- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu9515
csendes tag
Sziasztok.
Pár hónapja frisítettem a Huawei Acend y300-0100 mobilomat, firmware B189-ről B199-re. Csak utólag jöttem rá hogy ez nem Magyarországra honosított firmware. Szeretném visszacsinálni a 189-es vezióra. a Huawei hivatlos odlaláról letöltöttem a csomagot,de 2/2 frissítési műveletnél hibát jelez, update failed.
Valaki tudna segíteni? -
stigma
addikt
Sziaztok. Adott egy Y300-ra feltett Slimkat rom, amihez jött egy újabb frissebb rom és jelezte is a Slimkat. Leszedés után elég csak ha simán install zip to SDcard-ra megyek és kiválasztom a legfrissebb romot amit leszedtem és felfrissítem?
Előre is köszönöm a segítséget!
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Bass
addikt
válasz stigma #13854 üzenetére
Twrp-ben instal de wipeol ugyhogy megy minden alapra nalam legalabb is ez volt. Viszont egy olyan kerdesem van aki hasznalja ezt a slimkat romot hogy van e mar megoltas a random restartra? Ma is.elovettem a telot es a pin kodot kerte .
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
stigma
addikt
Nekem a slimkat 2014.04.14.-i verzió van , 1-2x volt hogy restartol de akkor is nálam csak böngészés esetén(Nextrowser).
Viszont ami engem idegesít hogy a wifi esetén elég gyorsan merül a teló azért gondoltam az újat feltenni.
Köszönöm a segítséget!....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
kokokka
őstag
Mivel ismét megergült az óra+ébresztő páros a CM10.1-emen úgy döntöttem, hogy ROM-ot cserélek. Fent is van már ez:
Y300-Essential-ROM-B199-v2-Alkalinorap
Eddig jó, de lenne egy kérdésem. Van hozzá egy külön telepíthető, Y300-ra való fájl, pontosan ez :
NFC_for_Stock_G510_Y300_v1_by_Alkalinorap
Mégiscsak tudja a teló az NFC-t? Vagy én értek félre valamit?
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
A slim-u8833.4.4.2 build 4.6 és 4.8-cal hogy lehet a playről telepíteni?Mert azt én valahogy nem látom.Vagy a gapps kell hozzá?Abban lenne?Tetszene az a rom már csak a mérete miatt is.De ha kell a gapps is akkor már úgy sok.És persze nem is tudtam letölteni.
-
Bass
addikt
válasz Emberkeman81 #13870 üzenetére
Épp most frissítettem a legutolsó mai slimkat 4.8-ra. Viszont gapps az kell hozzá és a slim oldaláról le is tudod tölteni.
-
Bass
addikt
válasz Emberkeman81 #13872 üzenetére
Ha megmondod hogy mérjem megmondom.Mire gondolsz? Nekem nincs vele bajom,talán az eddigi leg jobb rom ami a telómon volt(szvsz)
-
csaba bacsi
tag
Sziasztok!
A kezembe került egy Y300-0000 fajtájú kínai romos teló (független, kétkártyás, B170)
Kérdésem a következő lenne:
- El lehet tüntetni a kínai romot véglegesen? (rootolni, romolgatni szoktam)
- Ha igen, mi a legfrissebb rom rá?
- A fiamnak kellene, így érdekelne egy jó zenelejátszó is, illetve fut ezen a tactile player?Köszi előre is, az összefoglalót elolvastam, a fórumban erről a verzióról nem sok mindent találtam, az a majdnem 14000 hsz, háát még nem olvastam el teljesen
"Botoktól, kövektől csontom megszakad, de nem sebezhetnek meg a durva szavak..."
-
monalala
aktív tag
Hali. Nem tudtok CM- re egy fm rádió appot ami nem olyan halk mint ami a romban van?
ExpertV4 CM10.1 Spirit több verzióját is próbáltam, de nem megy valamelyik, néhánynak meg csak az egyik fele szól.Üdv, Lala
-
Puro
aktív tag
CM11 alatt használt már valaki custom kernelt? Azt írják a slimkat chil360-as kernelje működik alatta.
-
kyul
tag
Sziasztok!
Van valakinek egy gyári Telekomos B190 TWRP mentése?
Nagyon megköszönném[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az Expert V4 (esetleg V3) rommal? Akkuhasználat, teljesítmény, hibák, ilyesmi. Jelenleg az Essential B199 v2 van fenn, de néha gondom van a teljesítménnyel, és furcsa dolgokat csinál.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
monalala
aktív tag
Tudjátok, hogy lehet a slimkat romban állítani a procit, ramot, stb. (sebesség, scheduler, governor-ra) gondolok.
Az értesítési sávon se tudok beállitani kapcsolókat (wifi, adat stb) Csak a gyorsbeállítás panelt találom.(#13881) MaTMaN @ az Expert V4 jól muzsikál én is ezt használom, csak most ki akarom próbálni az új slimkat romot is.
Üdv, Lala
-
Bass
addikt
Sziasztok
Slimkat romot használok és kicsit mind ha enné az akksit ,csináltam egy képernyő képet is ,nem értem a wi-fi-t azt jelzi hogy be van végig kapcsolva de ez nem igaz,mi lehet ez?
-
mttssz
senior tag
Szedd le a GSam Battery Monitor-t, segít megtalálni a merülés okát.
-
monalala
aktív tag
válasz mttssz #13884 üzenetére
1 napot simán visz, pedig nyomkodom rendesen, állandó mobilnet vagy wifi mellett.
Mondjuk függ a cpu ütemezéstől is, én smartmax és row schedulerrel használom. Alszik rendesen, hamar visszaesik a freki és gyors is szerintem, a gyári alapú romokat veri rendesen.Üdv, Lala
-
kyul
tag
Akkor nincs senkinek?
-
v.attis
őstag
válasz donmackó #13851 üzenetére
Na, hát megoldódott a total commanderrel is. A haladó beállításokban kellett egy opciót kipipálni és azóta jó.
De! Segítséget kérnék más ügyben: Egy ideje nem indul el az IM+ pro és a Missed call automatikusan, pedig úgy van beállítva. Mit kell tenni, hogy menjenek? Fent van az Adaway és egy Lucky patcher is reklám szűrés céljából, ezek tehetnek róla?
-
donmackó
addikt
válasz v.attis #13893 üzenetére
Töltsd le a Rom Toolboxot. Van benne autorun manager, és nézd meg hogy a kérdéses programok valamely összetevője nincs e letiltva. Egyébként nagyon hasznos progi.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Puro
aktív tag
Legújabb slim rom alatt működik valakinek a messenger call? CM11 alatt sem megy. A gyárit csak nem rakom vissza ezért
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...