- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
válasz tirszin #3850 üzenetére
Ez nem az LG G széria vagy ilyenek, ez Nexus, custom ROM mellett sem romlik a kamera teljesítménye.
Én inkább nem ajánlok semmit, mert utána csak engem szidnál mindenkinek saját ízlése van.
Azt ajánlom, hogy nézegesd az XDA-t, egyre több jó ROM van fent.
Pure Nexus, WETA, OctOs, SAOSP, stb.
Ezeket nézd meg először szerintem. -
tirszin
senior tag
válasz BeastMode #3851 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni! TWRP már fönt van, gondolom, onnan megy minden.
Igen, ez a gond, nincs két egyforma igényű ember.
A kamerája jó hír, hogy nem romlik el custom ROM-nál.Ha el tudom érni valamelyikkel, hogy a teljes kijelzőt használhatom képnézésre/szerkesztésre, már az is nagy segítség. (A Goggle Fotók és pár alkalmazás kihasználja a teljes kijelzőt, de igazán bele tehették volna a ROM-ba, hogy én dönthetek, melyik app-nál legyen fix a nav.bar, melyiknél húzódjon vissza.)
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Nálatok milyen az üzemidő? Engem eléggé meglepett, mondjuk itthon voltam végig, nem nagyon nyomogattam, csak Wifi-vel. 37 óra alatt csak 61%-on van az akksi. LTE-vel gondolom már más a helyzet, de nekem nagyon örömteli, hogy ennyire jól bírja, gondolom az Android 6-7 érdeme, hogy ennyire energiatakarékos készenléti módban.
Make Asia Great Again!
-
natë
nagyúr
Jól sejtem, hogy a 7.1 AOSP ugyanúgy preview/beta, mintba google féle 7.1.1 dev prev?
-
BeastMode
őstag
Más a 7.1 AOSP forrás, mint a Dev Preview forrása.
A szakemberek mélyebben bele tudnak ebbe menni, én nem.
A Dev Preview-nak a teljes hivatalos forrása még kint sincs, ezért sem implementálják még a developerek, inkább dolgoznak az AOSP forrásból vagy a Pixel dumb fájlokból. -
-
ERPY
őstag
Ez a 7.1-es Nitrogen rom nagyon ott van, tudásban még felül is múlja a Resurrection feelinget. Egyedül a Titanium backup ami "nehezebben" indul, minden más tökéletes. Szal aki tesztelni akarja hajrá.
-
ERPY
őstag
válasz rayoliviero #3866 üzenetére
Újraindítás után az első hang recseg, mindegy hogy mi az, aztán már nem. Hogy miért arra nem jöttem rá.
-
natë
nagyúr
Ez sem rossz! NEM direkt link!
-
ERPY
őstag
válasz Just_Reboot #3872 üzenetére
Ezt nem értem. Nem mondtam hogy csalódtam, tudtam mit kapok, csak leírtam hogy alap rom. Kipróbáltam, megnéztem, remélem nem baj.
-
ßrainiac
addikt
-
ShadowX
őstag
Mit szóltok az új google ügyfélszolgálat apphoz? Van benne screen sharing.
-
Criton
veterán
7.1.1 alatt az uzemidovel semmi bajom, de mint ha a szabad memória eltunne és akadozna is minden... Csak egy reboot szokta megoldani.
-
mcsabi84
senior tag
Ha már AA, akkor érdemes talán ezt is kipróbálni: This app brings Google Pixel fingerprint scanner gestures to any device
-
BeastMode
őstag
Az ABC ROM-ot próbálta már valaki?
Kéne már egy stabil N ROM, ami OMS Substratummal van és ez annak tűnik.
Az jelenleg nem érdekel, hogy 7.1.1-ről vissza kéne menni 7.0-ra. -
ShadowX
őstag
Mióta kijött a pixel, sokkal gyakrabban frissülnek a google alkalmazások. Eddig jó, ha 3-4 havonta volt frissítés, most hetente (vagy sűrűbben) is van.
-
tmskvcs
tag
Szeretnék váltani gyári rendszerről valami főzött romra, még nem nagyon vagyok benne a témában, mely romok között érdemes nézelődni? Illetve ti mit ajánlatok?
-
tirszin
senior tag
-
winbox
senior tag
válasz dejvid8 #3813 üzenetére
dejvid8 meg akit még érdekel pixel launcheren a jobbra húzással előjövő google now kártyák: először is root kell hozzá. Feltelepített pixel launcher és google háttérképek alkalmazás, illetve ezek .apk file-jai. Kimásolod a két apk-t és belerakod a system/app mappába. Ezután mindegyikre 0644 jogosultságot adsz, reboot és már húzhatod is elő balról a kártyákat.
-
Draken
őstag
Ha a gugli alkalmazásban véletlen elhuztam a hozzáadott kartyam, hogy tudom visszahozni? Konkrétan a kedvenc csapat meccsének eredménye ez. Ettől függetlenül benn van az érdeklődési körben, de hiába frissítek ra, nem jön elő!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest