- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz heidricha #59198 üzenetére
Nalam mar euphoria is osszeszart magat.... Vagy nincs szerencsem az 5.1es romokkal vagy mindig porszem kerul a rendszerbe, de ez mind szar eddig. Egyik 2 napot birth masik 1et se. Full wipe on tul system format minden meg volt. Nem szamitott. Gmaps mindegy melyik csomagot hasznaltam, fc a vege. Sajnalom mert egyebkent nagyon tetszetos volt as utobbi rom.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
niof
addikt
válasz C.Brigante #59203 üzenetére
Én már kb. egy hónapja euphoria-n vagyok, hells doctor kernellel, és semmi bajom vele. Ez az eddigi legjobb romom, ami ezen a telón fent volt! Szerintem inkább valamit nem jól csinálsz. Én pl. csak annyit tettem telepítéskor, amit az XDA-s oldalon írnak, hogy meg kell csinálni, és semmi gond nincs. Pedig még super su-t is flasheltem hozzá. Semmi hiba nincs, ami eddig volt. Talán a zsebből kivéve bejövő híváskor olykor lefagyó digitizert kivéve, de ez még jelly bean-en is megvolt, meg kit kat-on is. Ez inkább hw gond talán.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
heidricha
őstag
válasz C.Brigante #59203 üzenetére
Valami olyat használhatsz, amit mi többiek nem.
Wipe / Install aligha elrontható.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok. Xda-n olvastam, hogy az új 5.1 + hellscore párossal valakinek egész napos használattal 5 óra SOT volt.
Valaki tapasztalt hasonló javulást üzemidő terén? -
niof
addikt
Melyik 5.1 ROM-nál? Ez elég lényeges lenne!
Amúgy az Euphoria (5.1 szintén) és Hells Doctor kernel nálam hozott javulást üzemidő terén, de SOT-ot nem néztem, bevallom. Csak azt tudom, hogy másik romoknál 40-45%-os akksival szoktam hazaérni, ami estére 30-35%-ig merült tovább. Euphoria óta pedig, ugyan olyan használattal 60% körüli akksival szoktam hazaérni.
Szóval, nálam van valami javulás.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
zooom3r
tag
Euphoria-ból fent van a legfrissebb 20150428. Akinek bug-zott, lehet hogy javították. Szerintem az egyik legstabilabb rom jelenleg (nálam).
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Hát, ez az 5.1.1 hasít mint a szél!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
SamS20
senior tag
Valaki aki használ xposed + gravity boxot az meg tudná mondani hogy csak nálam nem működik az 5.1 alatt a dolog vagy még másnak sem?
-
tamas.nick
aktív tag
Találkoztatok ezekkel a hibákkal?
A gyári kamera alkalmazásban nem tudok videót rögzíteni, a felvevő gombra nem reagál, fényképezni tudok.
YouTube videókat nem tudok sem a YouTube app-ban, sem a Chrome-ban lejátszani.
Mókolás nélküli stock 5.1-et használok.
-
jaszy76
aktív tag
válasz tamas.nick #59218 üzenetére
A kamera hibával többször is találkoztam, csak a restart segít.
Stock 5.1 van, image-ből feltéve.
Youtube is szarakodik néha, azon is segít a restart.[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Olvastam erről az akku kalibrálásról valahol. Ezt mivel, hogyan?
Valaki tapasztalat?Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
noorbertt
őstag
Moto g 2gen milyen lépés n4 után?
Párom megolte az N4 telot ...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz noorbertt #59225 üzenetére
1g 4g van a bnőmnek, teljesen vállalható darab. Persze alsóbb kategóriás, kisebb teljesítmény, kevesebb ram, rosszabb kamera. Viszont kétszee annyi ideig bírja az akksija - bár a 2g állítólag ebben rosszabb...
Más téma: megvolt az első restartom 5.1 alatt. vakuvak világítottam volna, zseblámpaként, és újraindult - többször is...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
heidricha
őstag
válasz noorbertt #59225 üzenetére
MotoG 1gen sem drámai visszalépés, talán nem is az.
Szerintem jobb a fogása, sokkal jobb akksi élettartam (amíg nem GPS-ezel néhányszor, utána ui. restart kell, mert a hardver lezabálja). Cseppálló, kevésbé érzékeny a koccokra, főleg peremes hátlappal.
Wireless charge, NFC, Gyro nincs (utóbbi 4G-ben már van) - nekem utóbbi hiányzott már.
KK esetén root/gravitybox a gyári rendszeren volt a nyerő.
Érzésre szinte nem is lassabb. -
heidricha
őstag
Chrome-ot használ valaki? Általában egész jó, de pár percenként lefagy. Ilyenkor semmire nem reagál, nem görgethető. Minden más működik, kilépni, értesítést nézni n gond, de a C maga érzéketlen. Aztán gondol egyet, és megy tovább, egy darabig megint minden OK. Minden ROM, minden kernel. Oldal mérete is kb. mindegy.
Van megoldás, vagy másnál eleve nem is jelentkezik? -
dannyl
addikt
válasz heidricha #59231 üzenetére
Nekem is volt ilyen, aztán még azt is csinálta, hogy ha a megnyitott lapok közt akartam keresgélni, akkor csak lefelé lehetett menni, se kitörölni, se rákattintani másra... Egyszerűen kiúsztak lefelé a képből az ablakok... Semmi nem oldotta meg, csak a restart. És nem egyszer volt. Csinálta egy ideig, aztán már egy jó hónapja nem... Fene se érti.
-
kukker01
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit a segítségetekre lenne szükségem! A héten megleptem magam egy Nexus 4-el, ami nagyon szép, gyors, kitünő... kivéve 1 dolgot: a GPS. Gyári 5.1-es android fut a készüléken. Amikor megérkezett, rögtön ki is próbáltam az udvaron, és jött a meglepetés: mire bemérte a pozíciomat a szabad ég alatt: kb. 20 perc telt el. Gondoltam első, cold boot volt, ez után gyorsabb lesz, de nem igazán.
Nézegettem fórumokat, egy helyen láttam, hogy a digitizett IC-jét leárnyékolják (ami pár verzióból hiányzott), mert nem csak a chipet védik az az EMI hullámoktól, hanem az antennákat is védik az IC-től! Kis barkácsolással sikerült leárnyékolnom a chip-et, már jobb a helyzet: bekapcsolás után azonnal megmondja, mennyi műhold látható, majd 1-2 sec-en belül elkezdi befogni a műholdakat. Átlag 9-13-at fog be egyszerre a szabad ég alatt, de a pozim megállapítása így is nagyjából 2 percet vesz igénybe. Nálatok is ennyi ideig tart, mire teljesen beáll a GPS? (3G, wifi kikapcsolva, csak a sima GPS jelek alapján méretem be magam)
Előre is köszönöm visszajelzésetek!Üdv
-
Mzombi
aktív tag
Stock 5.1.1-en jött nekem elő az a hiba, h fél-1 napos használat után a youtube és az Instagramos videókat nem játsza le. Másnál is előfordult ez? Telefon újraindítása segít csak. Youtube-n belül előzmények törlése is megvolt, de nem segít.
-
senior tag
válasz kukker01 #59235 üzenetére
Gondoltam kipróbálom én is, elsőre wifi minden nélkül szobaablakból, olyan 5-6 műfoldat fogott, és olyan 1, másfél perce telt neki. (majd érdekes, kiléptem, újra elindítottam a programot, 11 műholdat látott, de 5 perc alatt sem sikerült megtalálnia magát, így bekapcsoltam a wifit, azzal együtt olyan 5sec alatt megtalálta magát.)
Szerintem köze van ahhoz, hogy elötte próbáltuk-e wifivel is, mert nekem úgy gyorsabban megtalálta magát, de átlagba olyan 1-2 perc.
(CM-el 5.0.2-őn) -
Osynho
addikt
Üdv! Az 5.1 frissítés óta a fényerő buzul nálam. Leveszi alapra, hiába húzom fel a csúszkát, ott marad. Aztán egyszer csak visszadobja maxra. Resetet nem csináltam, lehet az megoldaná?
-
nagyúr
válasz Zsírkrétamen #59239 üzenetére
Ha az AGPS adatok (a műholdak pályája a következő két napban) betöltődnek, utána sokkal gyorsabb lesz egy pár napig. Én egy GPS Státusz nevű ingyenes progit használok, ami egész gyors.
Ja igen, a gugli a cellainformácó és a wifi információ alapján is beméri a helyet, és úgy persze, hogy sokkal gyorsabb.
Ui. Amúgy most, hogy mondod, 5.1-en elsőre nekem is nagyon lassan találta meg, hogy hol vagyok, de csak elsőre.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
C.Brigante
veterán
Flesselt mar valaki stock 5.1re szazalekos battery modot? Xda n talaltam, csak irtak paran, h meggajdult a telefon tole... Pedig ami a custom okban van az nagyon hianyzik.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
MODERÁTOR
válasz C.Brigante #59244 üzenetére
Ennél szerintem nem igen van egyszerűbb, régóta ezt használom.
-
noorbertt
őstag
válasz noorbertt #59230 üzenetére
Meg is vettem. Adtak hozzá egy kék és egy pink hátlapot a fekete alap mellé. Nettó kijelző akkora mint az n5_é. Méretre és súlyra nagyobb mint n4 vagy n5. Viszont elég baráti azt kell mondanom. Majd élesben kiderül milyen lesz. Viszont 145£ ért elég jó vétel idáig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest