- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Alomvilagban elsz.
Az Intel?Nvidia irt maganak sajat meghajtoprogit, ami mukodik is megkotesek nelkul.
Tessek mar megnezni az ATI Realtek HDMI driveret es ra teccik jonni, hogy ez + az + amaz csak igy + ugy megy, ha megy es egyaltalan felismerik egymast.
Native HDMI kell, amit eddig az ATI nem tudott!
Szerintem most mar tud csak nincs kedvem bajlodni vele ezert erdeklodom, hogy mi van.
Persz sokan odavannak ezert a TrueHD-ert es DTS-MA-ert, de valaki mondja mar meg miert nem jo, ha a lejatszo kikodolva 7.1 LPCM-ben akarmit ki tud kuldeni, de tenyleg lehet en vagyok botfulu. Oke max a kitomoritesi algoritmus, de ennyi maximum.
-
jambiyya
őstag
Én előbb leszűkíteném a szóba jöhető gyártókat. Fontos, hogy milyen hangfalakat hajtasz, mennyi zenét hallgatsz, stb.
Szóval viszonylag könnyű válaszolni a kérdésedre, de azért körbejárnám jobban a dolgot, főleg, hogy nem 2 fillér, és nem is 1-2 napra kell (ez csak tipp volt).Itt keresgélj: http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-628&sort=preis
Ha most kéne erőlködőt vennem, akkor denon, onkyo, marantz, harman-kardon jöhetne szóba. Ha csak mozira kéne, akkor yamaha is. 150e forint környékén már elég pofás modelleket kapni. Van olcsóbban is, de kompromisszumokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged