-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Pontyosan. systemUI nincs. Valami amúgy nem stimmelt a G elérésemmel, pedig amúgy böngészőben ment normálisan. Viszont a b15 és a b16 is beleállt a "visszaállítás"-ba.
Factory 5.0.1-et ellenben fel sikerült tennem, érdekes, hogy az nem halt meg mialatt a korábbi appokat teszegette vissza.
Asszem most már megvárok valami 5.1-es főzetet, vagy, ha hamar megjön, akkor a hivatalost.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58202 üzenetére
Észre lehet venni valami változást sebességben?
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
lmno
őstag
válasz Just_Reboot #58202 üzenetére
Telefonálni lehet már vele?
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58204 üzenetére
Akkor nem placebo, amit a többiek írnak. Remélem hét vége felé lesz már SAOSP is belőle.
-
zhorvath
aktív tag
Nekem van egy 2012-es wifis Nexus 7-em is. Már a cseréjén gondolkodtam, vagy a downgrade-en, olyan szar volt az 5.0.2.
Most feltettem az 5.1-et, hát megtáltosodott a kicsike.
Remélem hamarosan jön a 4-esre a megújult Lollipop! -
Just_Reboot
addikt
terminalból tudok recoveryt telepíteni? PC most nem játszik mert nem vagyok gép közelben.
-
dombila
senior tag
válasz Just_Reboot #58209 üzenetére
Tudsz:
su flash_image recovery /sdcard/recovery.img
Kell hozzá:
- nyitott bootloader
- root
- flash_image toolA link-en van leírás és flash_image letöltő link.
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
Régen jártam erre, de látom a problémák hasonlóak.
Nekem is idegesítően gyorsan merül a telefon, illetve időnként töltöttségi állapottól függetlenül kikapcsol.
Elvittem a márkaszervízbe, garanciális cserét hajtottak végre rajta, de nem vettem észre érdemi változást sajnos . Ill. a kikapcsolás is előjött ma reggel, mondanom sem kell nem voltam túl boldog tőle.
A rendszer gyári stock 5.0
Ötlet/ segítség? vagy vegyek ájfont? -
niof
addikt
válasz bejgli86 #58212 üzenetére
Azon kívül, hogy nagyon szépek az ájfónok, nem sok előnyüket látom. Közeli barátomnak is, és sok kollégának is van, tapiztam is őket bőven, de engem nem győzött meg. De a kivitelük/megjelenésük tényleg gyönyörű. De kb. ennyi.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
bejgli86
csendes tag
Szifon csak vicc volt, bár pont amíg a szervízben volt az N4, használtam helyette egy i4S-t, nem győzött meg, pedig az kb egyidősek szerintem.
Jó, tudom, hogy már pont készletürítéskor vettem az N4-emet, meg örüljek, hogy eddig ment, csak idegesít ez a random kikapcsolás. Eddig 2x késtem el a munkahelyemről miatta, mert reggelre kikapcsolt, és úgy nem is ébreszt... ( bezzeg a 3310
Meg persze alma ellen szól az a brutál ára is... másfél éve 70 körül volt N4 a szolgáltatómnál, most nem ér nyilván kb semmit, de nehéz ilyen árkategória köröl találni jót. Ami specifikációit tekintve jobb, az meg min 2x ennyibe kerül...[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz noorbertt #58216 üzenetére
Valóban nem láttam még hatost, de a formavilága a 4-4S-5-5S-nek nekem nagyon tetszik. A többit hagyjuk...
Az N4 is gyönyörű a maga minimalista kinézetével, de ennél, a külső mögött azért teljesítmény is van, nem csak a csicsa!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
bejgli86
csendes tag
A 4S szerintem konkrétan gyönyörű, bár az N4-em jobban tetszik, méretre viszont véleményem szerint tökéletes, mind képernyőméret, mind egykezes használhatóság szempontjából. Tapaszatlat azzal is az, kb egy hét alapján, hogy az appokat lassan tölti, egy FB vagy Chrome már hosszasabb gondolkodásra kényszeríti.
Nektek mi lenne a véleményetek esetleges következő készülékről N4 után, ami ár6érték arányban leglaább ugyanezt hozza, és előremutató, mint anno a Nexus 4 volt? Természetesen nem a kurrens zászlóshajókra gondolok, normál átlag magyar felhasználó szerintem 3-4-500 eurós telefont nem engedhet meg magának... -
pantomimes
aktív tag
válasz bejgli86 #58221 üzenetére
A 4S nekem is tetszik, néha nagynak érzem az N4-emet. Én 5S-re gondoltam váltani, de lehet, hogy megbánnám. Nekem nagyon hiányzik egy elfogadható kamera és azt N5-ben sem kapnám, a nexusokon kívül eddig nem nagyon tetszik android telefon.
Az iphone kísérlet lenne, lehet, hogy utálnám, nem tudom. Sajnos még mindig irreálisan drága és még az is taszít, hogy státusz szimbólumként kezelik az emberek. A használt vásárlása sem egyszerű, mert a fekete nagyon karcolódik, így nehéz kifogni hibátlan állapotút. Az az igazság, hogy az N4 szép telefon, szerintem egyedibb az N5, N6-nál, még mindig tetszik, pedig én hamar megunom a dolgaimat -
mihione
őstag
Nekem semmi bajom nincs a teloval,reggel letoroltem az fb-t fel6 ota uzemben van igaz nem sok nyomkodassal de meg 71%-on vagyok (40 perc kijelzo).akinek ilyen meruleses gondjai vannak sztem szanjon 7500at egy uj gyari akksira (en is ezt tettem igaz nekem azert kellett mert elhajlott a telom es puposodott a regi)
Nem erzem ugy hogy le kene cserelni az N4-et,de ha cserelnem akkor vagy g2 vagy n5-re,nexus vonal jobban bejon es sokkal megbizhatobb,egyszerubb a romolas na neg kiforrottabb is.
De tokeletesen kielegiti a felhasznalasi szokasaimat ez is es baromira tetszik meg mindig.Megjelenes ota vagytam ra ugyhogy amikor sikerult megvennem egy alom valt valoraLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Just_Reboot
addikt
Na hát ez az unofficial 5.1 ma már 3x hot rebootolt. Most felrakom alá a HC kernelt ha azzal is rebootol akkor gyalu.
-
Th3Ac3
tag
válasz bejgli86 #58221 üzenetére
Érdemes megvárni szerintem a Snapdragon 810-es telefonokat, és az idei Nexust (addig simán naprakész marad az N4 is), remélhetőleg most az 5-ös variánst frissítik majd
Bár én személy szerint annyira elégedett vagyok vele hogy majd csak jövőre váltok egy 820-al szereltre, az már előrelépés lesz. -
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58228 üzenetére
Nem kell hozzá új kernel? Vagy az eddigiek jók?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Nem akarom ezzel telesza*rni a topicot esküszöm, de az akksim nagyon össze-vissza megy, már majdnem rendeltem bele másikat, erre most meg ilyet ment:
Lehet, hogy nincs baja, csak tényleg néha beakad ez-az? Az az msm_camera miért felel?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
ktommy91
addikt
Nem tudom, nem használok más hasonló alkalmazást. GravityBox auto 2G-re váltással kb rendben van az üzemidő 21 hónapos akkumulátorhoz képest.
mod: Innen kell felrakni: [OFFICIAL] Xposed for Lollipop
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Syd69
aktív tag
Nexus 7-re ma reggel megjött az 5.1, előbb utóbb erre is
Alma
-
mihione
őstag
válasz dragon1993 #58248 üzenetére
Tenyleg,ez a tuti megoldas.egyebkent azt nem ertem miert kell megvarni egy ertesitest anelkul hogy az adott app ertesiteseit ki tud kapcsolni.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
pantomimes
aktív tag
Szerintetek egy hibátlan állapotú, 8gb-os N4-et ami másfél éves mennyiért lehet eladni? Nincs már rá gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest