- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Köszi! Még egy kérdés, feltettem a (z ingyenes ROM Managert), azzal a CWM-ot (én is azt használtam korábban).
Szóval fent van a CWM
Akkor ezzel most már bármilyen ROM-ot fel tudok tenni a telefonra, mint korábban a DEFY-vel CWM-ből?
Vagy még erre a STOCK-ra csak azok mehetnek fel, amik a 4.4-re készültek vagy kompatibilisek vele, vagy hogy mondjam?
═════════════════════════════════════════
-
dombila
senior tag
válasz TomPack #36387 üzenetére
Itt egy leírás hogyan tudsz adb-vel az sdcard folderbe másolni ROM-ot.
-
-
RootRulez
félisten
válasz fatal` #36404 üzenetére
Igen nyitva van a BL
Háát ha nem is értem, sejtem miről van szó.
Gondolom az új CM-ek már "4.4"-esek és nem kell vele rádiózgatni, igaz?
Tehát ha gondolom és letöltöm innen valamelyik CM10.2-őt, akkor SD-re fel, CWM-ből flash és már CM10 is van a telón?
═════════════════════════════════════════
-
ifkopityu
csendes tag
válasz trance89 #36259 üzenetére
Na volt időm átolvasni az adott link-en a kommenteket.
Átállítottam a router wifi-jét automatáról 48-as csatornára. (igaz nálam olyan beállítás van csak, hogy 44, 48)
Azóta vígan működik gond nélkül.
Amúgy nem tudom mi értelme az 5 GHz-nek valóban, de nekem voltak itt wifi problémák és elkezdtem kísérletezni.
Pl. a TV wifi stickje nem hozza az elvártat. Akadtak a filmek. A telefon is meg- megakadt töltés közben, a CM frissítése nem bírt lejönni, mindíg hibába futott.
A router újraindítás óta viszont úgy néz ki megoldódtak a problémák. Csak a kísérletezgetés közben kíváncsi lettem, miért van ez az 5 GHz-es gond.Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz! :)
-
mtcob
senior tag
válasz RootRulez #36411 üzenetére
Ha nem nyomsz a beállításokban factory resetet majd a feltelepített ROM on, (ami törli a belső tárhelyen levő dolgokat is), akkor igen érdemes gépre is lementeni a backup fájlt..
Egyébként ROM telepítésnél Wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache, format system ami ajánlott....utána ha felment a ROM újra menj a CWM be, install zip és rakd fel innen azt a kernelt amelyik szimpatikus én francoval használom, rohadt sok minden állítható vele, jobb mint a stock kernel -
törölt tag
Nincs music stutter Neutron lejatszoval Franco alatt. Tokeletesen mennek a FLAC zenek is lezart kijelzovel. Volt akit erintett, gondoltam jelzem.
-
Criton
veterán
Mióta bekapcsoltam a Google Nowt,magyarán a Google Asszisztenst, azóta egy csöppet megugrott a fogyasztás... valamint valaki próbálta a dpi-t állítgatni még itt? Én 268at használom, ami teljesen OK, de navigáció esetében mikor a telefon a szélvédőnél van, nem annyira jó dolog, mert a betűk akkor már olyan kicsit, hogy nem látom az utcaneveket
-
twine
veterán
válasz Criton #36421 üzenetére
Ezért nem is használom a Now-t....
Meg azért, mert semmi olyat nem nyújt nekem ami rendkívül hasznos lenne számomra, és ellensúlyozná a fogyasztását...
(A naptár bejegyzéseimet az "ecid" felovassa a zsebemben amikor kell,,,a térképet pedig egy gombnyomás elindítanom,,,más egyébre nincs szükségem a Now-ból,,,"akarok e ide, vagy oda menni, mert már jártam ott,,, etc",,,,)[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
válasz C.Brigante #36424 üzenetére
+1
Én is sokat töltöttem már fel, és semmi hiba nem volt.S23 Ultra | Sony A7 IV
-
törölt tag
válasz C.Brigante #36424 üzenetére
Neked, megy a kepfeltoltes fb appal art alatt? Akkor viszont szerintem valami app, hiba lesz mert, wifin keresztul se engedett kepet feltolteni a galeriabol.
-
mihione
őstag
Tortent egy kis baleset reggel a villamoson,ultem a telo meg a labamon volt vettem le a kesztyut es lecsuszott a foldre arcal kb 1 m magasbol,sajnos apro kavicsok voltak a foldon igy a jobb also sarka pokhalos lett,a lerepedt reszem mar nem is erzekeli az erinteseket,van valakinek tapasztalata digitizer csereben?Neztem van olyan hogy csak a digitizer az 10 korul megvan ha kojelzovel egyutt az mar olyan 22-30 ugyhogy inkabb csak a digitizert cserelnem.kerdes mennyire maceras otthon megcsinalni,illetve honnan tudhatom h eredeti vagy utangyartott alkatreszrol van-e szo,mert gondolom az olcsobb uvegek lehet nem is gorillasok es szeretnek gyari minoseget.szoval ha valaki jart mar igy mint en leirhatna a tapasztalatait,elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz sonique #36428 üzenetére
Koszi,megvan.te cserelted mar magadnak?szemelyes tapasztalat erdekelne meg h az uj cumo mennyire birja a jarcokat gyarihoz kepest.ebayen vannak kittek amiben van ragaszto is meg minden,van folyekony meg ilyen lapkas verzio.van esetleg valami forum vagy szaki aki foglalkozik ilyenekkel.faszan megakarom csinalni eserdekelnenek a praktikak,mert sajnos az a tapasztatalom h a gsm szervizek se dolgoznak jobban mintha en magamnak csinalnam otthon.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Winne
nagyúr
Urak 4.4-en be lehet állítani a gyári tárcsázóban a gyorshívást, vagy widget kell neki?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
SamS20
senior tag
használja valaki 4.4 (factory imageből felrakott rendszeren ergó odex romon) a moto x féle dalvik patch-t ?
-
Cobalt14
tag
Sziasztok,
Tapasztalt esetleg valaki olyat gyári stock 4.4 alatt, hogy pl zenehallgatás közben ha állítja a hangerőt, akkor megjelenik a kijelzőn a csúszka, de csak egy módosítást mutat a többit nem, hogy aktuálisan hol van a hangerő, csak ha eltűnik, és után újra megnyomom valamelyik gombot, akkor mindig mutatja az aktuális hangerőszintet? Én eddig ezt az egy bugot találtam, csináltam gyári visszaállítást is az ota frissítés után.
Köszi!
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
pantomimes
aktív tag
A Kitkat launcher nevű appal valakinek van tapasztalata? Teljesen gyári 4.4-en pl. átlátszó status bar. A képeken úgy tűnik átlátszó.
-
FearTomi
őstag
válasz pantomimes #36436 üzenetére
Jobb felső sarok, kereső...
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Grande Ale
őstag
Meglesz ma az N4-em! Alig várom!
Gondolom egyből meg fog jönni az OTA 4.4?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
cirx
senior tag
-
TomPack
őstag
válasz pantomimes #36436 üzenetére
Minden oké vele 4.4-en! Àtlàtszó. Elég jól testre lehet szabni, persze nem egy Apex. A Pro többet tud, de beszerezhető...
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Next browser felhasználók rajtam kívül is azt tapasztalják, hogy 4.4-re váltás óta a PH fórum bejelentkezési adatait nem jegyzi meg a browser? 4.3-on ez még működött. Nexus 7 tableten és a Nexus 4-emen is ezt csinálja. utóbbin már volt factory reset és újrarakás is, de az sem segített. Pöttyet bosszantó, mert amúgy nálam ez a browser a nyerő jelenleg.
Feel Good Inc.
-
Grande Ale
őstag
Nem, sajnos nem volt nekik... Túl szép lett volna. Végigtelefonáltam mindent szinte, hát elég furcsa dolgok vannak... Németben kiállított darab, német nyelven, tartozékok nélkül. Mondom mi van, az android alapból magyar! Ez nem, mondja, meg ilyenek. Lényeg a lényeg, rokonom ma Budapesten van, így megspórolom a futár költséget, de így meg csak olyan bolt jöhetett szóba, ahol van is, nem kell berendelje.
Újmobilshop-ból vettem, eredeti, bontatlan, gyári tartozékokkal, 27% áfás ár (mondjuk az nekem mindegy volt), 82590 ft. Egy év bolti gari. Megkérdeztem mikori kiadás, azt mondta a dobozon 2013 november van. Szerintem ekkor már nem is gyártották, de mindegy, újfajta, az a lényeg. -
Lmh
őstag
3 hete olvasom ezt a topicot napi szinten. Miért van az, hogy nem merem ezt a telefont választani? A szívem nagyon szeretné, de az eszem nem engedi. Sok a gebasz és nagyon félek az akksitól.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest