- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Nagyon merul az akksi a stock 4.4-gyel. 43% ment le reggel 6 ota ugy, h 9 perc volt a kepernyohasznalat.
Minden szinkron, bt, wifi be van kapcsolva.
Az okozhat ilyen merteku merulest, h az OTA frissites utan nem volt reset? -
Grande Ale
őstag
Ha valaki esetleg szabadulni akar telefonjától, keressen legyenszíves. Elsősorban gyári garanciás érdekelne.
-
Integra
titán
titanium backup-nak kijött az art-ot támogató frissítése.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rolii21
aktív tag
Másnak is lagol, röcög az opera classik?
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
RootRulez
félisten
válasz NTonee #36150 üzenetére
Amivel elmentettem SMS Backup +, azt nem ajánlja fel a listában, mint kezelő alkalmazás. És mivel nem helyileg mentettem, hanem gmailre, így az SMS Backup & Restore nem jöhet számításba, mert az csak SD-ről tudna visszaállítani...
Egyébként a visszaállítás folyamata közben ott vannak az SMS-ek, szóval megjelennek, de mikor végez a progi a teljes visszaállítással nem lesz egy SMS-em sem.
═════════════════════════════════════════
-
-
tlala
addikt
Bocs srácok, tudom, hogy kezdő kérdés, de nem válaszolna valaki mégis?
A mélyvíz topicban még sincs arcom megkérdezni...
Elolvastam az 1.sz. hsz-t, de nincs benne.
A Wugs Nexus Toolkit pedig a csere próbánál megfagy, szerencsére vissza lehet lépni.Franco updater-rel feltettem egy franco kernelt, és most szeretném visszatenni a 4.3 stockot.
Dobnátok egy linket vagy egy gyors leírást, hogy ezt hogy kell?
Kezdő vagyok, bocs.[ Szerkesztve ]
-
cirx
senior tag
válasz #59070464 #36182 üzenetére
figyejjé máá! ha mi is "meghallgatjuk" a te szutyok dpi-s problémáidat, akkor te is fogadd el a másik véleményét. nem kell egyből user error-ozni, meg lehülyézni! menj át az XDA-ra vagy a N4 mélyvízbe, ott fröcsögjél!
soha nem fogom megérteni az ilyen embereket...
[ Szerkesztve ]
S23 GREEN
-
-
Scooter74
őstag
válasz bajaki #36180 üzenetére
Főleg ha valaki a GEL launchert használja. Azzal valami eszméletlen szép.
Remélem valakinek lesz valami ötlete, hogy hogyan lehetne hiba nélkül kivitelezni a dolgot. És nem a Nova Beta launcherre gondolok.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
A keresőbe keress rá Pőze blogjára ott részletesennle van írva.
Ha nem müxik:
http://logout.hu/bejegyzes/poze/gyari_rom_visszarakasa_nexus_4_2.html
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
törölt tag
válasz eastsider #36186 üzenetére
Ennyi. Van aki csak írni tud, de olvasni nem.
(#36190) Criton: nálam mindössze négy játék nem megy. De visszaállítom 320-ra, feltelepítem őket, majd vissza 268-ra és mennek a játékok. Legalább is az RR3 ment, akkor a többinek is mennie kell. Updatekről cserébe le kell mondani. Talán nem halok bele, ezek csak játékok.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Akkor ez a 268 még sem olyan jó?
-
rolii21
aktív tag
Vicces ma a topic
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
Criton
veterán
válasz #59070464 #36189 üzenetére
NovaLauncher alatt egyébként minden beállítható, és akkor nem kell semmit sem szerkeszteni. A telefon alapbeállításokban a betűméretet kicsire kell állítani és rögtön megint minden olyan mint 268 alatt. Egyébként, most hogy visszaváltottam 320ra, jött egy frissítés nekem is TitaniumBackupra.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Érdekes, nálam nincs ilyen gond. Persze ettől nektek még nem lesz jobb, de jelzi azt, hogy érdemes lenne körülnézni a telefonon, mert attól nem múlik el, ha hetente beírjátok ide a topicba.
Én ilyenkor csinálnék egy gyári beállítások visszaállítását, ha 4.x->4.4 frissítés után ez nem történt volna meg.
Ha utána is tapasztalom, akkor elgondolkodok a sim-en, és/vagy jelentősen megkurtítanám a telefonra telepített alkalmazásokat.
Egyszóval TENNÉK VALAMIT a hiba megszüntetése végett.
És itt most csak a gyári rom + gyári kernel párosról szóltam.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz Criton #36198 üzenetére
Nem állítható be minden. DPI állítással több info fér el az egész készüléken, bárhol, bármit is csinálsz (nem értelek, mert beállítottad, látnod kéne). A launcher-nek ehhez vajmi köze van. A TiBu tegnap frissült, csak azért szólt most, mert a density állítás miatt rebootoltál, ami után persze jelzett a Store. Én már tegnap lefrissítettem 268 dpi-n. Szerintem csak ez a négy játék problémás (már abból a 10-12-ből, amit néha használok).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest