- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz Jamesch #30248 üzenetére
A jelzőhangnál van baj,a naptárnál. Midig csak azt játsza le amit először beállítottam a gyári hangok közül. Hiába jelölöm ki az újat (az újnak a nevét írja ki beállítottnak pedig) nem játsza le. A telefon csengőhangoknál nincs baj,azokat gond nélkül leadja.
MegtorloXp
-
yodee_
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, holnapi naptól One tulaj leszek. Megválok az X-től. Remélem csak pozitív változásokban lesz részem
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Casti98
tag
Sziasztok!
Szeretett és eddig hibátlan HOX-omnak problémái akadtak a gps-el.Van e erre valami módszer,hogy megjavuljon,egyszerűen nem talál műholdat,a házba lehet beépítve antenna hasonló képpen mint a wifi problémánál,mert az meg "volt" van nekem de az egyszerű deformáció és könnyen javítható,nah de ilyen lehet a gpsnél?Ki mit tud?
"Je ne regrette rien..."
-
lcee79
őstag
válasz s3nsitivity #30252 üzenetére
Ja de már február március környékén voltak már hírek, amikor a ONE kezdett megjelenni, akkor volt, hogy a ONE X is megkapja a 4.2-t meg a sense 5-öt, abban először június volt...
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
s3nsitivity
addikt
válasz lcee79 #30255 üzenetére
De az csak pletyka volt!
Igaz ez az Augusztus is csak olyasmi, amit a HTC mondott az annyi, hogy 'még a nyár folyamán.'Elevate tagokról nincs hír, de az a jó hír, hogy nincs hír.
Illetve arról lehetne hír, hogy elfogadják e a jelentkezésem vagy sem, akkor több hírrel tudnék szolgálni.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Zirowe
nagyúr
Adott két teljesen azonos adata 32gb usb 3.0 pendrive fat32re formázva.
Eddig mind a kettő tökéletesen együttműködött a one x-el otg-n.
Pár napja viszont az egyiket egyáltalán nem mountolja.
Rádugom, villog 3at a pen, és ennyi, nincs érzékelve.
Minden más eszköz érzékeli a pent, pc nem ír hibát, újraformáztam, de semmi változás, 3 különböző otg kábel, de semmi.
A másik tökéletesen működik one x-el.
Wtf?![ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Töpi
tag
válasz lcee79 #30250 üzenetére
Nem, nem az energiatakarekos mod miatt van. Ha kikapcsolod akkor is produkalni fogja. Nekem harom hete egyetlen egyszer sem kellett kikapcsolgatnom a wifit ezzel a trukkel:
A routeren(tp-link 3600) wireless settings/mode-on belül át kellett állítanom 11bgn mixed-et bgmixed-re.
Tehát a telefon valamiért nem szereti az n szabványú wifi sugárzást. Legalább is ezzel a routerrel. Ha csak simán 11n only-ra állítom akkor is szakad.
Ebben az a szívás, hogy hiába van n-es routerem, így is csak g-sként tudom használni sajna a wifit.Bar tobben legyintettek, hogy ez nem megoldas, de probaljatok csak ki, nekem egyetlen egyszer sem szakadt meg meg a net meg energiataarekos modban sem. Elotte orankent tobbszor is ki-be kellett kapcsolgatnom.
Egy probat mindenesetre szerintem meger, vesziteni nem fogtok rajtaA sárga inkább piros, mint zöld...
-
Zirowe
nagyúr
Mint már írtam, a telefon nagyon is szereti az n-t, főleg ezzel a routerrel.
Nálam hibátlan.
Nem kéne ilyen butasagokat írni állandóan, főleg nem általánosítva.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Jamesch
tag
Nekem csak szétcsatlakozik, aztán magától vissza, de úgy tűnik tényleg csak energiatakarékos módban.
Az a bajom pl hogy be van állítva hogy checkoljon be foursquaren ha kapcsolódik az otthoni wifihez, viszont ha alszik a telefon és szétkapcsol utána meg vissza (ha felébresztem vagy csak úgy) akkor megint becsekkol.Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
szrobi66
aktív tag
Nekem is volt szakadozás probléma, de egy router reset mindent megoldott.
-
Tyer
őstag
-
ferob
őstag
Nem tudom, hogy milyen routered van, szóval valószínű egyszerűbb lenne, ha nem három kérdőjellel kérdezgeted, hogy hogyan, hanem belépsz és olyat keresel a felületen, amit leírtam.
Feltételezem, hogy a hálózati beállításokon belül a wifinél fogod megtalálni.Ha nem segít, akkor frissítsd a routeren a firmwaret vagy ha már a legfrissebb van rajta, akkor amit az előbbiekben javasoltam, rakj fel te is egy OpenWrt-t, bár azt hozzátenném, hogy ha a gyári felületen nem tudod beállítani a dolgokat, akkor talán jobb, ha nem próbálkozol vele.
-
Tyer
őstag
A 3 kérdöjel arra vonatkozott, hogy lásd, hogy mire irtam az elözö kommentet.
Nem vagyon infó zseni, ugyhogy azért kérdezem, hgoy hogy állitsam be, mert nem tudom, hogy hogy kell.
Azt meg tudom nézni miylen a router. A T. hozta amugy... Ilyen IPTV-s cucc...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
BenHans
addikt
Valaki írjon pls egy jó viber verziót, mert volt vele régebben is probléma és az új is egy retek(3.1.0.1103), és már nem tudok kiigazodni.
Skype-ot is néztem de az se túl jó, pedig majd arra is kellene valami applikáció, csak még nem tudom hogy mi.
És ha tudtok egy jól bevált keyboard-ot is írni ami magyarul is tud, mert a gyári felidegesített már épp eléggé és elégszer ahhoz hogy lelépjen a színről.
Köszönöm!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz SG3rg0 #30273 üzenetére
Pontosan a legújabb verzió előttit szedtem le melegedés miatt, meg persze volt stabilitási probléma is, meg merített elég rendesen.
A legújabbat még ki sem próbáltam, mert ismerős használta és azt mondja nem változott semmi.[Itt] ferob fórumtárs írta, hogy "utolsó jól működő verzió a 2.3.2.61"
Valakinek van ezzel a verzióval tapasztalata?Tartok tőle, hogy előjön a régi wakelock, proxi mizéria....
És ha tudtok egy jól bevált keyboard-ot is írni ami magyarul is tud, mert a gyári felidegesített már épp eléggé és elégszer ahhoz hogy lelépjen a színről. Erre esetleg egy ajánlás?
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
ferob
őstag
válasz BenHans #30274 üzenetére
Azt követően pár verzióval végre kijavították a dolgot és utána már rendesen működött és elvileg jól is működik a jelenlegi verzióval is.
Bár az új verziók se hoztak nagy megváltást azóta se, pl. olyan dologgal kapcsolatban, mint a kijelző és a kapacitív gombsor kikapcsolása hívás közben, de persze rengeteg apró hibája van még.Én azóta, ha lehet, akkor a LINE nevű alkalmazást használom ilyen célokra.
Mondjuk itt is jelen van (bár minden egyéb ilyen alkalmazásnál is), hogy nem tudja lekapcsolni a kijelzőt és a kapacitív gombok világítását, de ezen túl más gondja nincs és a hívás minősége állandó, valamint nem is szakadozik.
(Persze, ha a legjobb minőség kell a hanghívásnál, akkor a Skype jön egyedül szóba, ha wifivel használjuk, de mobilnettel nem alternatíva, mert úgy a legtöbbször használhatatlan.)A billentyűzetes kérdéssel kapcsolatban nekem a Swype jött be eddig a legjobban, főként azért, mert lokalizált a kiosztása, tehát az ékezetes karakterek legnagyobb része külön billentyűt kapott és a jelenlegi tapasztalataim szerint nincs másik olyan alkalmazás, ami rendelkezik magyar szótárral és lokalizált kiosztással.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Nem okosságok, hanem tények.
Egyszer már leírtam a beállításaimat, amik másnál is mentek.Ezzel szemben te csak hülyeséget írtál és általánosítasz.
Azért mert te nem voltál képes rendesen beállítani a routeredet nem jelenti azt, hogy "a telefon nem szereti az n-és hálózatokat".
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok! Most megyek nyaralni milyen beállításokat javasoltok fényképező appra nézve. ( gyári fényképező app ) ISO 100 már tudom hogy abba fotózzak.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz BenHans #30274 üzenetére
Szia!
Anysoft keyboard is jól működik, én azt használom már évek óta. Letöltöd az alap programot, aztán a magyar kiegészitést és választhatsz többféle ékezetes kiosztás mellett is. Itt is külön billentyűt kaptak az ékezetes betűk és a méretük is módositható.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz SG3rg0 #30284 üzenetére
Ez azért nehéz kérdés, mert a beállitások alapvetően a fény mennyiségétől, a témától, napszaktól, háttértől,
helytől és még sok egyébtől függenek. Szerintem igazán jó egy fajta beállitás nincsen. A másik, hogy ez "csak" egy telefon. Azt javasolnám, hogy próbálgasd ki, hogy az adott helyen, adott témát több beállitással is lekapsz és melyik lesz a legjobb. Alapvetően ezt csak ilyen tapasztalati úton lehet beállitani."WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
QG
tag
Az ébresztésnél nem sikerült némát választani, egyszerűen nincs ilyen opció. Mit tudok tenni?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
ferob
őstag
Néma ébresztés?
Ha valaki alszik, akkor hogyan tud felkelni arra, hogy világít a kijelző?Ha az kell, hogy adott időben jelezzen a telefon valamit, akkor pl. a naptárban vegyed fel az időpontot és úgy, ha némára van állítva a telefon, akkor csak a kijelző kapcsol be.
De ha valami folytán neked mégis az ébresztő kell mindenféle jelzés nélkül, akkor az minden bizonnyal működhet, hogy készítesz egy pár másodperces üres hangfájlt, amit beállítasz az ébresztő hangjának.
Vagy ha lehet, akkor a beállításokban az ébresztés hangerejét le kell venni teljesen, bár ezt még sose próbáltam, hogy akkor az teljesen néma lesz-e vagy csak nagyon halk.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Ez az alkalmazás tudja, sőt sokkal többet is.
223 forintot megér.21 éve a Prohardveren! ™
-
Lazika
senior tag
Hali!
Most a kártyámon nincs internet előfizetés,de nem jön be a 3g, azt írja,hogy rossz apn beállítás t-mobileos vagyok. Ez miért van? Azért mert nincs rajta net, vagy be kell állítani? iphoneomon akkor is volt ha nem volt net rajta.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
QG
tag
Vibrálásra gondoltam az ébresztésnél. Előző telefonokon simán ki lehetett választani az ébresztési hangok közül a Néma nevűt, itt ilyen nincs, de legalábbis nem találom.
Ha a telefon csöngés hangerejét 0ra veszem, akkor is énekel nekem hajnalban a telefon.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
ferob
őstag
Úgy néz ki, hogy nem volt egyértelmű, amit leírtam és rosszat is próbálsz állítani, ezért kipróbáltam neked.
Itt tudod teljesen levenni az ébresztés hangerejét, függetlenül attól, hogy mire van más állítva:
"Beállítások > Hangok > Hangerő > Riasztások csúszka"Ezek után az ébresztés beállításánál, ha kipipálod a rezgést, akkor rezeg, ha nem akkor teljesen néma lesz.
-
QG
tag
Kösz.
A többi telefonomon mind be lehetett állítani az ébresztésnél a némát, ezek szerint HTCnél más a logika.[ Szerkesztve ]
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
Lexus sc
tag
Rendelt már valaki a htcpedia.com-ról?
-
Tyer
őstag
A Router ujrainditása megoldotta a WiFi problémám!!!
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest