- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
Sajnos én is beálltam a porosodók táborába...
Ilyenkor az e-care cseréli a kijelzőt ugye? Vagy elképzelhető, hogy csak kitisztítja?
Akinek már volt ilyen tapasztalata meg volt elégedve a munkával? Mennyi idő a csere?
Ez esetben nézik az S-OFF-ot , vagy egy hardveres történet? -
-
-
Kobun1980
aktív tag
válasz randras #12105 üzenetére
Igen.
Leesett egyszer elrepedt egy helyen.
50.-ért nem kértem a cserét, mivel semmi baja, csupán esztétikai.
Volt egy gáz vele, e-care, gariban javította, visszakaptam repedten.
Csak azért kérdeztem, hogy kijelzőcserés, mert így két legyet üthetek egy csapásra, de ha a kijelző repedtsége miatt elkezdenek akadékoskodni, hogy a porosodás miatt nyerészkedni akarok, vagy mittudomén, akkor kicsit pipa leszek, hogy visszaraktam S-On-ba.. -
Zirowe
nagyúr
válasz Kobun1980 #12106 üzenetére
Pedig szerintem valószínű, hogy nem lesz gariba cserélve porosodás miatt, ha repedt a kijelző.
Ismerve az ecare "híres ügyfélbarát felfogását".
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kobun1980
aktív tag
válasz Zirowe #12107 üzenetére
Én bevallom az előző esetnél meg voltam velük elégedve: a lány azt mondta, hogy valószínű összefüggésben van az eséssel, és ha azt mondják, hogy ez 50 ezer lesz, mert valóban amiatt volt gatya a készülék, akkor kifizettem volna.
Kértem, hogy írja rá, hogy hónapokat használtam így is, 2 nap múlva jött a mail, hogy mehetek érte, garanciálisan javították. Talán valami alaplapi gond volt.
Emiatt bízom benne, de ha sokan azt mondjátok, akkor lehet nem erőltetem.
Számomra logikus lenne, hogy ha porosodás garanciális (a szokott helyen porosodik, a kijelző pedig a bal felső sarkán repedt), akkor a garancia alapján járjanak el.
Állítólag úgyis küldik vissza a lecserélt kijelzőket Ázsiábarandras: ez mi amit te említettél??
-
Iomega
addikt
válasz Kobun1980 #12109 üzenetére
Csak nekik pont emiatt rizikós kicserélni garanciálisan, mert el kell számolni a gyártó felé, hogy mit miért cserélt. Lehet, hogy nem nagyon tudnák igazolni, nem lenne hiteles az a leírás a javítás elvégzése után, hogy porosodás miatt cserélték a kijelzőt, miközben el van repedve.
Vagy elhinné a gyártó, hogy az ügyfél nem a repedés miatt vitte szervizbe, vagy nem.
Későbbiekben a szerviznek lenne gondja emiatt, magyarázkodniuk kellene a gyártó felé.
Ezért nem biztos , hogy garban fogják cserélni, ha odaviszed a szervizbe, hogy cseréljék a kijelzőt porosodás miatt.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Kobun1980
aktív tag
válasz Iomega #12110 üzenetére
Ez is egy variáció.
Viszont a porosodás nem függ össze a repedéssel.
Nekem az is megoldás, ha azt orvosolják, és visszaadják repedt kijelzővel.
A kijelző repedésre nem foghatják a porosodást, mivel egyrészt a hülye is látja, hogy máshol porosodik, másrészt ismerjük a Sensation betegségeit...randras: jaaa, azt néztem én is, de akkor ugrik a gari mindenképpen.
Illetve találtam már egybeszerelt kijelző LCD témát is, de a youtube-os videó szerint nem olyan egyszerű a csere, mint elsőre gondolnám
Azért privibe küldhetnél egy megbízható embert, aki megcsinálná...[ Szerkesztve ]
-
Beniben
tag
válasz fateless #12098 üzenetére
Nos, én jelenleg:
- 1730-as akksival,
- InsertCoin 4.6.1-el,
- Sebastian 1,5GHz kernellel,
- Mindkét processzormag bekapcsolt állapotában,
wifivel, 5-10 hívással, némi internettel 44 óra akku használatnál tartok, úgy, hogy még 50% a fennmaradó power..."Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
Beniben
tag
-
Beniben
tag
válasz Something_ #12120 üzenetére
46 perc 10 másodperc bagatell...
"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
WiZARD
addikt
válasz Zsirmanc #12123 üzenetére
formára jó, csatlakozók jó helyen vannak, kapacitásra egyforma.
csak a matrica van fejjel lefelé rajta
xda-n írták sokan korábban.
ugyanaz, csak így drágábban lehet eladni
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz Beniben #12124 üzenetére
Igen, valszeg csak ezekben a számokban különböznek a nagyobbak.
Nekem az Anker nagyon jól szuperált, bár sajnos most elkezdett hamar merülni, nagyjából ugyan annyit tud, mint az 1520-as gyári, talán egy picit többet, de semmi
képpen sem megy annyit, mint régebben. Fél év után adta meg magát."WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Zsirmanc
aktív tag
Van azért 9.299-ért is ez a 1730 as akksi. Az már egy fokkal barátibb legalább is azért mert 4 számjegyű az ára...
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Zsirmanc
aktív tag
Hölgyek/Urak!
Mugen Power 1950-es akksival, volt már valakinek tapasztalata Sensation fronton?
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Sasal1ty
tag
Nekem a 10dollaros 2300mha akksi eleg jol birja, igaz miota beraktam egyfolytaban hasznalom a telot, mai 19ora uzemidobol 18 ora aktiv hasznalat volt es van benne meg 40% most...5 percenkent nyomom a frissites gombot mar annyira varom az icst
[ Szerkesztve ]
GTA V : Pacikuki007
-
davidcsaba93
aktív tag
Az a 6 óra kijelzőhasználat nem semmi. Nekem nemigen megy 3-3.5 óránál többet egy töltéssel
-
Something_
őstag
Valaki írta, hogy energiatakarékos módban használja a telót. Ti, az ilyen 5-6 óra kijelzőidőt is így használjátok? Mekkora fényerőre van állítva? Nagyon komoly készenléti idő..
-
veterán
válasz fateless #12098 üzenetére
No, megvan az eredményem:
gyári szoftverrel használtam, nem más rommal.
Egész nap BT kapcsolat a headset-tel, 24 telefonhívás, összesen 84 perc, kb 40 perc GPS (google maps), kb 50 perc net, kb 30 e-mail, kettőnél nagyobb csatolmány is, amit letöltöttem és átfutottam, párra válasz is ment (kb 6-8), egész nap sok utazás autóban (Pápa-Bp-Pápa-Pozsony-Győr-Pápa), ami alatt értelemszerűen sokkal többet fogyaszt maga a hálózati kapcsolat is. Folyamatos e-mail és naptár szinkronizáció is be volt kapcsolva. Reggel fél hatkor keltem, akkor indult a merülés. Délután fél háromkor vettem ki az első akksit, ami akkor 23%-on volt. Most a második 20%-on van. Szóval kb úgy bírja ez az olcsó kínai, mint a gyári akku (ilyen használat mellett délutánra az is lemerül).A legjobban a Google Maps (folyamatos kijelző-világítás, hang a headset-en, HSDPA-n kapcsolat) zabálta az akksit, de alapvetően a kijelző világítása emészti fel a legtöbbet.
27-én érkezik a drágább akksim, csak véletlen az angol címre kértem. Ha megjön, letesztelem és elmondom, milyen az. Ezek nagyon jók lesznek az ilyen napokra, amikor mindenképpen kell a tartalék akku.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kokler
aktív tag
válasz Something_ #12143 üzenetére
Számomra a sci-fi kategóriába tartozik konkrétan. Az egy kis internet meg egy kis játékból hogyan jön össze 6 óra? A 6 óra az aktív kijelző használat kell, hogy legyen SZVSZ
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Something_
őstag
-
randras
veterán
válasz Something_ #12146 üzenetére
Akkor szar a ROM-od, vagy a radio-d, vagy mindkettő. Vagy a beállításaid. Én lassan megtanulom beosztani egy mai okostelefon akkuból adódó képességeit, sajnos mindenre jó, de csak egy ideig.
-
Iomega
addikt
válasz kokler #12145 üzenetére
Ha rám gondoltál ezzel a hsz-szel, akkor meg kell nyugtassalak, nem sci-fi eset ez és 6 óra aktív kijelzőt bír. Mi ezen olyan furcsa?
Azért mert a telefonod nem bír annyit, az pech. Ezt tudja az E3D, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Sasal1ty
tag
Nekem készenlétben elmegy 3-4 napot ha nem használom csak néha megnézem mennyi az idő Telefonálásra nem angyon használom inkább internet meg torrent meg játékok...ráadásul még a gyári GB-vel megy ami tudomásom szerint jobban meríti az akksit.
GTA V : Pacikuki007
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest