-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Hát, ez a Nightly nem húzta nálam túl sokáig. Nem vagyok nagy májer, lehet épp ezért, de valami iszonyat merítette a telót, úgyhogy most kipróbálom az euphoria-t. 1-2 nap belefér, aztán ha ez sem f@sza, akkor visszatérek a SAOSP-re, de se xPosed-et, se Synapse-t nem rakok alá.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
t181
senior tag
Csak eljött ez a nap is!
[OTA Link] 174MB Android 5.1 Update (Build LMY47O) For Nexus 4 Is Rolling Out Now
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
petipetya
nagyúr
Igen, az "update.zip" kifejezésre kerestem rá a jobb felső sarokban. Ott volt egy hosszú leírás tőlem, amelyben a linkek már nem élnek, így azokat meg kellett keresni. Emellett minden drivert (mind az adb-fastboot, mind a nexus root toolkit drivereit) fel kellett raknom, mivel korábban ezeket legyalultam a gépről. A végén pedig a c:/adb mappába kellett másolni az update.zip-re átnevezett csomagot és elindult a móka. Végezhetne már, mert indulnom kéne melóba.
A kibelezett robotnál már nem emlékszem hogyan nyomogattam a power + hangerő fel kombót, de játszani kell vele.
Remélem segítettem. Ennél többet most nem tudok írni, mert napközben nem lesz időm ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
dannyl
addikt
válasz adamfriday #58865 üzenetére
NRT-vel flash stock + unroot-tal felrakom a gyárit (mert most nem az van), aztán sideload update és kész? Vagy érdemes megvárni az img-t?
-
vorosp
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
mcgeri1
tag
Nekem gyári 5.0.1 volt eddig is, de rootolva, plusz egy két módosítás. Most újrahúztam NRT-vel + unroot, de recovery módba csak egy elhasalt android figura van. Ez mitől van? mit tudok vele kezdeni? így nem akar felmenni az OTA update sideload-al.
Közbe már nem is bootol, csak a színes pöttyök szaladgálnak a kijelzőmön.
[ Szerkesztve ]
-
mcgeri1
tag
válasz adamfriday #58873 üzenetére
rányomtam,de nem akart bejönni úgy sem semmi. Aztán 3 flash után már van. Most wipe aztán várom hogy bootoljon. Első indulás mennyire lassú?
-
mcgeri1
tag
válasz Ricardo #58880 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, eddig érezhetően gyorsabb is. Még frissítget. Wfi, adatkapcsolat váltás tényleg jobb lett, hívást még nem próbáltam. Play áruház szórakozik, hogy nem mindig tölti az alkalmazásaim vissza le. Délután többet tudok mondani Én eddig gyári 5.0.1-et használtam annál érezhetően jobb.
-
Liberator24
tag
Sziasztok!
Ilyen készüléket mennyire éri meg még venni? Manapság megállja a helyét átlagfelhasználásra? Mert méretre, külsőre nagyon bejön. (Jiayu G3-at cserélnék ) Hivatalos frissítés érkezik még rá? 50k körül szánnék rá, ilyen árban van hasonló alternatíva? -
Ricardo
titán
válasz Liberator24 #58883 üzenetére
"Hivatalos frissítés érkezik még rá?"
Csak pár hozzászólást kellene visszaolvasni
-
Mzombi
aktív tag
érdemes OTA helyett feltenni Toolkit-tel? Én nem romolgattam, gyári teljesen, de lehet, hogy egy full wipe jót tenne neki, nem (emiatt gondoltam, hogy inkább OTA előtt manuálisan tenném rá)?
-
vicze
félisten
-
Ruzcak
tag
Valakinek tapasztalat?
Volt már gond kamerával random kikapcsolással vagy hívással? -
petipetya
nagyúr
válasz Ruzcak #58891 üzenetére
Random kikapcsolás alapból nem volt nálam azóta a 2 év óta, amióta megvan a telefon.
A hívást írtam reggel, azonkívül nem sűrűn telefonálok, így nincs más tapasztalatom.
A kamerát nem néztem reggel óta, csak 2 fotót készítettem.
Szerintem így fél nap után még senkitől se várj sok tapasztalatot.
"nincs rá lezsóidő"
-
dannyl
addikt
Vajon miért nem adják ki az image-et?
-
SamS20
senior tag
egy factory imagenek örülnék
-
bAtt001
addikt
Felesleges ennyire várni a frissitést, úgysem hoz olyan nagy javítást hogy megérné azonnal rápattanni
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest