- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Jókor jovok vissza én is 6P-re
Látom, épp mindenki utálja a Google-t.
Hát az én szívemben sem ugyanazt a helyét foglaljak el mint régen :/
Minden esetre egy 2 nap után bedoglott zsiruj G5 után nem akarok még eggyel kísérletezni, még amúgy is hiányzott már a 6P, nem is sokáig nyomkodtam, 1-2 hét..
Ma estére várom a telot, legkésőbb holnap, dbrand berendelve, orulten keresem a nillkin nature tokot, de mindegyik helyen ki kell várni amig ok is berendelik. Vkinek tipp olcsó tokra esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Nem lehet hogy csak a hülye műanyag betét miatt áll így?
Egyébként a refurbished változattal mi a baj pontosan? Mármint azon kívül hogy Magyarisztanban vagyunk ahol ugyanannyiert adják mint a vadiujat
Más: nem jött meg a telefonom, továbbra is nexus4 nyomogatás, betűket alig látás, futár érkezés holnap estére igeres... A holnapi napot előre utálás (de mocskosul).
Ezeket az IMEI alapján kereséseket nem kellett volna, most ez lesz az első dolgom ha megjön és sztem nem fogok örülni az eredménynek
-
ßrainiac
addikt
Nekem a 6P előtti G5 úgy jött ki a dobozból h a festesbol hiányzott egy tized milliméteren, nagyon felk*rt, de nem volt kedvem semmilyen hercehurcahoz, szóval benyeltem, másnap pedig végleg kikapcsolt 😂😂😂 (mármint komolyan.. kiborito, mert jó telefon és mellettem volna vele egy ideig).
Remélem, a 6P-vel sokkal nagyobb szerencsém lesz.
Ha még nem volt: úton van a hátlapi fólia is
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #3459 üzenetére
Hát haverome, egy 30-asert talán megválik tőle, bár o is backupnak tartja.
Gondolkoztam rajta h kéne szervalnom nekem is, iszonyat jó mászkálni vele. Csak amikor sokáig nézed, mert megszoktad h ezt csinálod.. akkor kezd rossz lenni az élmény
-
rayoliviero
veterán
Jó gyors lett a Nougatra épülő Pure Nexus.
-
ShadowX
őstag
válasz rayoliviero #3463 üzenetére
Ne már. Erre vártam már mióta, aztán mérgemben felraktam egy másik romot. Erre kiadják. Remélem az update sem marad el, mert ezt sokáig tartott kiadniuk.
-
ßrainiac
addikt
-
BeastMode
őstag
Az alap kernellel használod?
-
Just_Reboot
addikt
És még akkubarát is.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Just_Reboot #3470 üzenetére
Valamiért a 7.0 még hulladékabb mint a 6.0... mióta hypeolják a Doze-t semmi se történt, se doze se a doze on the go nem csinál semmit se, nagy humbug az egész! ugyanúgy wakelockol az utolsó fos program is.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
dejvid8
őstag
Na, mostmár tényleg ott tartok, hogy lassan rendelem, valószínűleg jövőhéten.
Csak a kérdés, hogy hol?
Vip-phone, b-tel, mobilkereskedes, telefonaruhaz, mobilcorner?
Vélemények, személyes tapasztalatok ezekről?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
rayoliviero
veterán
válasz Just_Reboot #3470 üzenetére
Igen.
-
tirszin
senior tag
válasz dejvid8 #3473 üzenetére
Eddig maximálisan korrektek voltak, 4 napot kellett várnom, de megérkezett a Mobilcorner-hez a fekete 6P, ígéretük szerint európai modell, 27%-os ÁFA-s szla, de holnap kiderül minden.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
tirszin
senior tag
Mivel érdemes most használni a 6P-t, ami akkukímélő elsősorban?
Az utolsó gyári 6.0.1-el (MTC20L) vagy valami custom ROM?
Kernelt érdemes hozzá cserélni vagy majd csak tavasszal a nagyobb fényerő miatt?Rootolni mindenképp szeretném.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
bakkir
tag
Exkluzivitás... [link]
Nexus az nexus -
dud998
őstag
Na alakul valami:
[link]“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Olyat ne rendelj, mert nem jó!
Vettem ilyen tokot és a szekrényben van azóta is, mert vakuzáskor becsillan a tok és fos lesz a kép.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
natë
nagyúr
A Simple AOSP rommal kapcsolatban valakinek tapasztalat?
-
ßrainiac
addikt
Esetleg egy jo eles snitzerrel nem lehet szepen elvagni hogy ne szoljon bele a vakuzasba?
Ha mar ugyis a fiokban pihenteted, tehetne egy jo szolgalatot tesztalanykent ;P
Edit: ugye azt a kis teglalap alaku kivagast kiboviteni "negyzet" alakura (a mellette levo kor szelessegevel megegyezore):
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz ßrainiac #3484 üzenetére
Már próbáltam és sajnos a felső része nem lesz stabil és össze-vissza lóg, szóval csúnya.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
natë
nagyúr
válasz Just_Reboot #3483 üzenetére
Érdemesebb a stock helyett?
-
dud998
őstag
válasz ßrainiac #3486 üzenetére
Igazán nincs mit, akartam hamarabb, csak nemrég értem haza a melóból.
De azért örülök, ha még nem késő!“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Én ilyenből használok fehéret és nagyon szeretem:
[link]Csak ez nem lesz meg a héten.
De egyébként van belőle többféle, többek közt átlátszó is.
Ja és a gyári Huawei tokot is kerüld, mert az meg lötyög rajta. Az Extreme Digital forgalmazza, de nagy csalódás volt.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz ßrainiac #3493 üzenetére
Na szuper!
Majd ha megjön, kérek szépen képet róla!“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ShadowX
őstag
válasz rayoliviero #3466 üzenetére
Hát ez a purenexus még nem az igazi. Gyors, lecsupaszított, de sok minden hiányzik még. Írták is a fejlesztők hogy kezdeti kiadás. Mindenesetre marad, plusz próbálgatom ezt a Glassfish governort én is.
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Tegnapi naptól én is boldog tulajdonosa vagyok egy 6P-nek.
Nagyon jó. Mindig is nexus-t szerettem volna. Egy G3-at váltott.A tegnap délutánom azzal ment el, hogy frissítéseket telepítettem és ma megy fel csak a 7.0.
Ezért is választottam a Nexus-t mert a G3 nem volt egy update bajnok és ez nekem fontos szempont.Még nem vettem rá se tokot se üveget de mindenképp tokból Spigen-t vagy Nillkint veszek üvegből pedig Xprotector-t.
Ti a tokból melyiket ajánljátok?
Mindenképp vékony tokot szeretnék és olyat ami nem zavar bele a vakuba és nem takarja le az AF-et.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
winbox
senior tag
válasz Joccc07 #3497 üzenetére
Én Spigen Ultra Hybridet rendeltem, a héten jön meg. Én is néztem, hogy az AF-be ne lógjon bele, de ez nagyon szép tok, előző telefonomon is ilyen volt, maximális elégedettség. Plusz az üvegfóliám is most jött meg, ott pedig arra kell figyelni, hogy a proximity szenzor ki legyen vágva vagy hívás közben kikapcsolja majd a kijelződet. Ahogy nézem speedshopon a véleményeket, az Xprotectornak pont nincs kivágva, szerintem ne azt vedd.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ezzel a tokkal csak egy baj van ... kb. 1 hónap után durván besárgul !
Én biztosan ilyen tokot vennék, nem sárgul be és nem izzad a tenyeredbe !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.