- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gobey
tag
Üdv
A "magán Telefonszám" vagy "ismeretlen" hivasokat hogy lehet fekete listára tenni?
Eddig a 8-ba simán meg lehetett oldani...iPhone 12 Pro
-
phoenix64
őstag
válasz molacika91 #24953 üzenetére
Valóban, nekem is egy nem túl izmos laposnál van ez. HiSuittal 1 ora alatt atpakolta, koszi.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Xiaomi PocoPhone F1-et követne most egy Mate 10 PRO. Jól olvasom, hogy a kamera minősége romlott a PIE alatt ?
Placebo ? Illetve akkuidő végül hogy alakul ? Maradt a hosszú üzemidő ?Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
veterán
válasz eladogeppc #24958 üzenetére
Kamera romlott egyértelműen de a poco-nál még így is jobb azért
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Megjott a 206, de hihetetlen, hogy ezt a retkes aod ora hibat meg mindig nem tudtak javitani
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Klaya1986
aktív tag
válasz eladogeppc #24958 üzenetére
Valóban romlott a kamera minősége, de van lehetőség visszatérni 8.0ra. Üzemidőben jelentősebb változást nem tapasztaltam. 1 nap alatt nagyon nehéz agyonvágni a telefont. Nekem folyamatosan 7 óra feletti sot a jellemző.
-
-
Dimond G
senior tag
válasz eladogeppc #24962 üzenetére
PocoF1-re cseréld le, ha úgy gondolod!
Kamera tesztek vannak fent You Tube-on!
Szerintem a képeim nem lettek rosszabbak 9-es droid alatt, de mindenki maga dönti el! -
eurolac
senior tag
Nem csak azt, a telefonkezelőben továbbra is "nincs elég tárhely" szöveg olvasható!
Nekem független edigital-os van a teljes 206 csomag letöltését választottam. Az infoban nekem csak annyi volt írva, hogy ez biztonsági javítás, semmi más. Direkt el szerettem volna olvasni, milyen javításokat tartalmaz. Nálam más nem volt benne.
Bízom benne, a következő frissítéssel eltüntetik a bosszantó bugokat.Eurolac
-
kosmoo81
tag
Ff-ből letöltöm a firmwaret, azt tudom flashelni otg-vel, vagy máshonnan kell szedni a szoftvert? 161en vagyok most, utána olvastam xda-n hogy az erecovery csak 8 alatt működik...
-
Klaya1986
aktív tag
válasz eladogeppc #24962 üzenetére
Nem használtam még a pocot,de látatlanban is merem ajánlani. Prémium anyagok és összeszerelés. Brutál jó aksi , akadásmentes , pörgős rendszer. A kamera szerintem még 9.0 alatt is kifejezetten jó. Nappal király, éjszakai mód is jó, ha ilyen kevésbé megvilágított beltérben fotózol , akkor ott a 8.0 jobb volt.
-
eurolac
senior tag
Ne legyen!
Most már én is sajnálom, hogy frissítettem 8ról de ez van. Valamennyire gyorsabb a rendszer, kicsit jobb az akkuidőm de sok a bosszantó bug benne. A kamera gyengusz fényben rosszabbul teljesít szerintem is, de hátha javítják még a visszajelzések alapján. Gondoltam én anno, hogy majd a 9.1 pie jó lesz ha eljutunk odáig.Eurolac
-
Klaya1986
aktív tag
válasz eladogeppc #24967 üzenetére
Hááát. Szerintem ott minden telefon elvérzik. Nem azt mondom, hogy a mate nem állná meg a helyét, de ha nagyon kevés a fény.. Próbálj ki egyet ha van rá lehetőséged az a tuti.
-
eladogeppc
veterán
Egyszerűen nem találok PocoPhone vs Mate 10 videókat.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
MODERÁTOR
válasz AizawaKouta #24973 üzenetére
Ja az nekem is fent van, de az akkut nagyon eszi :/ addig használom angolul a telót.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
troland26
őstag
Sziasztok
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a telefon 95% nál megáll töltés közben? Pár napja csinálja. Mi lehet a gond? -
kp78
addikt
válasz troland26 #24980 üzenetére
Nekem korábban soha, de ma reggel az éjszakai töltést követően (csiga lassú töltővel) 97%-on ébresztett.
Néztem is elkerekedett szemekkel rá
Kíváncsi leszek, hogy újra előfordul-e.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
eurolac
senior tag
Köszi az info-t, ettől függetlenül elég szomorú, hogy egy rövid mondatot képtelenek normálisan lefordítani.
Vajon mit gondol egy olyan felhasználó, aki nem olvassa ezeket az információkat ?? Ráadásul egy rendszer app-ban...
Nem ez az első Huawei/Honor telóm én még nem találkoztam fordítási problémával. Nem tudom mennyibe tartott volna az első frissítéssel javítani?? Ha meg az apróbb bugokat akarják a végére hagyni az is érthető lenne, de akkor kezdjék a fontosabbakkal; pl. kamera problémák. Az eddig kiadott két frissítés nálam egyenlő volt a nullával kb. No, de egyszer csak elérünk majd a 9.1-ig.#kazanka: lehet nem is tudnak a problémáról....nem nagyon adtam hitelt eddig annak, h rosszabb lett a kamera. A napokban voltam egy zenész ismerősömnél. Egy régi sokat látott zongoráról akartam pár képet lőni szobai világításnál ami nem volt túl acélos. Csináltam jó pár képet több beállítással biztos ami biztos. Egy sem sikerült sajnos. 8 alatt ez nem volt így. Normál fénynél ok, az esti nekem nem lett jobb, kb. forma forma a 8al.
[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
legenda
-
eurolac
senior tag
A pie frissítés után jött a telómra elégedettségi kérdőív, én leirtam ott ezeket a dolgokat. A kamerára a napokban döbbentem rá. Más fórumot nem nagyon tudok. Az FB-n lévő Huawei egyenlő a nullával szerintem oda hiába írnak. Kizárt dolognak tartom h nem kapnak infot. De ha valaki tud olyan csatornát ahol lehet ezeket kompetens embereknek jelezni irja le és bombázzuk le őket.
Eurolac
-
Occon adom
aktív tag
Kérdésem volna, Üdv!
Manapság bedugom a telefont a laptopba, de nem írja ki hogy "töltésre, adatátvitelre, vagy mire szeretném használni," egyáltalán semmit sem ír ki. Valamit elkapcsoltam volna?
Kérem a segítséget!
Köszi -
bigrock
addikt
válasz Occon adom #24985 üzenetére
Próbálj meg másik kábelt - ha van. Nekem ez oldotta meg.
-
zoleeno1
veterán
Olvasom ezt az újabb kamera mizériát, tényleg látványosan xarabb 9.0 alatt az a kapcsolószekrény A kérdésem az volna, hogy jó fényviszonyok mellett fotózott képek is romlottak 9.0 alatt? Nyaraláson ezzel fogok képeket lőni majd a tengerparton, ha silányabb lett, én is visszapattintom a 8-at...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
9.0 alatt gesztus vezérlés már van a teljes kijelző eléréséhez ?
Köszi !
-
Pongi1975
tag
válasz Occon adom #24985 üzenetére
Beállítások, Rendszer, Fejlesztői beállítások, Mindig kérdezzen USB-hez csatlakozáskor.
Szerintem ez van kikapcsolva. -
robee19
tag
válasz Klaya1986 #24990 üzenetére
Nem tudom, de most lőttem próbaképpen egy a/4-es lapon lévő alaprajzról egy fotót 1m távolságból vibráló neonfény alatt, és nálam ha nem is élesen, de kiolvasható szinte a legkisebb felirat is. Szerintem az utóbbi képed hibás. Vagy belemozdulsz, vagy koszos a lencséd. Ennél azért fényévekkel jobb képet csinál 9es rendszerrel is.
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok. Tanácsot kérnék javítással kapcsolatban. A telefonom kapott egy ütést a hátlap alsó részén, közvetlen az usb c csatlakozó mögött. kijelző sötét, elvileg a telefon működne ha látnám Power gomb hosszú nyomásra rezeg a készülék. A kérdés hogy érdemes-e javítani vagy nézzek másik telót.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs