- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
milyen képernyővédőt ajánlotok?
nem fóliát akarok, hanem valami üveget
láttam régebben már írtatok ilyenekről
olyat mondjatok, amit itthon is meg lehet venniFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
LógaGéza
veterán
Eddig jó, ma raktam fel, visszamentek a programok amit használok, nem lagzik, gyors, stabil. Egy próbát szerintem megér.
Dzsuri89
A Nillkinről azt mondták, hogy könnyen pókhálósodik, direkt ezért rendeltem másfélét.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Grande Ale #26943 üzenetére
Itthon én a Media-ról tudom, hogy hivatalos viszonteladó lenne. Én az expansys-ról vettem és az a gari érvényesíthető itthon is. Ez tuti infó, ugyanis az LG magyarországi képviseletével leveleztem erről.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
nagyúr
Sziasztok. Úgy tűnik én vagyok az év mákere
Ahogy már korábban is írtam, külföldi túrám alatt a Nexus 5-öm beleesett egy tóba, pontosabban egy csónakkikötőben, amikor a partra húztuk a csónakot. 3 méter mélyre süllyedt délután 5-kor, vak sötét volt már kb. Szerencsére a kikötősrác véletlen búvár volt gyorsan felkapott egy neoprém ruhát és egy búvárszermüveget, bevetette magát az 5C-os vízbe, majd első merülésre felhozta a telót 3m mélyről sötétben Így végül csak 10-15 percet volt víz alatt a készülék. Bekapcsolt állapotban volt amikor felhozta, az érintő elkezdett ugrálni, gyorsan kikapcsoltam, leszedtem a hátlapját ami alatt egyébként nem volt víz! Egyedül az usb-ből, illetve a jack aljazatból csöpögött ki néhány csepp. A tanácsotokra beraktam egy zacskó rizsbe és ráraktam a radiátorra, ahol egy hetet hagytam száradni. Tegnap bekapcsoltam és működik tökéletesen. Kérdésem az, hogy szerintetek vigyem el szervízbe, hogy esetleg kipucolják? Bár mint mondtam, a hátlap alatt nem volt víz, az alaplap valószínűleg nem kapott nedvességet. Mit gondoltok?
-
szimisi
tag
válasz eastsider #26901 üzenetére
Én most rendeltem a b-teltől, direkt rákérdeztem előtte a számlára (LG garancia végett is, bár ezt nem tudom még, hogy működik, remélem nem is lesz szükség rá ) és azt mondták, hogy adnak hozzá, nem csak adásvételit. Ma fogom átvenni, majd még írok, hogy volt-e vele valami gubanc.
-
radicspeter1
őstag
Megtértve, ktu84p-vel várva várom már azt a stabil L-t.. Csak nehogy beelőzzenek a samusok. Jó ez még viccnek is rémes lenne
Olyat olvastam hogy új nexus 5-öket is terveznek bemutatni... Jó lenne.
[link][ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
LógaGéza
veterán
válasz radicspeter1 #26959 üzenetére
#Trololololololololololo alul - tuti nem kamu
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Fkris
őstag
válasz tboy93 #26956 üzenetére
Az biztos, hogy nem sz.arral gurigazol!
En a helyedben elvinnem szervizbe, alkohollal vagy ultrahanggal azert kigujatnam, biztos ami biztos.
Nehogy korrodalodjon valami, esetlen lerakodas maradjon koszbol."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
nagyúr
Hova vigyem szerintetek? LG szervíz vagy sima telefon szervíz/bolt is jó? Árban mire számíthatok? 5/10/20k?
-
JanR
addikt
Az N5-ben alul 2 hangszoro van, vagy 1? Mert nekem csak 1 szol
-
belavagyokbp
aktív tag
-
Dzsuri89
őstag
válasz belavagyokbp #26970 üzenetére
Akkor jó döntés volt mégis csak.
Nem szoktam dobálni a telefont, úgyhogy a pókok maradjanak csak szépen a helyükön.Köszi neked is, meg a többi hozzászólónak is az infókat róla.
-
[P]laci
senior tag
válasz tboy93 #26967 üzenetére
attól hogy szerinted nem jó/túl nagy/felesleges attól még más lehet, hogy a potenciális következő telefonját látja benne...
plusz az senkinek meg sem fordult még a fejében, hogy talán egy ilyen "trükkel" próbálja majd rávenni a szoftverfejlesztőket a Google, hogy phablet kompatibilis legyen az appjuk, illetve elkezdjenek érdemben foglalkozni a QHD felbontással, phablet témakörrel?
mert konkrétan a Samut leszámítva (meg talán mostmár egy kicsit az LG is rácuppant) senki nem ad semmi értelmes megoldást az ilyen eszközökre... csak ontja mindenki magából a pingpongütőket, de sw oldalról meg nulla kb. a támogatás az ilyen mérethez. -
norbi198255
csendes tag
Valaki tud küldeni nekem inbox meghivót.
-
catroot
veterán
válasz norbi198255 #26973 üzenetére
Ha küldesz címet, tudok küldeni.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz norbi198255 #26973 üzenetére
Az adatlapodon szereplő címre végül küldtem egyet.
Már csak egy maradt.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok, valaki nekem is tudna inbox meghívót küldeni?
Címet küldeném privátban. -
[P]laci
senior tag
válasz tboy93 #26974 üzenetére
kövezz meg érte nyugodtan, de amíg nincs teljesítménybeli deficit a full HD és QHD között és nem dob az áron, addig tárt karokkal várom a QHD mobilokat.
Egyébként nekem kifejezetten tetszik, hogy javul a felbontás, csak azt nem értem hogy miért csak a tabletekben és okostelefonokban... 4,7 colos teló és 720p felbontás, 5 colos teló full HD felbontás -> 15,6 colos laptop 1366*768, 22 colos monitor full HD
néha örülök, amikor a telót kell nézegetni, mert sokkal szebb annak a kijelzője, mint az összes többi általam használt dolognak (kivéve a 4-5-6 megapixeles radiológia diagnosztikai monitorok). -
atiko
csendes tag
Inbox meghívót szeretnék ha van valakinek. Privátban küldök címet.
-
nagyúr
válasz [P]laci #26980 üzenetére
Nekem az ezzel a bajom, hogy rossz iranyba halad a fejlodes. Novelik a ppi szamot, ezert izmosabb hardver kell ugyanahhoz a sebesseghez. Kozben a valos felhasznaloi igenyek, amikre a hetkoznapokban szuksegunk lenne, mint pl. a teljes vizhatlansag, az utesallosag, hogy ha leejted veletlenul a 200.000-es telefonod ne torjon ripityara vagy lenne vegre egy okostelefon ami minden tovabbi nelkul kibirna siman egy hetet toltes nelkul. Ezek szerintem hetkoznapi igenyek, hiszen regen tok altalanos volt, hogy ha leejtetted a nokiadat nem lett baja es kibirt egy hetet siman. Szivesen fizetnek egy ilyen keszulekert 500 eurot, viszont ez amit most csinalnak ez szamomra erdektelen.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz belavagyokbp #26970 üzenetére
a pókhálósodás az lenne, hogy nem illeszkedik rendesen az üveg?
ez mért baj?
nem lehet levenni és visszatenni az üveget?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
w333
félisten
Egy kis infó ... Android 5.0, lassan csak nekünk is megérkezik !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gabro0
őstag
Ha megnyitjátok a fényképezőt, akkor nektek is kettő lesz az alkalmazásváltóban? Egy kicsit bugos...
------
És ezt tudtátok? [link]
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
Stock az a főzött... Csak egy kicsit puhítottam az Xposeddel, de nem főztem.
Ez azért elég durva sztem. Feltölthetsz akármennyi képet 2048*2048 felbontásban és beírod mit keresel kidobja, mert mindet kielemezte.
Emberekre hogy tud keresni? Honnan tudja, hogy ő valóban ő, vagyis inkább az a kérdés, hogyan lehet neki megtanítani?[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Van új r67-s Franco kernel!
Kíváncsi leszek mit produkál!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
CB
senior tag
Ma már a második méretpontos fóliát próbálom feltenni az N5-re, de sajnos mindkettővel vannak bajok.
Csak okulásként:
Forever Protective Foil:
1600 Ft. Nem méretpontos. Keskenyebb, mint az üveg, és ugyanannyival hosszabb. A hangszóró és a kamera helye rossz helyen van kivágva. Mivel a fólia túlnyúlik az üvegen, ezért a telefon burkolata eltartja a fóliát az üvegtől. Igénytelenül néz ki, és nem is lehet rajta segíteni.
Xprotector Ultra Clear:
1500 Ft. Valóban méretpontos. Sajnos a gépi kivágás széle több helyen sorjás, recés maradt a fóliának, ezek a kis sorják eltartják a fóliát az üvegtől. Próbáltam leszedegetni, de nem sikerült. Sajnos a hangszóró és a kamera lyukban is ez a helyzet. Igénytelenül néz ki.
Korábban a GNex-re MyScreen Protector fóliát tettem, azzal nem volt gond, ezért most rendelek egy olyat.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest