-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobalt14
tag
Nagyon köszi, akkor majd megpróbálom ezzel valamikor a downgrade-et, szerintem 4.3-ra. Gondolom ezzel a módszerrel bármilyen a google oldalán talált factory image-et fel lehet rakni akkor bármilyen verzió helyett?
Más, tud valaki esetleg linkelni egy hasonló jellegű videót vagy leírást, hogy custom rom-hoz hogyan kell kernelt cserélni? Mert a root az elvileg nem ügy a toolkittel, és CWM-en keresztül még az Arc S-emre tettem fel custom romokat, de kernelt még soha nem cseréltem.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
-
veterán
válasz Just_Reboot #58099 üzenetére
Nem hiszem,hogy beragadt volna valami.Majd azt a beállítást,amit írtál,megcsinálom.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #58105 üzenetére
Még nem is hallottam róla. De nem is nagyon szeretem az ilyan agyon moddolt rendszereket. Ami nálam szóba jöhet az a: CyanogenMod,Paranoid Android,SlimRoms.
Szerk: Persze attól még lehet jó.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Just_Reboot #58107 üzenetére
Csak láttam,elég furcsa,bár biztosan meg lehet szokni.
És Ubuntu sem?Az elég barátságos.HARLEY-DAVIDSON
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #58108 üzenetére
Azt próbáltam a SGS2-n, az lett a vége hogy odin-nal kellett vissza rakni a gyári sw-t. Úgy hogy nexuson inkább ki sem próbáltam. Viszont a laposon remekül megy.
-
veterán
válasz Just_Reboot #58109 üzenetére
Ubuntut kipróbálnám.Ugyanúgy kell felrakni,mint a cm-et?
HARLEY-DAVIDSON
-
Winne
nagyúr
válasz adamfriday #58074 üzenetére
Első próbára ez sikerült és már ott is a meglepő eredmény:
Mi lehet ez? Nem is fotóztam pl egyet sem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
pcnet
addikt
válasz TheBikerider #58110 üzenetére
MultiROM Managert tedd fel Playről. Dual boot megy android mellé, bekapcsoláskor választod ki Android vagy Ubuntu induljon. Decemberben próbáltam ki, előtte valamikor július körül talán. Látványosat fejlődött, de alkalmazásboltban alig van még hozzá valami. Nekem bejött.
Winne: Én is hasonló gondokkal küzdök, pedig már akksi cserén is túl vagyok. Kamera nálam is be szokott ragadni, néha nem lehet ellőni a fotót, néha azt írja, nem lehet csatlakozni a kamerához. Rebootkor a kamera kattan egyet. msm_hisc_host Qualcomm modemmel van kapcsolatban. Neten keress rá Battery Drain-re. Azt írják, ICS óta van jelen, wifin sűrűn mennek csomagok és ez ébresztgeti a telefont. Routerben át kell írni az intervallumot nagyobb számra, elvileg ez segít. Nálam nem változott semmi. Mondjuk azt nem tudtam angol szövegből kihámozni, hogy routernek mi köze van android verzióhoz. Rohadt idegesítő, egész éjjel nem merül semmit a telefon, reggel felnézek fórumra és 3%onként esik a töltöttség.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Winne
nagyúr
A kamera 5.0.1 óta nagyon sokszor csinálja, amit mondasz, azt írja, hogy nem lehet kapcsolódni és csak az újraindítás oldja meg. Tegnap rootoltam egyébként, tehát a bootloader nyitása miatt alapból újrahúzta a droidot, szal nem a régivel volt a gond. Ez a mostani kép meg azért vicces, mert ma nem is fotóztam egyet se tényleg.
A routert nem tudom variálni, több helyen is használom, mert nincs mobilnetem és a legtöbb routerhez hozzá sem férek így.
Most töltöm egész éjjel, ki is kapcsolom és futok egy teljes töltöttségű kört, berakom azt is, hátha valaki mond valami egyszerű okosságot rá.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
NTonee
veterán
félre értetted. A wifis wakelock az a wlan_rx_wake. Az msm_hisc_host a mobilhálózattal kapcsolatos.
Winne: nem feltétlenül kell fotózni ehhez. Elég egy olyan alkalmazásnak futnia a háttérben, ami tud fényképezni és lefoglalja a kamerát. Többek között a Waze egyik verziója is tudott ilyen problémát produkálni, ahogy olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
jaszy76
aktív tag
válasz NTonee #58114 üzenetére
"félre értetted. A wifis wakelock az a wlan_rx_wake. Az msm_hisc_host a mobilhálózattal kapcsolatos."
Pontosan így tudtam eddig én is. Aztán, amikor jobban elkezdtem figyelni, hogy mi és mikor kezdi el ébresztgetni a telefonom, akkor a következőre jutottam.
1. Munkában msm_hsic_host folyamatosan ébreszti a telefont. Wifi hálózaton vagyok.
Ha kikapcsolom a Wifit, és mobilneten hagyom, megszűnik az ébresztgetés.2. Otthon szintén Wifi, msm_hsic_host nem ébreszget. Mobilneten sem.
Egy héten keresztül játszottam a beállításokkal és próbáltam rájönni, hogy a cégben miért van szinte folyamatosan ébren a teló, itthon meg nem. Számomra teljesen egyértelmű, hogy a céges wifi miatt.
Ha az kiiktatom, akkor minden oké.
Az irodában egy mezei TP-link van, itthon meg egy "picit" jobb mikrotik 951g. -
vicze
félisten
válasz TheBikerider #58115 üzenetére
Melyik verziót raktad fel? A 14.10 még laggos, az van a BQ-n is, a 15.04 már sokkal jobb kéne legyen.
-
jakec
tag
Sziasztok! SAOSP van a telón, de nagyon zavar mikor üzenetet kapok utána a kijelző világit. Hogy lehet kiszedni az emlékeztetőt? Kb 2 percenként felvillan
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
t181
senior tag
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
t181
senior tag
válasz Ricardo #58122 üzenetére
Tévhit!
De komolyan. G+-on egyszer le is hurrogtak, amiért megkérdeztem, mennyire alkalmas napi használatra, mivel alfa. És ez még az Alpha 1-nél volt. Fel is raktam, használtam is, és semmit probléma nem volt, teljesen stabil. De a linkelt oldal is mutatja, hogy egy hónap alatt több, mint 11 ezren töltötték le. Ekkora forgalmat nem nagyon látni más ROM-nál.
Ezt is letöltöttem, feldobtam, aztán majd meglátjuk.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58124 üzenetére
Hát, nem sok. App Ops, CM Theme Engine, Quick Settings testreszabhatóság.
Megy is vissza a Dirty Unicorns, nincs kedvem most szórakozni.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
bAtt001
addikt
-
NTonee
veterán
válasz Just_Reboot #58128 üzenetére
Miért ne kapnánk? Nem új főverzió lesz, hanem rengeteg bug javítása, amitől keserű a nyalóka.
-
forintuser
őstag
-
bubi92
őstag
válasz Just_Reboot #58037 üzenetére
nem az updaterrel raktam fel. hanem zipet flasheltem. így, hogy az app-al csináltam tökéletes.
viszont azt tapasztalom, hogy a mobilnetet visszakapcsolva, nagyon lassan jön vissza. ez másnál is így van?
-
veterán
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #58134 üzenetére
Be kell állítani az APN-eket. Melyik szolgáltatónál vagy?
-
veterán
válasz Just_Reboot #58135 üzenetére
Telenor,hú azt nem is néztem...Online. Igazad van Még nem foglalkoztam vele,csak feltűnt,hogy nincsen.Akkor ez lehet a problem.
HARLEY-DAVIDSON
-
Just_Reboot
addikt
-
veterán
-
szezso15
addikt
Újabb hibát fedeztem fel a CM12-ben, ami engem elég érzékenyen érintett. Sokkal ergyább a füles hangminősége, mint gyárival volt. Magasabb hangerőn csúnyán torzít. Próbáltam állítgatni a franco kernelben dolgokat, de nem tudom azt a minőséget összehozni, amit gyárival sikerült. Számomra ez fájdalmas, mert napi 3-4 óra zene benne van a pakliban. Szerintem visszadobom a gyárit, mert mostmár a lassúsága is kezd idegesíteni... Az meg csak hab a tortán, hogy a már letiltott AudioFX progi minden alkalommal, ha kihúzom a fülest, dob egy FC-t.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
daniele
aktív tag
Kipróbálnám a Nexus Display Control-t, franco kernel kell hozzá? (Gyári Android 4.4.4 van a telefonomon) Tudom e úgy használni a kernelt, hogy úgy menjen a telefon, mint a stock kernellel? (ugyan úgy fussanak a magok, ahogy a gyári kernellel stb.) Én nem akarok semmit se állítani benne, csak a Display Control-hoz kellene.
[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
válasz Just_Reboot #58141 üzenetére
Köszönöm.
Én meg vagyok így a telefonnal elégedve, tehát ezért se akarok semmibe belenyúlni (A színprofilon kívül, persze.) Igényel valami beállítási módot, hogy úgy használjam akárcsak a stock kernelt?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #58144 üzenetére
Mehet mellé PA gapps. Kernelt nem muszáj cserélni.
-
veterán
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #58146 üzenetére
Ma én is felrakom ezt meg a CM-et meg a Liquid Smooths romot.
Ha nem vagy megelégedve az üzemidővel akkor persze rakhatsz fel másik kernelt.
-
veterán
-
NTonee
veterán
válasz Just_Reboot #58147 üzenetére
Apró infó... A legfrissebb LS újra aosp kerneles végre. Még nem raktam fel, de amint lesz időm, én is frissítek.
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #58148 üzenetére
Nem biztos,de ha igen akkor felraksz egy másik kernelt.
NTonee: Köszi,ez igen hasznos infó mert azonnal megy mellé a HC kernel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest