-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz kmisi99 #57350 üzenetére
érdemesnek érdemes lenne csak senki se vállalja itthon mivel az lcdhez van ragasztva.ha te otthon elkezded talán megtudod csinálni de ehhez már spéci uv-s ragasztó kell meg rengeteg türelem hogy szépen fel tud szedni anélkül h bármi is károsodjon majd az újat bubi és szöszmentesen feltudod rakni.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
kmisi99
addikt
Jó lenne ha találnék valakit aki vállalja, a gyári új kijelz 20k+ ft ami a telefon árának a fele szóval az se opció. Az ebayes 12 000 körül van de azt nem tudom milyen minőség. Egyébként az a fasza, hogy nagyjából fél méter sem esett, egy kis asztalról esett le parkettára, balszerencsémre tökéletesen a pofájára érkezett aztán rommá tört. Az ideg majd megölt az első törött telefonom a 30 ból amiket életem során használtam.
-
szezso15
addikt
Amúgy F2FS-t használó ROM van már? Én dolgoztam rajta, AOSP alá van egy elvileg kész device tree-m, csak eszköz híján még nem volt lehetőségem kipróbálni. Pedig állítólag dob valamennyit a teljesítményen.
*Hajrá Loki!* i15+
-
Ruzcak
tag
Hali!
Akik stock 4.4.4-en vannak ,de elakarják tüntetni a navigation bar fekete hátterét találtam egy jó megoldást.
Sajna launcherezni kell, de betölti memóba és uganolyan smooth mint a gyári indító
Apex launcher pro,900 ft talán a playen ,ncore-on fennt van ingyen.
Az apex launcher téma beállításokban van olyan hogy téma letöltés és van lollipop.
Teljesen ugyanolyan mintha 5.0 lenne a telódon semmi szaggatás még 1 secre se ,csak optionsbe beállítani hogy töltse be ramba always.Az akksi százalékos kijelzéséhez én a screen off and lock nevű appot használom.
Igaz nem az akksijelbe vagy az akksi mellé rakja a százalékot hanem bal oldalt van,de teljesen korrektül néz ki szerintem érdemes megnézni....
Illetve ha lehúzod a notifications bart tudod lockolni is a kijelzőt ,tehermentesül a power gomb -
t181
senior tag
válasz szezso15 #57357 üzenetére
ROM-oknál egyáltalán nem láttam kompatibilist, kernelekből is (tudtommal) csak az Unleashed van rá felkészítve.
Nekem eléggé halottnak tűnik a téma, lehet, hogy nem hoz annyit, mint amennyit foglalkozni kellene vele.(#57360) Ruzcak
Tiltott.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Fricy78
tag
Sziasztok!
Mostanában nem követtem az eseményeket, de egy kérdésem lenne felétek. Jelenleg 5.0.1 van a nexus 4-emen (gyári) és szeretnék visszatérni 4.4.4-re. Csak simán rakjam fel a gyári imageet és ennyi? Okozhat kárt az adatvesztésen kívül (úgyis lementek mindent előtte)? Sokat szenvedek a lolipoppal ezért akarok visszatérni.
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
niof
addikt
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
A legújabb WUG féle toolkittel újraraktam minden drivert, a teszt is azt mondja OK, valamint flasheltem a legújabb TWRP-t, majd megpróbáltam Sideload-al felrakni az 5.0.1-et (WUG-al).
Mikor stock recovery-ben engedélyezem a sideload-ot, megjelenik a "Now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename>"..." felirat, majd így folytatódik:
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E: footer is wrong
E: signature verification failed
Installation aborted.Mi lehet a gond?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
vicze
félisten
"flasheltem a legújabb TWRP-t"
Eme lépést erőteljesen hagyd ki. Ahhoz, hogy egy OTA side-load-dal vagy bárhogy felmenjen érintetlen kell legyen system, recovery, boot(kernel) hármas(root szintén kizáró ok). Ha valamelyiket módosítottad, rakd fel a stokc-ot és onnantól megy a sima OTA is, illetve side-load is.
A te hibaüzeneted nem tudom, hogy a fentiből ered vagy, mert TWRP nem ismeri 5.0-ás OTA-t, de kb. mindegy.[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
-
heidricha
őstag
válasz Ruzcak #57368 üzenetére
Csak hogy ilyen is legyen: nekem az 5.0.1 tökéletesen stabil. Nem futottam bele semmi olyasmibe, hogy felmerüljön bennem, visszacserélem, vagy akár átállok CM-re, vagy bármi másra.
Valahogy ez így jó, ahogy van.
Ha mindenképp mondani kellene valami rosszat, hívás indításakor a késleltetés lehetne rövidebb, de ez is megszokható. Ráadásul nem is tudom, nem ugyanennyit kell-e várni másik Androiddal.
-
szuladam
aktív tag
csak átléptem n5-re, bár nem nagy változás, de n4 után mire másra másra váltana az ember, ha nem 5 -re?
-
mihione
őstag
Ha valtanom kene en se nagyob tudnam mire,eddig a g2 bejott de most h bnomnek van es tudom milyen anomaliak vannak illetve hogy nem sokkal birja tovabb az akksija mint az n4-e (bar lehet viseltes mar a benne levo).hat nemtudom meg ez a problemas romolgatas...valoszinuleg en is n5re valtanek vagy valami motora.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Ruzcak
tag
Az n6-ot kellett volna ugyanígy 1:1ben megcsinálni mint most csak 5,2 " és edge to edge kijelző.
Szerintem kb 30-40 %-al több ember bevállalná..
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Ruzcak #57384 üzenetére
Én a N5 megjelenésekor nem tartottam értelmét a váltásnak, nem adott annyival többet a készülék, hogy váltsak. Mondtam magamban, majd a N6 (ha nem 6"-os lesz) Erre csakugyan 6"-os lett, holott korábban már az 5"-tól is óckodtam.
Szóval egyelőre marad a N4 és hátha lesz vmi N6 tudású telefon 5" körüli kijelzővel...
petipetya Melyik az a telefon? Talán az LG G4?[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Fricy78
tag
Visszaálltam 4.4.4-re. Már csak egy kérdésem maradt root nélkül hogyan tudom letiltani a frissítés kijelzést?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
-
-
pcnet
addikt
válasz Diamond500 #57392 üzenetére
Nem. 3 hete így használom 4.4.2-t. 1-2 naponta újra indítom a telefont, de még nem állt vissza.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Zsolto
őstag
válasz gipsztigris #57398 üzenetére
Az is igaz. Szóval a 3GB-os nagyon jó, arra bárki nyugodtan válthat.
És azért én a 2 GB-ost is bevállalnámEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
janosibaja
őstag
válasz Zsolto #57399 üzenetére
Családtagnak G3 van, annak van egy olyan gyári opciója, hogy el lehet (meghatározott programok használatakor, vagy úgy egyáltalán) tüntetni az alsó vissza-home-appváltó menügombokat. Ha kell, egy alulról felfelé húzással visszajönnek, majd lesüllyednek.
Nem láttatok ilyet Nexus 4-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs