- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Draken
őstag
N6P-vel kapcsolatban kérlek segítsetek nekem. Milyen gsm boltok a megbízhatóak? Tekintve, hogy eu piacra szánt készüléket vennék, érvényes a 2év hüvely garancia. Elsőnek a mobilkereskedést néztem ki. Első sorban feketére pályázok, bár az alu-t nem láttam élőben, így nem tudok véleményt formálni! Tudom, hogy nem ez a boltos topic, de ott az életben nem kapok választ erre.
Köszönöm előre is! -
Gzkss
csendes újonc
Sziasztok!
ShadowX-nek köszönhetően sikerült élőben megtapizni a hatpét, így ezután pár nap rágódás következett.
Miután megfogtam, tudtam, hogy kell egy ilyen, de a mérete kicsit megijesztett.
Múlt hét hétfőn érkezett a kis fehér doboz, azóta szerelem van.
Stock minden, anno N5-ön egyszer szívtam romolgatással, és mivel céges xchange levelezés is azon ment, hát nem volt vicces...Akku idő nálam nem sokat változott így érzésre 7.0 felrakása után (héten jött OTA-n), bár nem nézegetem mennyit bír, most egyelőre üdítő HTC A9 után, hogy munkából hazaérve minimum 45% körül van, és bőven túléli a napot.
7.0 nekem tetszik, szeretem a material design-t, nekem az értesítési sáv még jobban tetszik így.
-
dud998
őstag
-
Helltak
őstag
ES File explorert használok már évek óta és ezzel szoktam így wifin másolgatni fájlokat (képeket,zenéket javarészt). Nexus 6p-re nem tudok S7 edge-ről, viszont rá pedig tudok.. Másnak is van/volt ilyesmi hibája?
Ezt a hiba üzenetet kapom: a küldő nincs csatlakozva.Oneplus 12
-
dejvid8
őstag
Üdv.
A hangerő és a fényerő növelését meg tudom úgy oldani, ha csak rootolom, de nem teszek fel semmilyen custom kernelt vagy ilyesmit?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
rodi81
tag
Helló!
Én a mobilkereskedés-től vettem a telót és meg vagyok velük elégedve ,megbízhatóak.A telóval meg végképp,szuper nagyon.Ugyanígy voltam én is,feketét szerettem volna először,aztán megnéztem élőben és annyira nem is tetszett.Az alumínium nagyon bejött,nagyon szép,tutijó,legalábbis számomra!Ha tudod mindenképp nézd meg élőben!Én a Mediamarkt-ban néztem annó. -
Helltak
őstag
Melyik most a legjobban ajánlott kernel 7.0-hoz? Azon belül van valami jó üzemidő barát beállítás?
Előre is köszönöm!Oneplus 12
-
pbalazs09
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Nexus 6P-nél a root-olás jár-e garancia vesztéssel? Ha igen akkor van valami megoldás amivel visszaállítható alaphelyzetbe, mintha nem csináltam volna semmit? Szeretném rootolni, de nem merem a gari miatt! Előre is köszi!
-
bandras0226
aktív tag
Csatlakoznék a topikhoz egy szürke 32GB-os példánnyal. A győri MM-ban készletsöprés van, így sikerült ,,bagóért" szerezni egyet.
Még töltögeti a frissítéseket, addig tapogatom, szagolgatom...
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
ShadowX
őstag
Ilyen sem volt még. A fotók alkalmazás a legnagyobb fogyasztó, 16%-al, 754 mAh-val.
-
rodi81
tag
Valaki tud segíteni?Olyan alkalmazást keresek ami menteni tudja az appot és beállításait is. Root nélkül használnám. Hasonlót keresek mint a Titanium Backup csak ugye azt root-olt eszközön lehet használni.
-
natë
nagyúr
Érdemes custom kernelt használni? Annyira stabil és smooth a stock
-
tsgkmr
csendes tag
Sziasztok! Elég nagy az áringadozás a kis GSM boltok és a nagyáruházak árai között, mint mindig. Garancia vagy valamilyen egyéb okból megéri többért venni utóbbiakban, vagy egy megbízható kisebb boltban is biztonságosan megvásárolható a készülék (esetleg tapasztalat, hogy melyikben)? Olyan különbségekre gondolok, mint pl. az Iphonoknál ugye csere esetén újrakezdődik a garancia csere esetén, ha hivatalos partnertől vásárolom a telót (nyilván jóval drágábban). Köszi!
-
natë
nagyúr
Gondolkodom, hogy nekiállok romolni, de lassan elvileg jön a 7.1 ha emlékeim nem csalnak...érdemes mókolni, vagy már várjam ki az új verziót?
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, lg g4rol megéri erre a telefonra váltani?
-
natë
nagyúr
válasz Peterzon94 #3238 üzenetére
Meg bizony!
-
cuebler
senior tag
válasz Peterzon94 #3238 üzenetére
bármiről megéri
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
tirszin
senior tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne. A G4 fényereje sem túl acélos fotózás közben, napon, de még éppen látható.
Ahogy olvastam, a Nexus 6P kijelzője kisebb fényerejű.
Mennyire használható, ha esetleg még napszemüveg is van rajtad?Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Helltak
őstag
-
Draken
őstag
Jövő héten csatlakozom hozzátok. Egy kérdés így előre: NRT-vel is meg tudok oldani mindent? image flash, root, titkosítás kikapcs? N5-ről ez maradt meg bennem
[ Szerkesztve ]
-
tirszin
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs