmen kívül hagyja, folyamatosan próbál rácsatlakozni, de hiába. Már mindenhogy próbáltam, USB hibakeresést ki-be, semmit nem csinál, HDB-vel sem kezd semmit (sőt, nekem már a jogosultságot sem dobja fel). Ennek tetejében meg dobálja a frissítést HiSuite-ra, de semmit nem lehet az ablakkal, kiikszelve kilép mindenből, tálcalevitelre a programot is leviszi. Most én vagyok ezzel csak ilyen gondokba vagy a telefon fotykos? Buheráltam már X8-at,SP-t, G4-et, de hogy valami a saját programjával ne menjen....
Ugyanitt titánszürke Mate 10 pro csere pitésre. Akinek nem kell frissítés, jó helyen jár.... Garantálom, hogy soha nem fog éjszaka sem lefrissíteni magától.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
kp78
addikt
Mostanában ha telefonálok, akkor gyakran a WiFi kapcsolat is megszűnik.
Korábban gond nélkül neteztem, míg beszélgettem, de most nem.
Nem jövök rá, mitől lehet. Másnál nincs hasonló?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SkiDev
senior tag
válasz gusthy #24175 üzenetére
3 hónapos gyári működőképes kábel, illetve a 9.0.0-s HiSuitetal rögtön kapcsolódott.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz deka10 #24178 üzenetére
Nem használom, mert félek, hogy beég, így nem is volt bekapcsolva.
-
KZP
őstag
válasz gusthy #24181 üzenetére
Jaja, én is már csak ezt használom a pite óta!
molacika91: Köszi, ezt megnézem, mert pont a Waze miatt állandóan forgatom a telót az értesítési sáv eltüntethetetlensége miatt.
Fogyasztásba nem szól nagyon bele? Mert folyamatosan futnia kell, gondolom...[ Szerkesztve ]
-
ferenc0006
csendes újonc
Csak én vagyok még 158-on?
-
wwhy
veterán
válasz ferenc0006 #24184 üzenetére
Nem, más újoncok is
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Tomtotom
senior tag
2017 novemberi vásárlás Telekom. Én is
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
deka10
senior tag
válasz molacika91 #24182 üzenetére
Ahogyan látom ezt a leírás alapján számítógépen kell további engedelyekhez juttatni?
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
D013
aktív tag
Dettó. Napi szinten nézem a topikot, hátha vannak még sorstársak. Megnyugodtam. Van a páromnak vodás kártyája, ha átteszem az megoldhatja? Telekom független single sim.
-
zoli8814
aktív tag
Én ma újítottam be egy szürke dual simes Mate 10 pro-t. 161-est jelzi a legfrissebb firmware-nek.
Xiaomi 14 Ultra
-
-
kosmoo81
tag
Rendeltem 2 tokot, ez a lukas cucc nagyon bejön. Használja valaki esetleg?
https://s.click.aliexpress.com/e/8hijG1i
A masik sajna nem elérhető de kepet csinálok majd rola.
Carbon szerű szilikom tok. -
MODERÁTOR
Egy vodás és egy T-s simet használok, utóbbi van az 1-es foglalatban, lehet, hogy emiatt nincs a vodán 4G mobilnetem? vagy elvileg mindegy, hogy melyik sim melyikben van.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
andreas49
senior tag
Többen írjátok, hogy nem jön a frissítés.
Miért nem használjátok az OTG-s módszer? Az igaz, hogy ez tiszta telepítés, de néha az sem árt.
Így a 197-es verziót lehet jelenleg feltenni. Nem kell hozzá root, garanciát nem bántja. Korábban magam is leírtam itt a menetét, de alighanem az összefoglalóban is benne van.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
MODERÁTOR
válasz golyós #24199 üzenetére
Igen az eddig is be volt állítva. Amúgy mintha vmi szarság lenne a voda hálózatán mert a myvodafone-ba se tudok belépni. Most megcseréltem a 2 simet, az 1-esbe megy a V 2-esen a T, vodán H+ T-n pedig 4G megy. Kiértiezt
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Yettel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- DIGI internet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest