Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brady28
tag

-
Raysen623
veterán
Olvasom a véleményeket a játékról és sajnos nem jött be amiben reménykedtünk...ez a játék ismét bukó lett. Mondjam hogy meglepődtem?

-
Logen88
aktív tag
Nem olyan reg jelentettek be, most meg mar megjelenes?
DiRT 4 sokkal erdekelne kedves Codemasters. -
SkyS1gn
félisten
Mondhatnák erre hogy grid 2 senki se venné észre.... miben is fog különbözni?
-
Garada
őstag
Egyébként nem értem PS4/XONE megjelenés mért nincs.
-
wolfman
veterán
Remélem hogy majd meglátjuk!

-
gab1ka
senior tag
Ps3-on mentem pár próbakört.Lévén az engine ugyanaz, így első ránézésre meg nem mondja senki hogy ez Grid 2 vagy Autosport,kb DLC szaga van. A fizika viszont valóban használhatóbb mint a második részben, a drift mód is visszatért az első részben látottakhoz.
-
minek?:S
őstag
Nekem a GRID anno nagyon bejött, a GRID 2 annyira nem, remélem jó kis cucc lesz ez

-
Gainka
őstag
Reméljuk ebben a reszben nem lesznek olyan embertelenul "sportszerutlenek" a botok. Na majd meglatjuk.
-
kengyel
nagyúr
Remélem ez már komolyabb "alapokra" épül, mint az előző része.
-
wolfman
veterán
A GRID-es hírek kommentjei folyton tele vannak a "remélem" és "majd meglátjuk" szavak tömkelegével.

-
Raysen623
veterán
Attól félek ez megint olyan lesz mint az NFS Undercover....grafika OK, de a játék xar
Majd meglátjuk... -
brady28
tag
Várós!

Remélem az irányítás inkább az F1 2013-at idézi majd, azt szerintem elég jól eltalálták!
Grafika meg pazar, bár azt már megszoktuk
-
scampolo84
aktív tag
A GRID 2 bődületesen gagyi "fizikája" után ajánlom nekik, hogy valami épkézláb dologgal jöjjenek ki, mert hiába csilivili, ha amúgy játszhatatlan.
-
Televan74
nagyúr
Ez jó kis bujtatott projekt volt.Ezt nem egyik napról a másikra fejlesztették ki.Mindegy is, nagyon várom és kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
- JBL STAGE 2 9634
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DiRT 4 sokkal erdekelne kedves Codemasters.

Majd meglátjuk...