- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
Sziasztok! Beugrottam megköszönni minden eddigi segítséget!Majd néha azért benézek persze ide is...remélem az új tulaj is örömét leli a kis nexiben!
"Time is the fire in which we burn"
-
eastsider
nagyúr
valahol fellelhető az új franco kernel CM ready változata?
-
válasz C.Brigante #35848 üzenetére
nekem napi 1-2 óra telefonálás eszi az akksit rendesen. pedig eröltetett 2g-t használok
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
törölt tag
-
-
Scooter74
őstag
Ugyan így vagyok én is, hogy a telefonálás eszi az akksit de mondjuk én folyamatos 3G-n vagyok meg nekem ami még fut a háttérben az a DashClok widget mert ott kint van a nem fogadott hívás e-mail hangouts naptár battery időjárás!
Akkor ami még fut az aktuális viber cleanmaster stb.
reggel 5.30-kor 100%-volt amikor levettem és most tartok 77%-n.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
-myself-
tag
Sracok, mar 1000 eve nem kovetem a topikot, de megjott a frissites. Visszaolvastam egy par oldalt, hogy engedjem--e installalni az uj csokit, de nem talaltam olyan sok aradozast, sem problemat. En teljesen meg vagyok elegedve a 4.3al, es nincs kedvem FRt nyomni. Vagy megis erdemes? Nelkule biztos, hogy egy csomo bug elojonne. Ugye?
[ Szerkesztve ]
Nexus forever...
-
törölt tag
válasz Steelheart2 #35866 üzenetére
Custom 4.3 ROM-on volt már 25000 pontom. Most 4.4 stock ROM-on 17000 körül lehet az itteni tesztelgetések alapján és a rendszer gyorsabb, lagmentesebb (pedig nem lett kisebb a p*cs*m ). Nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Sziasztok, korábban már írtam, hogy rendeltem kínából elő- és hátlapfóliát. Ma megjöttek. Ha valakit érdekel privátban keressen!
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Steelheart2
őstag
válasz #59070464 #35868 üzenetére
Tudom,hogy nincs értelme és nem is szoktam nézegetni.Csak meglepett,hogy a tegnapi 10.2 es mennyire gyors.Elötte is CM et használltam,majd amint kijött a KK lecserélltem.Most visszatértem.Kevesebb programot kell használnom,mert a cm ben elég sok a beállittási lehetöség.Az értesitési ledet már a beállitásokban lehet állitani,böngészö is megfelel nekem.Müködik az asztali megjelenittés a böngészöben és a flash.Majd ha kijön a cm 11,arra váltok.Egyenlöre maradok ezen szerintem.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Scooter74
őstag
válasz Steelheart2 #35866 üzenetére
Stock 4.4-n nekem 17464-s eredményt dobott franco #194-s Kernelel ART-n!!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
nagyúr
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy a Kitkat-tal sokkal kevésbé merül a telefonom.
Kb hajnali 3-kor vettem le a töltőről. éjjel 2g-n volt reggelig, majd azóta 3G, kb. 50 percet nyomogattam, és 83%-on állok dél körül.
Régen a Nexus S ilyenkor már ~50% körül járt. És mindezt úgy, hogy mióta újraraktam a rendszert vasárnap, nem indítottam újra. 90 órás uptime, és eddig semmi darálás, pedig használtam a helyszolgáltatásokat is időnként.És úgy tűnik, mintha sokkal kevésbé melegedne, JB alatt 20 perc böngészgetés után már tök meleg volt a telefon hátulja, még opera classic-kal is.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Egy szuk hete a legnagyobb megelegedessel hasznalok egy nexus 4-est. Semmi lassulas vagy fagyas.
Az lenne a kerdesem h eu az allapot kesobb is valtozatlan marad? Nektek mi a tapasztalatotok? Azert kerdem mert son droidos mobil az ido mulasaval erezhetoen lassil.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Répafőzelek
tag
Másnál is problémás az indavideok lejátszása? Mióta updateltem a Nexus 4-esem és a 10-esem 4.4-re azóta nem tudom lejátszani a videókat, elindulnak de 3 mp múlva megáll mind és nem lehet folytatni a lejátszást csak az elejéről. Próbáltam Next Browserrel, Operával, Chromemal, de egyikkel se működött a dolog. Mi lehet a probléma vagy ez csak egyedi és a hiba az én készülékeimben van? Próbáltam már video megosztón is és tudom, hogy egy másik nemzetközinél se működött a dolog.
-
SamS20
senior tag
használja valaki a telefonját élő háttérképpel ? mennyivel merül jobban amúgy a teló tőle ?
-
petipetya
nagyúr
válasz Répafőzelek #35875 üzenetére
Megnéztem párat és ugyanezt tapasztalom gyári 4.4 alatt.
"nincs rá lezsóidő"
-
Scooter74
őstag
Na megvan mi okozza nekem a gyors merülést!
8 folyamat fut a háttérben 100%-n és az pont az egyedi DashClock amit csináltam magamnak, de nem fogom levenni mert reggeltől estig így is simán kibírja 50%-s akksi használattal.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
orrlyuk
aktív tag
üdv! bekérdezek: használ valaki olyan kábelt, amivel tévére vagy projektorra köti a telefont? mire érdemes figyelni? sima vga kivezetéstől ne is álmodjak, ugye?
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
törölt tag
válasz SamS20 #35876 üzenetére
Franco kernel esetén például fut tőle nonstop négy mag. Szép, de nem ajánlott. Meg lehet csinálni a telefont is szépre úgy, hogy ne harapjon az akkuból.
(#35879) Scooter74: mivel nézted a futó folyamatokat?
(#35880) orrlyuk: VGA-val ne, mert ha menne is, akkor HDMI. HDMI-ből pedig nem lehet VGA-t csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
Twrp-t miként tudom gyári recoveryre tenni?
A 9mb-os ota frissítést szeretném feltenni. -
Scooter74
őstag
válasz #59070464 #35881 üzenetére
Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/folyamatstatisztikák.
Itt néztem.
De azt tudom, hogy ilyen 5 perces frissítésre van állítva minden meg amikor e-mail, vagy viber vagy sms jön akkor egyből dobja a DashClock!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
jaszy76
aktív tag
válasz Répafőzelek #35875 üzenetére
Ugyanez.
-
-
Scooter74
őstag
Azt sajna nem tudom!
Én megoldottam a dolgot mert cmd-ben a flash-all.bat parancsal telepítettem a KRT16S-t igaz ekkor töröl mindent de felment minden gond nélkül![ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Hogy változott mostanság a telefon ára egyébként, figyelte valaki? És hogyan várható szerintetek az elkövetkező 3-4 hónapban?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest