- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
Üdv,!
Market kérdés:
van most pár akció a marketen a Google Play alkalmából. Próbáltam pl. a Sprinkle-t megvenni, de azt mondja, a kártyám nem használható ehhez a vásárláshoz. A kártya jó, és mást engedne vele venni, de ezt pl. nem. A World of Goo-t engedné, pedig az is zöld akciós most.Tipp?
Ja, lecsekkolták a kártyát, amikor megadtam az adatokat, le is szedtek 222 Ft-ot.
-
törölt tag
Én is hiszek a gyári ROMokban, nálam is hibátlanul fut. Legalábbis nincsenek olyan hibák, amik miatt bármi mást kellene felraknom...minden másra meg ott a marketplace.
Bár az is vicces, hogy maga az Avast is rootolt telót igényelne...Edenyke: jól látom, hogy ott már 1.5 gigán futkorásznak a magok? ICS-el felemelték az órajelet is?
Csendben meg fogok őrülni, mire itt is meglesz az OTA...
-
Iomega
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz avemario #12250 üzenetére
Ezt a kérdést passzolom, mert én a harmadik csoportba tartozom, hivatalost max a revolutionary támogatás után fogok felrakni.
Az xda linken szerintem minden fent van.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Iomega
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz avemario #12258 üzenetére
De, van, csak keresni kell a hsz-ek között.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
pingwin011
aktív tag
válasz Zirowe #12241 üzenetére
Köszönöm! Egy kis telepítési útmutató jól jönne azért, sajnos nem nagyon tudok angolul. Plusz, ha nem várom meg a hivatalost, hanem felteszem ezt akkor milyen károkat szenvedhetek?
ha az ota felmegy (első és második lehetőség ugyebár), akkor egy darabig az is marad a készüléken, mert jelenleg se root, se downgrade lehetőség nincs rá!
Erre a részre gondoltam, mert ezt nem igazán értem. Miért lesz akkor nekem rossz?
Ez a verzió így fog tudni magyarul? Egyébként is morelocale2-vel tud csak most is.
Nagyon szépen köszönöm!
-
Zirowe
nagyúr
válasz pingwin011 #12261 üzenetére
Szerintem egyszerű a válasz számodra: várd meg amíg a telefon feldobja a frissítést.
-
HIJ
őstag
IC -ből is kikerült az OTA verzió, de érdekes, hogy a verziószám csak 0.0.1 -et ugrott... Ezek szerint a legutóbbi már elég közel volt a hivatalos OTA -hoz.
-
CrAck69
senior tag
-
johnwillow
tag
Olvasnék már valami tapasztalatfélét OTA v. XDA-s gyári ICS-ről. Senki?
-
válasz johnwillow #12266 üzenetére
XDA-s OTA-t most próbálom
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pap
senior tag
válasz pingwin011 #12261 üzenetére
Ez alapján csináld,én így csináltam nekem tökéletes lett.
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
válasz avemario #12268 üzenetére
Sehogy mert S-OFF kell hozzá nekem meg még S-ON a telefonom. Amúgy letölt, átnevez update.zip-re, felmásol sd gyökerébe, fastboot kikapcsol, telefon kikapcsol, hboot-ba lépés Vol- és PWR-el, ott recovery, majd ott ha feljön egy piros 3szög Vol+ és Power majd értelemszerűen a 2. menüpont.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz pingwin011 #12271 üzenetére
Elvileg semmilyen, mert ugyanaz a ROM csak nem OTA-n keresztül települt.
-
csipuka
senior tag
A senseay rom-mal alig volt sense ujraindulas, mig az Insertcoin 5.1.1-nel eleg gyakran.
Fut a viber es a skype, es a szabad memoriam 130-korul van. Az angry bird-ozes utan mindig varni kell a sense-re. Most az ICS eszik ennyit vagy az Insertcoin? A senseay-en ugyanazok a progik voltak fenn. -
nimfas
addikt
válasz Something_ #12165 üzenetére
Sziasztok!
Kaptam HGabor89-től egy boltcímet, ezt:
Nextelshop
itt jelenleg 109.850 Ft a teló... plusz 2.000 Ft a futár... tehát 111.850 FtTaláltam egy másik boltot, ezt:
SilexComp
itt pedig 105.910 Ft a telefon... 100eFt felett igyenes futár...Hol vegyem meg a készüléket, ha mindkettőre 2 év gyártói gari van, gariztatni úgyis az E-Care-be kell vinni ugyebár... 6eFt-ból már kijön egy jobb tok is, nem?
Ajánlani tudnátok olyan tokot ami jól zár, de a telefon azért könnyen kicibálható belőle?
Előre is köszönöm,
Üdv.
G. -
nimfas
addikt
esetleg egy strapabíró tok... (munka közben) ?
Egynek jó a Meteor... csini... hétvégén és munka után, nekem lehet kéne egy golyóálló tok is...
fólia... érdemes ezt: Inv. shield örök gari... karcolódik, feladod postán küldik az újat.... vagy vmi olcsóbbat, ha igen akkor melyiket és honnan érdemes rendelni?
-
Anulu79
addikt
Az OTA frissítés mit takar? Hogy azzal vagy onnan már fel lehet rakni a hivatalosat akkor a telefonra miért nem adják ki rendesen, hogy a készülék is lássa a frissítést? Egyébként ez (OTA) olyasmi mint a Samsungnál az ODIN?
-
válasz Anulu79 #12280 üzenetére
Az OTA az az On The Air röviden. Ennek az a lényege, hogy nem kell külső alkalmazás vagy eszköz a telepítéséhez ergo egyből a telefonra érkezik a frissítés. A jelen esetben érdemes lesz gépről Usb vagy wifi kapcsolaton keresztül letölteni mert 300mb
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Ha ezzel felraknám a 4.0-át akkor az ugyan az mint amit majd a telefon fog jelezni, hogy frissítés érkezett? Ehhez kell valamit mókolni?
-
-
aktív tag
Üdv!
Azt hogy tudom megnézni,hogy gyári vagy főzött ROM van a készüléken?
A válaszokat köszönöm!
(Elnézést,ha én vagyok az ezredik,aki ezt kérdezi)Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
-
Gólya.
tag
Csak mert találtam egy hivatalos leírást hogy lehet feltenni OTA frissítést manuálisan és ott leírták hogy átnevezed update.zip-re... Recovery menü és Apply.... kipróbálom max nem tudja megcsinálni.. csak olyan lassan jön a hivatalos ota XDA-ról...XDA fórum-ba közben megtaláltam hogy ezt így nem fogja hagyni...
The Red exclamation mark screen -> Volume up + Power -> then comes:
Ean't open /cache/recovery/command
The standard - menu on top - choosing Apply update from sdcard - pressing Power button:
Got:
-- Invalid operation. --[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz nimfas #12275 üzenetére
"Poén" van...
Írtam mail-t a SilexComp-os címre, hogy hívtak őket, de sajnos nem értem el őket telefonon...
hogy akkor hogy is van a 24 hó gari... biztos ami biztos... erre ezt a válasz mail-t kaptam :"Sajnos a telefont a kollegánk otthon hagyta….
A webáruház folyamatos fejlesztés alatt áll ezért is elnézését kérjük, mert az ön által érdeklődött termék nettó ára jelent meg a weboldalon.
A problémát orvosoltuk.
A garancia kérdése: Több beszállítónknál is van ez a termék. Ezért nem tudunk pontost választ adni, mert a garancia papírt mindig az aktuális beszállítónk adja. Ettől függetlenül lehetséges az a cég szerepel a kitöltött garancia jegyen amit ön irt. Egyet tudunk biztosan állítani, van rá garancia amin 24 hónap.Üdv
SilexComp"Tehát a 105.910 Ft-ból máris 129.850 Ft lett... akkor viszont marad a Nextelshop-os 109.850 Ft-os ár :-D
Így utólag... talán jobb is, hogy nem tőlük rendelem meg....
Most akkor a garis dolgot sem értem... akkor most gyártói 24 hónap, vagy bolti "sunfi" gari van rá???
Inkább kussoltam volna és rendeltem volna meg, mi?
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz Luser2000 #12297 üzenetére
nekem is az lett gyanús, hogy a Sensation-t több beszállító is hozza... ezek szerint külföldi import... és ez a szöveg, hogy az ön által említett szerviz is lehet azok közt... akkor ők lehet nem is hallottak róla, hogy az E-Care a mo-i hivatalos szerviz ? ajjaj....
Pap : Egyébként láttam már olyat, hogy a telefon ugyan nem teszkós szatyorban, hanem olyan visszazárható tasakban volt... tudod, aminek a tetején van egy piros csík és ott visszazárható (majdnem) "zip-záras"... akkor hülyeségnek tartottam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest