-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Vicc, ami itt megy. Nem bírtok ki 1 hetet?
Ha mondjuk a Nexus 5 két héttel később jött volna, együtt az image fájllal az összes eszközre, akkor az jobb lett volna? Akkor meg avval lenne tele a topic, hogy miért nem jött hamarabb...
[ Szerkesztve ]
-
kicsi83
tag
Erre szoktam mondani hogy irigylem a problémáitokat.az elvet azt értem, hogy nexus meg minden, de amíg root sincs sztem ráér 4.4
-
C.Brigante
veterán
mondjuk ennyi f@szság között az se érdekel ha vót má
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
w333
félisten
Aki érdekel itt az Android 4.4 -ből a Kamera és a Launcher !
És az új Google Play Szolgáltatások ![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
sonique
őstag
A hangalapu kereses idaig is ment mar magyarl ?
-
sonique
őstag
válasz C.Brigante #30058 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
Paranoid féleKitKat.N7-n kipróbáltam, de nem győzött meg..
These build do not include any custom features...they are pure AOSP Google source code releases
Mindenki ennek tudatában tegye fel.[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
LógaGéza
veterán
válasz forintuser #30060 üzenetére
Áááh, legalább van GApps - pont azt kerestem, köszi
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
petipetya
nagyúr
-
FearTomi
őstag
válasz Steelheart2 #30065 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy más lett a search app neve, mint ahogy a camera, galéria app neve is változott és lehet, hogy ezért nem találja!
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
petipetya
nagyúr
válasz izoli76 #30066 üzenetére
Huawei: A Huawei nyilatkozta az idén, hogy az android főverzió helyett inkább a saját felületek frissítésébe fektetik bele az energiát. Talán itt olvastam valahol a mobilarénán.
Ebből kifolyólag 100%, hogy nem lesz rá 4.4, de talán még 4.3 sem. Persze ezt leszámítva remek vasnak tűnik, jó választás lehet.Xperia SP: Én S-ről váltottam a Nexus 4-re. Ég és föld a különbség a kettő telefon és a rendszer között, össze sem lehetett hasonlítani pl. a 4.1-es Sonyt a 4.2-es Nexus 4-el. Pedig a Sony is príma telefon, jól látható a kijelzője napsütésben is. Viszont a RAM érezhetően kevés benne, plusz a frissítésekkel is hadilábon áll.
A Nexus 4-en nem kell varázsolni semmit, úgy működik ahogyan kell. A RAM nem fog elfogyni, és a frissítéseket is megkapja egy darabig.
"nincs rá lezsóidő"
-
NTonee
veterán
Mielőtt megvettem a Nexus4-et, mindkét általad említett telefon benne volt listámban. Viszont az N4 mindent visz ebben az árkategóriában. Az SP és a P6 kamerája is jobb, de az N4-é sem rossz. Sebesség N4, frissítések N4, pure android N4, megbízhatóság N4! Az SP akkuja pocsék állítólag, a kijelzője meg pláne, kevesebb a ram is.
Egyébként az ilyen kérdéseket légyszi inkább ide.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Xperai Acro S -ről váltottam. Az android verzió és maga a rendszer terén nem nyilatkozok, mert egyiket sem stock rommal használta/használom. Ami igazán nagy változás az a ram. Imádom, hogy nem tölt be semmit mégegyszer hanem folytatom ahol abbahagytam, akár órák múlva is. Akksi is jobb egy kicsivel. Ha ip67 es minősítés is lenne akkor biztos nem kéne másik. Ez az egy ami hiányzik belőle.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
petipetya
nagyúr
-
cantu99
csendes tag
Tudnátok ajánlani olyan hangrözítő ( nem hívásrögzíitő) programot, ami biztosan nem hagy cserbe mondjuk lekapcsol, ha a képernyő is lekapcsol, nem lenne túl szerecsés egy mélyinterjú esetében... Köszi
-
dombila
senior tag
válasz C.Brigante #30054 üzenetére
A sok 4.4-ből kiszedett alkalmazások ellenére, technológiailag eddig ez a legnagyobb újdonság. Ez azt jelenti, hogy a Dalvkk esetleges leváltásával teljesítmény növekedés érhető el. A 4.4-ben ez még el van rejtve, a Google-on múlik mikor lép tovább.
-
NTonee
veterán
N4-re is van már 4.4r1 by AOSPA!
Kizárólag CWM-ből lehet telepíteni, TWRP-vel nem megy (ezt többen írták). És a supersu is működik külön beflashelve. Már Tb-al pakolják az appokat vissza egyesek. Calendar app fc sokaknál.
Nekem még letölteni sem sikerült, mert mindenki rá van cuppanva.[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Ha gondoljátok, segítsetek nekünk: [link]
-
NTonee
veterán
válasz forintuser #30076 üzenetére
láttam, igen, neked akartam válaszolni egyébként, mert azt hittem a hsz-odból, hogy csak az N7 verzió van még fent. De rájöttem közben, hogy az N4-re értetted. Pár plusz infó + gapps is van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz C.Brigante #30054 üzenetére
félelmetes, micsoda óvoda megy itt.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
mtcob
senior tag
válasz Grande Ale #30077 üzenetére
Kitöltve
-
Pompi
MODERÁTOR
"PH! kedvence lettem !!! ez nem lehet véletlen ... "
Ja, nem az. Telespammelted a fórumot a szakmaibbnál szakmaibb hozzászólásaiddal. Erre marhára ne legyél büszke. Ha lenne rá időm és energiám, hogy kikukázzam az értelmetlen, chat jellegű, hsz gyűjtögetős hozzászólásaidat sztem az őstag rangig se érnél el. Csak a miheztartás végett. Szomorú.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
LógaGéza
veterán
válasz NTonee #30075 üzenetére
Elkezdtem én is buildolni, de annyira le van terhelve az XDA-s buildszerver, hogy az általában 45 perces full build már több mint 4 órája megy
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
vadsertes
csendes tag
válasz Steelheart2 #30065 üzenetére
Az a fura, hogy nekem stock 4.3 alatt ugyanúgy nem indul a launcher search-öt keresve... viszont a kamera gyönyörű képeket csinál félhomályban vakuval.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz forintuser #30060 üzenetére
4.4 feldobva, root van, tb működik
akkor lássuk... -
catroot
veterán
Csak azért írok ide, mert hétfőtől csatlakozom a társasághoz (és, hogy visszataláljak).
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
RootRulez
félisten
válasz forintuser #30097 üzenetére
Már akkor ez volt a nevem, mikor még nem is volt Android.
Sztem ez az, amit én is leszedtem.
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest