- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
Mág annyit kérdeznék, h aki T-mobile-nál vette milyen kapacitású memóriakártyát adnak hozzá? Kérdeztem a T-mobile-t is, de nem tudták megmondani...
-
-
TheProb
veterán
válasz sippet #22502 üzenetére
Külső behatás nincs, tehát nincs a plexin semmilyen ütődés, karc, stb. Magán a kijelzőn van a bal alsú sarokban 2 apró hajszál repedés szerűség, erre írták hogy törött. De ha 1x tokban tarottam, a külső plexin semmi sincs, ráadásul kb. 5perc alatt történt valami, amíg megtettem kb. 200m-t, ez alatt zsebben volt és semmilyen behatás nem érte... Nemtom akk mi a frászt tudtam volna csinálni vele... Nem vertem bele százas szöget. Nem hiába rándul görcsbe az ember gyomra ha bármi tönkre megy, mert hiába garanciális tuti kitalál vmin a szervíz csak hogy ne kelljen neki semmit se csinálnia... Undorító
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
sbazsi
veterán
rootolok egy telefont. megjelenik a superuser ikon.
titaniumot leszedem, indítom. megkérdezi, hogy engedélyezem-e a root hozzáférést.
igen.
majd a titanium kiírja, hogy nem kapott root jogotötlet
-
Zol01
tag
válasz TheProb #22504 üzenetére
Én a nokia e52-őm kijelzőjét úgy vágtam gajra hogy megnyomódott a zsebembe,persze ehhez kellett az is hogy ráfeküdjek a fagyasztóláda tetejére és az éle meg nyomja a kijelzőt!
Semmi repedés nem volt a plexin,pedig az nem érintős!Aztán szépen megfojt alatta a kijelző!
Ezzel nem azt akarom mondani hogy te vagy a hunyó,csak hogy mennyire sérülékenyek a készülékek!
-
SomaRics
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi egy kis segítségre lenne szükségem. Most vetem egy HTC Desire készüléket (TELENOR). Jól látom, hogy nincs magyar menüje. És ha nincs is, letölteni le lehet valahonnan????
-
sssz
őstag
válasz SomaRics #22514 üzenetére
nincs magyar menü benne, jól látod. letölteni sem lehet, viszont találsz a marketen egy morelocale2 nevű appot, ha azt letöltöd akkor pár dolog magyarrá válik.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz james008bond #22512 üzenetére
köszönöm, kipróbálom akkor az anysoft-ot. csak sajnálom hogy a gyári szinte egyik telóban sem használható valami ok miatt. a spica-é sem volt az igazi.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
leroyclub
senior tag
Csak kiváncsiságból kérdezem, hogy a már van magyar nyelv Desire-ra? Egyik ismerösöm most vett és azon gyárilag nem volt, de az ujabb szoftvereken már van?
-
llaszlo
veterán
válasz sbazsi #22510 üzenetére
Én meg nem tehetek arról, hogy nem tudsz rendesen kérdezni. Egy rakás oka lehet annak, hogy nem megy a root. Amiket te nem írtál le. Ha meg leírod normálisan a kérdésed akkor sokkal könyebb rá válaszolni, illetve nem kell egy rakat kérdést feltennünk, hogy pontosan kiderüljön mit is csináltál.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz sbazsi #22521 üzenetére
Majd elmegyek fagyizni ha veszed magadnak a fáradtságot és nem csak ilyen félvállról idelökött kérdéseket írsz. Addig inkább maradj csöndben és tanulj meg kérdezni.
A kérdésedre kb annyi lett volna a válasz, hogy
Annak, hogy nem működik a root számtalan oka lehet. Függő a készülék? Hogyan rootoltad? Nem írt ki közben hibát? Milyen H-BOOT menü van benne, milyen PVT verzió?
Aztán talán kiderült volna, hogy mi a gond. Bár most éppen nem volt semmi.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Nem kell rootolni. A google-ba írd be, hogy HTC ime keyboard download és kiadja a találatokat. Azt már nem tudom, hogy én melyiket tettem fel. Letöltöd és a telón fájlkezelőben tudod telepíteni. Utána megjelenik a választható billentyűknél.
Most jutott eszembe:
Az eMIUI romban található bill az amit én használok. Talán ez az.[ Szerkesztve ]
-
Straw
senior tag
válasz llaszlo #22522 üzenetére
Volt egy ilyen tanárom középsuliban aki ugyanígy rámászott erre a témára hogy kérdezni tudni kell, nagyon utáltuk.
De idővel azért beláttuk hogy részben igaza van, mert ha azt mondod hogy nem megy az autóm, annak kb 10millió oka lehet, viszont nem biztos hogy ennyire véresen komolyan kéne venned, miért baj az ha kérdezni kell egyet, vagy ha nem akarsz segíteni akkor hagyd a f@szba, majd más válaszol.42
-
sssz
őstag
tudtok ajánlani valami jó és megbízható fóliát a kijelzőre?
néztem párat, de nem tudom hogyan befolyásolná a képernyő érzékenységét.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
llaszlo
veterán
válasz TheProb #22529 üzenetére
Ha a telenornál adod be akkor nem kell fizetni. Elvileg függetlennek kellene lennie, de valószínűleg nem lesz az mivel az E-care csináltatja. Viszont utána meg lehet támadni a szakértői véleményt. De amíg nincs ilyen addig nincs hivatkozási alap. Ha meg te viszed vizsgáltatni azért fizetned kell.
Többet én sem tudok ideáig nem jutottam el, nekem cserélték a telefonom. Hívd a számokat amiket írtam. -
james008bond
őstag
Brando Ultra Clear. Nem befolyásolja az érzékenységet / vagyis nem tudom, én a telefonnal együtt mindjárt vettem fóliát és fel is rakattam az eladóval , de tökéletesen tudom kezelni /
És nálam is fedi az érzékelőket, de ez nem okoz gondot, mivel fényáteresztő...
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
SPB Mobile Shellt valaki említette talán tegnap. Én felraktam, de mikor elindítanám, kiírja, hogy a készülékem nem támogatja
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Viper26
nagyúr
válasz james008bond #22540 üzenetére
Hmm, ez érdekes, épp most akarom felrakni, majd szólok működik-e.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
mumk1
addikt
SGS-n tuti hogy megy, de néhány fórumon azt írták hogy DHD-n is működik. Sajna még elég béta.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
siofok
őstag
énis feltettem,de nem indult el,sőőt egyfolytában urjaindította a telót.ugyhogy akksikivétel lett a vége.
OnePlus nord 2t
-
satel
tag
sziasztok professzorok
a képen látható adatok mellett azt tapasztalom, hogy nem ritkán a gép alig tér magához, a home gombra hosszú másodpercek után reagál, alvó állapotból meg nem ritkán akár 10mp is eltelik, mire magához tér, a programindítások is nehézkesek, sokszor még a képernyő sem kapcsol le, amikor a fülemhez emelem. mi lehet az oka?
SD: FAT32, EXT4, EXT4 GParted-del készítve (14GB, 650MB, 370MB), Class4
ROM: HD-ROM-FN-V3.2-1.72.405.3-data2extended
SetCPU nincs beállítva, alaponköszönöm előre is
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
mumk1
addikt
Kíváncsiságból felraktam az SDK-ból portolt Honeycomb romot. Szépen fog ez kinézni ha az Android Ice Cream valami hasonló kinézetet kap. Csináltam néhány képet, ha esetleg érdekel mást is.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
szata.68
senior tag
Helló
Légyszi valaki segítsen unroot-olni a gépem.
Olvastam,hogy van amikor kell goldcard...El vagyok veszve,meg be vagyok szarva,mert nem akar bekapcsolni a telefon,egy idő után szürke háttér előtt android felirat jelenik meg,és nem kapcsol be.
Feltettem újra a rom-ot,működött fél napig,majd megakadt,és utána megint nem kapcsolt be.
Gondoltam unroot-olom,és szervíz.Vagy mit ajánlotok?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest