-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz Just_Reboot #57685 üzenetére
Nálam b69 t4 L van. Tesztelő vagyok, lehet, hogy stabilból régebbi van.
-
Tjoke
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy cm12 alá milyen kernelt tegyek ami aktiválja az otg-t?AK kernelt kipróbáltam synapse-ban bekapcsoltam az otg-t de nem ismerte fel az pendrive-ot, pedig kapott külső áramforrást. Please help!
-
Just_Reboot
addikt
válasz Just_Reboot #57704 üzenetére
Bocs,lejárt a szerkesztés, most látom hogy kapott külső áramforrást. Akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
Tjoke
tag
válasz Just_Reboot #57705 üzenetére
pont így csináltam mint ebben a videóban, ilyen usb hub-al, https://www.youtube.com/watch?v=GG1lgjUDbN0
-
Pipaszutyok
csendes tag
válasz Th3Ac3 #57676 üzenetére
Van.Nem a teló hibája hanem ez a ki.aszott gány rendszer miatt van.Vagy hülyék fejlesztik vagy direkt nem csinálnak jót.Mert egy se tökéletes.Én a megbízhatatlan renszer miatt váltottam vissza butafonra.Mert nem tolerálom egy készüléknek se azt hogy nem tudnak elérni.Pláne ha a gyerekemről van szó.Csalódtam a rendszerben a megbízhatatlansága miatt.Az életbe nem kell szutyok droidos telefon.Romolni már nem fogok arra már ráuntam a sony s-nél.
-
niof
addikt
válasz Pipaszutyok #57707 üzenetére
Szerintem ez azért annyira nem gyakori. Felesleges ekkora ügyet csinálni belőle, ez csak egy telefon. Van, akinek bejön, van, akinek nem. Ennyi. Attól, hogy neked éppen nem, attól még nem biztos, hogy a rendszer hibás. Lehet, hogy egyedi esetről van szó. Itt sokan sokáig a stock rendszert használtuk, vagy használjuk most is, de annál nem nagyon emlékszem, hogy hasonlóról sokan írtak volna. Persze aki romolgat, annál jöhetnek elő különböző hibák, de ezt mi nyilván vállaljuk azzal, hogy eleve babráljuk a készüléket.
Szóval szerintem egyedi, vagy igen kis százaléknál előforduló jelenséggel van dolgotok. Esetleg meg kellene próbálni, ha stock-on van a kolléga, egy másik romot/kernelt. Van itt a topikban néhány rom erősen aktív használatban, szívesen ad bárki tippeket, szerintem.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
pcnet
addikt
Egy Kitkatet megért volna még a dolog. Nekem most volt egy hétig szervizben a telefonom és buta telefonnal (Nokia 100) nyomultam. Hiányzott a Nexus.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
jakec
tag
Ma reggel szokatlan problémára lettem figyelmes, eleinte azt hittem lejárt a SAOSP ragyogása, de kis idő múlva rájöttem a facebook a bűnös. Reggel sunyiba frissítettea a FB magát és teljesen meghaltak a vele szinkronizáló alkalmazások(clashoflords2, boombeach). Újraraktam a kernelt, de nem oldotta meg. Szerencsére a FB mikor eltávolítottam helyreállt minden. Valaki találkozott ilyen problémával?
Ja és még annyi, megpróbáltam újratelepíteni a Fb alkalmazást, de indításkor csak annyit ír "Log in Setting Up"... Azután megfagy a telefon, féli- meddig használhatatlan.[ Szerkesztve ]
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
Just_Reboot
addikt
User Error !
-
t181
senior tag
Szerintem már több mint egy hónapja nem használom a facebook alkalmazást (a Messengert igen). Én is meglepődtem, de abszolút nem hiányzik. Ha esetleg meg akarok nézni valamit, akkor opera + mobil felület.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
pantomimes
aktív tag
válasz Th3Ac3 #57676 üzenetére
Nekem ma reggel frissült a light manager, azóta 2 ilyen kikapcsolásom is volt, uninstalláltam, azóta nincs gond. Írjátok páran, hogy a lollipop miatt rossz a telefon azonban sokaknak, többek között nekem is tökéletesen működik. Ilyenkor vajon jogosan szídjuk a rendszert? Vagy valamelyik app a hibás? Elég összetett és vegyes a kép szerintem, bízzunk benne, hogy az 5.1 megold sok problémát.
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #57713 üzenetére
nekem is hibátlanul működik a stock Lolli kezdetektől fogva. Igaz nem használom annyira sokat a fényképezőgépet, mint mások, de nekem tényleg nincs fagyás már jó ideje
-
válasz C.Brigante #57655 üzenetére
Valahogy tökéletesen körülírtad, sőt, pontosan bele a közepébe
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Pipaszutyok
csendes tag
válasz Just_Reboot #57711 üzenetére
User error mi?Okostojás semmit nem csinálok és lefagy a teló.Nézegessem óránként hogy él-e?Majd ha téged nem tudnak elérni,hogy menj haza mert baj van a gyerekeddel akkor user errorozz!A többieknek kösz az infót.
-
Just_Reboot
addikt
válasz Pipaszutyok #57717 üzenetére
Hmm,okostojásnak sem hívtak még. 5.0-alatt produkálta ezt? Mert akkor a KitKat visszarakásával orvosolhattad volna.
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Th3Ac3
tag
Nem stock kernelt használok, hanem a franco félét. Egy hónapig nem is volt semmi hasonló, a lefagyások mostanában jelentkeztek. Tegnap feltettem r216-os legújabb verziót azóta még nem fagyott egyszer se. Lehet appfüggő a hiba de lehet kernel vagy rendszerszintű probléma is. Mihamarabb megoldják annál jobb lesz nekünk, ez az első Lolli nem lett épp atomstabil.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Th3Ac3 #57720 üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb gondom vele, heti 3-4 fagyi, és a legrosszabb hogy olyankor tudnak hívni!, csak épp a teló nem csörög, nem reagál semmire. Mivel nekem ez az elsődleges telefonom amit melóra használok így most szépen a fiókba kerül február végéig, addig igérte a Google az 5.1-et N4-re. Ha azután se javul akkor lehet készítek egy youtubeos Will it blend? videót a N4 főszereplésével....
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
A tegnap estit kicsit konkrétabb jelnek tartom, mint ezt.
Egycő lesz, azt kész. -
niof
addikt
válasz Just_Reboot #57727 üzenetére
Ez örök visszatérő poén lesz itt asszem...
Pláne CserinélEgyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
w333
félisten
-
Cseri0058
őstag
Na mennyetek aludni
-
vicze
félisten
Ah valaki a build prop-pal szórakozik azt hiszem.
-
heidricha
őstag
válasz Just_Reboot #57702 üzenetére
Playről HellsCore U2D, abban Settings: receive test builds.
Utána letölti, és telepíti, ha kéred. -
forintuser
őstag
válasz Just_Reboot #57737 üzenetére
Röhögés akart lenni, nem röhögés?Akkor nem örülünk Vincent?
Holnapkészítést vállalok.
-
Just_Reboot
addikt
válasz forintuser #57738 üzenetére
Röhögés akart lenni a rőhögés helyett, csak ez a sz@r másodjára már kijavította.
[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
-
Just_Reboot
addikt
válasz forintuser #57740 üzenetére
Ne is már így is hülyének érzem magam...
-
niof
addikt
Hát, úgy néz ki, jól megszívtam az ebay-es olcsó akksival. Mostanában többször előfordult, hogy kb 40-45%-ig "normálisan" merült az akksi, aztán volt egy drop, és gyakorlatilag 1-2 óra alatt kikapcsolásig zuhant.
Aztán ma, mikor frissült a SAOSP, észrevettem valami nagyon-nagyon gyanúsat. A teló azt jelezte, hogy 100% a töltöttség szintje. Frissítéskor reboot to recovery, ott meg azt írta (TWRP) 65%+ (töltődik). Na, mondom, ez felettébb gyanús! Épp le volt véve a telóról a Ringke, forgatom a kezemben a gépet, erre látom, mintha a fény az üveglapon megtörne! Na bassz... Ezt már írta valaki más is itt a topikban.
Gyors kikapcs, hátlap le, akksi ki. Még jó, hogy a gyári akksit nem dobtam ki, mert ez olyan púpos, mint a veszett fene! Vastagságban +2mm a gyárihoz képest!
Most rendeltem egy másik akksit, de most nem ebay-ről, hanem egy angol webshopból.
Remélem, ezzel nagyobb szerencsém lesz, mint az ebayessel...
Ja! Amúgy az ebay-es 100%-os visszajelzésű, néhány ezer pontos eladó volt. Mikor megjött az akksi, semmi gond nem is volt vele, mondjuk úgy 3-5 héttel ez előttig. Akkor volt kb az első mélymerülés...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Just_Reboot
addikt
És mennyibe fájt ez az e-bay-es akku? Nekem ha valami gondom lesz a telóval tuti hogy fagyállóhoz viszem.
Más: Kíváncsiságbó felraktam az AK kernelt,de állandóan rebootolt tőle a teló és az UV-sem bírta úgy mint Hells Core.
Más is járt már így vagy csak nálam produkálta ezt? -
niof
addikt
válasz Just_Reboot #57746 üzenetére
4000 volt postával. Ez meg most ~7000 postával. Fagyállótól én messze lakom, nekem az nem járható út, inkább megpóbálom egy kicsit hivatalosabb forrásból.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
matt22
tag
válasz CienPo #57670 üzenetére
Igen, ez ilyen. Néha a fülhallgató kihúzása után is beragad...
A hangprofilok állításának ez a lollipopos újragondolt verziója biztos nagyon trendi meg hihetetlenül fantasztikus fejlesztésként is eladható, de a gyakorlatban egy életszerűtlen zsákutca.
A lockscreenhez való eljutáshoz szükséges plusz mozdulatot szintén ide sorolom, bár biztos meg lehet ideologizálni hogy milyen jó mert folyton szem előtt vannak az értesítések. Akit érdekelt eddig is meg tudta így oldani, mostmár viszont kötelező. Hurrá.
És akkor még nem beszéltünk a google music alkalmazás (ami elvileg egy referencia app kéne legyen) véletlenszerűen ki/be kapcsolgató hangszínszabályzójáról. -
szezso15
addikt
Eljutottam odáig, hogy kéne valami új ROM a gyári helyett. Mivel a CM-ben még nem bízom, a SAOSP-re gondoltam. Úgy látom, azzal rendben van minden. Franco kernel elmegy alatta?
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest