- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Userlook
tag
Most kaptam egy one x-et ami 4.0.3 van es rootolva van es nem lehet frisiteni. Mi a tehendo h frisitsem a legujabbra? H unrootolni kell azt h lehet a legkonyebben. Valaki segitsen metodust irja le h lehet a legujabbra frisiteni!!! Koszi elore is
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
Userlook
tag
Ha adok neki egy factory reset-et akkor el megy a root es lehet frisiteni ?
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
Userlook
tag
Ja es nincs rootolva fentebb rosszul irtam. Vlaki segitsem nekem.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megbízható sense 5-ös romot?
-
Bulitt
addikt
Itt PH! apróban találtam egy úriembert OTG kábelt árul 500Ft-ért. Vettem egyet és megy rendesen a HOX-al. Rádugtam az egeret és egyből volt egér mutató a képernyőn A pendrive-ot is felismerte rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Bulitt #31660 üzenetére
Csak fat32, ntfs és exfathoz root kell.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Userlook
tag
Valaki segitsen mert RELOCKED-ni akartam a telot es most nem indul el a bootloodert inditja. Ugy volt h aez a leiras szerint csinaltam de miutan megcsinaltm azutan fent irja h RELOCKED de de nem lep azt a bootloderen mindig csak abba lep vissza. Segitseg!!!!
-
-
Userlook
tag
honnan toltsek le egy boot imge?
-
Userlook
tag
Valaki valalna h vissza hozza a halalbol a telot? Mert en azt hiszem h nem tudom. Elkuldenem neki es meg is fizetnem.
-
Userlook
tag
válasz enginev3.0 #31674 üzenetére
ok es akkor honna tudom meg h melyik jo nekem mert mar ketott is megprobaltam de mind a keto telepites kozben hibat nyomott.
-
LouiS22
veterán
válasz enginev3.0 #31674 üzenetére
Igen, csak nem tudjuk, hogy 1. mi volt a telefonján, 2. ha valami újabb rom volt a telefonján, akkor a RUU nem pálya, mert a verziószám magasabb lesz, mint a mi a RUU-ban van. A legfrissebbhez meg még nincs RUU.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Userlook #31666 üzenetére
Egyébként az sem teljesen tiszta, hogy miért akartad relockolni? Attól nem lesz jobb neked sem.
Amit tenni tudsz: kinyitod újra a telefont, flashelsz custom recoveryt, cutsom romot a hozzá tartozó boot.img-vel (alias kernel) és működni fog a telefonod.
De elsőként kellene tudni verziószámokat is, mert pl. sanszos, hogy a HBOOT-od is régebbi lehet.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Userlook
tag
Nagyn kerlek adj hozza leirast mert magamtool nem jovok ra. Probaltam en mar moindent de semmi sem hasznalt.
Azt sem tudom h hogynnyisam meg a bootloadert . Valaki adna hozza egfy reszletes magyr leirats az nagyon jo lenne.[ Szerkesztve ]
-
Userlook
tag
válasz Thor Steinar #31680 üzenetére
Koszi
-
Bulitt
addikt
Most voltam a vasúttörténeti parkba és használtam a panoráma módot. Az is megváltozott. Most már nem jelzi, hogy, hova állítsd a kamerát mikor csinálja a panorámát. Csak el kell indítani vízszintesen tartani, és körbe fordulni vele. Plusz több képet is csinál Nem tudom ez kinek újdonság még
-
_q
addikt
A sense 5-ös venom x esetén más is tapasztalta, hogy repülő gép módba befagy és nem lehet pinkódot se beirni?
-
wertigo1984
őstag
válasz Bulitt #31682 üzenetére
A panorama modot en is kiprobaltam, de nekem pl nem pont egymas melle rakta a kek keretet amikor forogtam vele, hanem egyiket fentebb, masikat lentebb rakta. A vegeredmeny borzaszto volt...
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Bulitt
addikt
válasz wertigo1984 #31685 üzenetére
Ezzel már ilyen probléma nincs Szépen egyenletesen kell fordulni, a vízszintet megtartva, és akkor jó lesz
-
doe2
tag
Szerintetek melyik a jobb rom és miért?
A viperx vagy revolution?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087443
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603 -
Mcat
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt komoly témák közepébe vágok, de segítséget szeretnék kérni. Én nagyon-nagyon laikusan egy gyári beállítások visszaállítását szeretném eszközölni a one x-emen, mert rettentően lassú, időnként programok tűnnek el róla és hihetetlen gyorsan merül (remélve, hogy az újratelepítés talán segít valamit). Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom lementeni az összes üzenetem és a telefonkönyvem, illetve szerintetek pakoljam újra az androidot is? Köszönöm!
-
Bulitt
addikt
Gamepad csak rootolt készüléken használható rendesen?
-
LÁZ
addikt
sms beállitásoknál van biztonsági mentés opció, illetve a telefonkönyv beállitásoknál is van exportálás tárhelyre, ilyenkor kimenti egy .vcf vagy milyen fájlba, és abból importálva a reset után vissza lehet hozni mindent, ugyanigy az smseknél is.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Bulitt
addikt
válasz MerLinh #31693 üzenetére
Találtam youtube videók alapján egy alkalmazást joycenter a neve, és be lehet állítani vele a gamepad gombokat a kijelzőnek megfelelően. Hivatalosan azt írják, nem kell root az alkalmazáshoz, de ha úgy csinálom a beállításokat ahogy a YT videóban látom kell egy Joycenter server app is (free), az meg már root jog miatt sír
-
Kiss67
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítség kellene, vagy csak megerősítés.
Szóval:
-Leszedtem a ViperX 4.0-át (most ViperX 3.6.1 van fenn)
-Letöltöttem a ViperX Kernel Flasher-t is
-Felmásolom a telefonra a ROM-ot
-A telefont csatlakoztatom a PC-hez Fastboot módban (?)
-Elindítom a kernel flasher-t
-A kernelt flashelem a ROM-ban található Boot.img-el
-Bemegyek recovery-be a telefonon
-Install a ViperX 4.0 ROMÍgy jól csinálom?
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
_q
addikt
válasz Kiss67 #31696 üzenetére
Tegnap raktam fel én is a Viper Romot. Ahogy írtad azzal menni fog szépen. Én annyit változtattam rajta, aztán lehet hülyeség volt és én gondolom rosszul. Kiemeltem vastagon, amivel másabb volt az, ahogyan én csináltam. Most működik szépen az alábbi leírási sorrend végrehajtása után:
- Leszedtem a ViperX 4.0-át
- Letöltöttem a ViperX Kernel Flasher-t is
- Felmásolom a telefonra a ROM-ot
- Bemegyek recovery-be a telefonon
- Wipe-nál teljes wipe, cache, data, android, system stb.
- A telefont csatlakoztatom a PC-hez Fastboot módban
- Elindítom a kernel flasher-t
- A kernelt flashelem a ROM-ban található Boot.img-el
- Bemegyek recovery-be a telefonon
- Install a ViperX 4.0 ROM, de úgy hogy itt nem a perform wipe-ot választom, hanem azt hogy ne legyen semmi wipe, asszem ez az első opció volt, valamint full installt választottam egy következő menüpontnál és végül mikor kérdezi azt választottam, hogy a viperesek által ajánlott kernelt haszálom -
Kiss67
senior tag
Szia.
Azért nem írtam hogy bemegyek recovery-be, mert az oladon azt írja hogy a rom telepítés előtt csináljak full Wipe-ot.
Illetve töröljük a cache-t , ha jól értelmezem.1 Make sure your that your HBOOT is 1.31 or greater
2 Check if you CID is supported, visit http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1957376 for updates. Cheers Mike
3-Unlock your bootloader via HTCDev and install a custom recovery.
4- Download the ROM and place it on your virtual SD card.
5- Do a nandroid backup!
6- Extract boot.img from ROM zip and flash it using ‘fastboot flash boot boot.img’.
7- Use 'fastboot erase cache' to avoid boot issues.
8- Go into recovery and install the ROM.
9- Please choose fullwipe if you are asked, highly recommended if you go from one rom from another rom.
10- Reboot the device and enjoy!Nem tudom hogy ez számít e valamit?
És milyen az új Viperx?
Mondj valamit, mielőtt elkezdem.[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
HUTCHDB
nagyúr
ki, milyen kernelt hasznal?
mondjuk az uj 4.0.0-as viper-hez?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tyer
őstag
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest