- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozsabalint
senior tag
válasz Májkülnájt #26498 üzenetére
Nem vészes, Tegra 3 égetett ehhez képest.
-
metal01
őstag
válasz Májkülnájt #26498 üzenetére
Nálam Qi töltőn meleg csak. Akkor sem vészesen.
-
zolka95
őstag
Unokatesóm is vett egy nexus 5-öt
onnan vette ahonnan én, a gsmpalotában, csak én netről rendeltem, ő pedig személyesen ment bemár google playbe való belépésbél ezt írja: Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel.
rendszerfrissítésnél azt írja hogy naprakész és hogy legutóbb nézve: 1970
egy bios problémás gépnél láttam már ilyet
most akkor rossz a teló?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
slice14
veterán
válasz dozsabalint #26506 üzenetére
De még nincs kint a végleges 5.0, csak a preview.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Edge
veterán
válasz winbox #26494 üzenetére
Én lassan 1 éve használom a Brando 0.2-es tempered glass-ját egyetlen karc nincs rajta és semmilyen egyéb probléma sincs vele pedig zsebben hordom semmi bőr tok vagy ilyesmi. Kollegám szintén, ő ráadásul extrém körülmények között is mert sokat terep bringázik párszor el is áztatta a kütyüt és semmi baja a glassnak sem.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
LógaGéza
veterán
válasz winbox #26494 üzenetére
Én is rendeltem egy GDS-t N5re meg is érkezett, csak épp iPhone6ra... Egyébként szépen, igényesen van csomagolva, valami préselt fa a doboza, és jó minöségünek tünik a Glass is.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Akos93
tag
Sziasztok! Arrol van valami info hogy N5 re mikor jon ki lollipop?
-
gurl
tag
Nagyon ideges vagyok az egész google-féle hozzáállásra..minden évben elkerülik a hivatalos dátum "kiadását" az új rendszerrel kapcsolatban, aztán valamiféle "november 3."- hoz hasonló időpontokat megjelölnek,és sehol semmi........feszült vagyok hetek óta erre várok
-
zolka95
őstag
más wifin működik
amúgy nem tudja valaki, hogy a google billentyűzeten a felesleges ékezetes betűket?
mert ha hosszan nyomok pl az 'E' betűre akkor nem csak az 'É' betűt ajánlja fel (ami nekem elég lenne), hanem más nyelvben használt betűket isés valaki tudna linkelni egy oldalt, ahol magyarul le van írva az összes apróbb-nagyobb újítás, ami a lollipoppal jön ?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
w333
félisten
válasz randras_83 #26523 üzenetére
Szerintem korábban mint 2-3 hét senki se várja ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kari1
aktív tag
válasz zolka95 #26524 üzenetére
Akkor ha azon a routeren keresztül semmilyen weboldal nem jön be akkor máshonnan terminal emulatort kellene telepíteni, megnézni hogy androidról lehet-e pingelni mind külső IP mind esetleg a routert /milyen IP-t kap a telefon / dns rendben van-e (mi van ha IP-t pingelsz) és ezek szerint megnézni a routert. Persze ha nem volt még a router újraindítva akkor lehet az is segít.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Nexus 4-ről váltanék, csakis a kamera miatt.
mennyivel jobb? (pénzt most ne nézzük) -
dozsabalint
senior tag
válasz zolka95 #26532 üzenetére
Igen, bár a linux parancs nem a helyes megfogalmazás. Inkább hívjuk bash-nak, már csak azért is, mert nem csak linuxon használatos, hanem pl OS X-en is, illetve egyéb unix-like rendszereken is. Egyébként is, a Bourne shell már akkor létezett, amikor még a linux vagy a dos (a windows meg pláne) sehol sem voltak.
-
Fkris
őstag
Srácok valaki tudna nekem dobni akár itt, akár privátban egy TWRP backup mappaszerkezetet?
Nagyon kezd felidegesíteni ez a pre, ingább visszadobom a 4.4.4 et.Köszi!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
őstag
Hali!
Mától én is N5 tulaj vagyok. Melyik most a legjobb/legjobban ajánlott kitkat rom? Most carbont készülök felrakni.
Köszi!
-
czombos
tag
Na végre lehet kezdeni buildelni.
-
dozsabalint
senior tag
Most olvastam AP-n a kommentek között, hogy nov 12. lehet az OTA startja. Persze ennek is csak annyi alapja van, mint a 3.-ának: semmi. Hivatalosan senki nem mond semmit.
-
icons
addikt
válasz czombos #26540 üzenetére
Már 10 napja fenn van ez a hír
Csatlakozom a Lollipopot váró közé, a Dev Preview-em nemrég bemondta az unalmast, azóta a G+, Photos, Music rögtön crash-el indulás után. Ha letörlöm minden update-jüket, akkor jók (amíg fel nem kerül megint az új ), nade már nem kell sokat várni!
-
rootkiller
őstag
Most már jó lenne ha lenne valami, a tabletem nagyon akarja az ART-ot!
Artengo TR 990 Pro
-
Pff, a HTC egy ideig féláron adta a Nexus 9-et, 199 USD volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
catroot
veterán
válasz rootkiller #26544 üzenetére
Azon most is lehetne segíteni!
btw, a neved valahogy illik a nick-emhez.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Bilux
veterán
Lett filmünk a playen
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest