- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz dozsabalint #26096 üzenetére
Hol olvastál erről a 2015-ös modellről ?
-
dozsabalint
senior tag
-
randras_83
addikt
A garival kapcsolatosan ollie-nak van igaza, alapból az LG 1 évet vállal, így volt ez az N4-gyel is és az 5-tel is. A szolgáltatók vállaltak adott esetben +1 évet illetve a MM. A többi csak mese.
https://www.flickr.com/randras83/
-
lord.lakli
őstag
és (#26096) dozsabalint: Én tuti nem mondtam, hogy nem lesz forgalomban, de azért emlékezzetek vissza, hogy amikor kijött N5 a többi Nexus (N4, N7) sem kapta meg azonnal KK-t, sőt egy jó darabig néhány fícsör csak N5 sajátossága volt. Ez tuti most is megmarad, mert már nem N5 a zászlóshajó, értsd aktuális modell, ami megkapja a frissítéseket azonnal. De persze igazatok van az egész megváltozhat is, ezért is írtam az eredeti hozzászólásra amit írtam, azaz senki sem mondta, hogy N6-al együtt egyből meg is kapja N5 a nyalókát.
-
dozsabalint
senior tag
válasz lord.lakli #26105 üzenetére
Én csak rátapintottam, hogy mi a különbség az N4 és az N5 között.
Az N5 zászlóshajó annyiban, hogy az N6 nem az N5 utódja (két külön kategóriáról beszélünk ugyanis). Ha ez nem így lenne, az N5-öt már rég nem forgalmaznák.
Ha megnézed a nexus hivatalos oldalát, szerintem az ottani készülékek az egyes kategóriák zászlóshajói (Tablet, Phablet, Telefon, Player).
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
N6 tényleg amoled kijelzőt kapott?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
Sziasztok! Nexus 5 a vízben, 3 méter mélyen, 10 percig. Kiszedtük, érintés nem működik (képernyő igen), kikapcsoltuk, hátlapot levettem, akksit nem bírtam kivenni. Mi a teendő?
-
Kari1
aktív tag
válasz tboy93 #26108 üzenetére
Mindenképpen szedd ki, ha tudod szedd darabokra majd akár tiszta alkohollal töröld át a nyákot. A lényeg hogy a vizet és egyéb szennyeződést amint lehet el kell távolítani az alkatreszekről mert korrodálódni fognak. (sokan a rizst ajánlják de ha nincs totál szétszedve nem segít azt is csak azért mondják mert valamennyi nedvességet képes megkötni)
-
Viper26
nagyúr
válasz dozsabalint #26111 üzenetére
Az eléggé szopóág, mivel itthon Motorola szervíz nincs, a sufnigsm meg elhajt a p.csába a beégett kijelzővel.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
membrandj
nagyúr
Ha valaki mostanában tervezi eladni a nexus 5 készülékét, az nyugodtan dobjon rám egy üzenetet. Elnézést az off-ért, de nincs túl sok hirdetés hardverapron, ami van, annak a fele meg szinte új áron van fent..
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Madoc
veterán
válasz Viper26 #26113 üzenetére
Bocs láttam az aláírásodba Pebble milyen a nexussal? Bluetooth nem meríti a telefont nagyon? Nem dobálja el a kapcsolatot? Az óra tényleg egy hétig bírja?
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimisi
tag
Hali!
Tudtok olyan boltot mondani, ahol adnak számlát, nem csak ilyen adás-vételit meg ki tudja mit és 100 ezer Ft alatt van az ára a telefonnak?
-
adamka1313
tag
Na visszakaptam a telefonomat tegnap a szervizből. A kijelzőt a telefon kerettel együtt cserélték,szép munkát végeztek.Azt néztem hogy most vagy gyönyörűen letakarították a hátlapot vagy újat kaptam mert úgy néz ki mint az új és teljesen le volt fóliázva(nem volt indokolt az új). Visszatérve a repedésekhez nekem is el volt repedve a simtálca alatt és a jack dugónál is.(Szerintem ha ezt javítják akkor kijelzővel együtt cserélik...mert nagyon egybe van ahogy nézem....szóval aki nem akar sárgásabb kijelzőt kifogni ne cseréltesse ).Pesten volt a Váci utcai LG szervizbe.Összesen fizettem 35.000,-et....(+10.000x2 Felemmi Pestre..)na mind1...
+kaptam fél év garit még a kijelzőre külön(a 2 év mediamarkt gari megmaradt)
Ne járjon így senki....tudom megtörténik de ez van szal vigyázzatok a kicsikétekre...JA ÉS RÉSZEGEN NE NÉZZÉTEK MEG AZ IDŐT SOHA A TELEFONOTOKON hacsak nem egy heavy armor van rajta.... pfffff[ Szerkesztve ]
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
Davzone
senior tag
Vettem egy nexus 7et, hogy kibirjam mig megjon a Nexus6 (es hogy legyen valami amivel a moto360at hasznalhatom )
Es a kovetkezo kep fogadott OTAnal. 4.3rol updatel.Namost az a Nov 3 mar tobbszor volt hirekben, de ezek alapjan es elegge biztosnak tartom hogy nov3 utan mar nem lehet a 4.3at 4.4re frissiteni mivel akkor mar az 5.0 kint lesz OTA- n
Remelem igaznak bizonyul es akkor tenyleg hamar lehet lollipopja a N7.2 es N5 tulajoknak
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
randras_83
addikt
válasz Davzone #26126 üzenetére
Lehet fáradt vagyok de nem értem a logikát...
@adamka1313: uhhh... Ezt jól elintézted, de nagy igazság amit írtál részegen nem szabad. Én a HTC Sensation - öm ejtettem el az ütő megállt bennem, de tokban volt és megúszta, pár kisebb karcal.
(#26129) Xaels : vállalom....Mi van ha 4.3-ról nem is lehet OTA - n L-es frissíteni. Mi van ha csak decemberben jön a motyó mondjuk azt azért csak nem... Kezdek fáradni
[ Szerkesztve ]
-
válasz randras_83 #26128 üzenetére
Nem vagy egyedül Csak arra vártam más kérdezze meg előbb, ne én tűnjek egyedül értetlennek.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
randras_83
addikt
válasz dozsabalint #26130 üzenetére
Csúnyán fogok fogalmazni, de ro -khm- hadjak meg nem látom.
Őőőőő jó tényleg nálam van a gond csak rá kellett bökni a képre. ja meg Xaels sem 100-as[ Szerkesztve ]
-
válasz randras_83 #26131 üzenetére
Ott van az Update felirat alatt. De csak fullon látszik. Egyébként abból számomra nem következik egyből, hogy jön az 5.0 is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
csordas11
aktív tag
Egy láma kérdés: a twrp-s backupból ha restorolok, akkor teljes mértékben visszaáll a régi rendszer szőröstül, bőröstül, appostul?
-
Scooter74
őstag
válasz dozsabalint #26133 üzenetére
A 4.4.3-s frissítés után mikor bekapcsol az N7 egyböl a 4.4.4-s frissítést fogja bedobni.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
szpali
addikt
válasz supercharley #26027 üzenetére
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Lecs@
addikt
Holnaptól újra németben élek. Van- e infó, hogy kapható - e már ott a Nexus 6 valahol ?
512 GB
-
[P]laci
senior tag
Motorola Nexus 6 has been delayed in Europe
"...According to a report from the Netherlands, the Nexus 6 was initially supposed to go up for pre-order over there starting on November 3. However, that has now been postponed, with the new prospective date for the start of pre-orders being November 18..."
-
Davzone
senior tag
Gmail 5.0
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gmail/gmail-5-0-1520254-apk/Bejovos az UI nagyon.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
gery2123
őstag
válasz randras_83 #26143 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam. Ha jön az 5.0 Gmail akkor szerintem én azt fogom használni, mert ott van külön hang beállítás, és az Exchange sync nem utolsó dolog. Rögtön meg is szabadulok 2 email klienstől. Csak nem értem a Google-t, Gmail inbox... Hát majd megmondják, hogy mi is lesz ez.
-- PSN_ID: GerY2123
-
horvathkrisz
addikt
Nekem már OTA-n jott az 5.0 ma reggel!
-
ordogl
tag
-
radicspeter1
őstag
-
slice14
veterán
válasz radicspeter1 #26148 üzenetére
Nekem previe-ra jött a végleges ota.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
[P]laci
senior tag
válasz randras_83 #26143 üzenetére
most nem találom a cikket, de azt nyilatkozták, hogy szerintük ez az Inbox-os téma lesz a Gmail jövője, meg az email jövője is... szóval elképzelhető, hogy ha elég embernek tetszik a dolog, akkor fogják és fúzionálják a két projektet!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest