- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
kali8n
aktív tag
Ez most komoly? Ennyire várni egy update-et?? Nem igaz, hogy nem tudtok várni még pár napot/hetet. Ha sz@r lenne a 4.3 akkor megérteném, de így, hogy azzal is tökéletes a telefon tényleg nem értem. Oké újdonság, kíváncsiak vagytok rá stb... de azért szerintem ez már kicsit túlzás kategória. Ez csak egy telefon....menjetek inkább a haverokkal beülni valahova....
no offense, de már muszáj volt...
-
petipetya
nagyúr
4.4 új funkciók.
"nincs rá lezsóidő"
-
uki
aktív tag
válasz Bambalazs #29944 üzenetére
Azért a Nexus kukázása nem szép húzás, főleg hogy most itt ömlengenek hogy majd 512-n is milyen smooth lesz. Tudom termékciklus meg hasonlók, de pont a Google-nek kellene példát mutatni a gyártóknak hogy mi még a 2 éves modellt is támogatjuk. Sztem.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
dombila
senior tag
válasz Bambalazs #29956 üzenetére
Szerintem neked van igazad
"The latest version will be available in the coming weeks. Once the update is released, it can take up to two weeks for it to reach your device."
Azaz:
A legfrissebb változat a következő hetekben lesz elérhető. Amint az update megjelenik, max két hét, amíg eléri a készüléked.Ez alapján a legfrisebb változat még nincs kész/kiadva a nexus 4,7,10 eszközökre, hanem csak a következő hetekben. Az elkészülte után még max. két hét az OTA. Amikor elkészül akkor fog kikerülni a gyári image. Ha a linken az N5 részt is elolvasod, akkor az is látszik, hogy a vadi új N5-is egy update-el kezd. "The new Nexus 5 comes with Android 4.4 pre-installed. Note that you will be prompted to install a small update when you set up your device." Azaz az előre installált N5 Kitkat-ben már találtak valami hibát. Gondolom ez okozhat késedelmet. Az N5 kiadásával már nem akartak tovább várni, de a 4.4 a többi Nexusra nem kell, hogy azonnal legyen.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dombila #29960 üzenetére
Nem a fordításba kötöttem bele, mert eleve magyarul is elérhető. Szimplán azt mondom, hogy ez nem feltétlenül lesz így. Még soha nem adták ki annyival később a korábbi modellekre. Az OTA lehet 1-2 hét, de az image fájlok tuti kikerülnek hamar, nem kell rá egy hetet sem várni.
[ Szerkesztve ]
-
nLali
őstag
válasz kali8n #29954 üzenetére
N4 fórumban vagy. Valami másra számítottál? Itt a tagok update fanatikusak. Az itt jelenlévők egy része képes 13 perc remélt üzemidőért Romot, kernelt cserélni és hangolgatni órákon át. Munkaidőben backuppot készíteni, hogy mire hazaér mehessen fel az új rom. Ha kibirja hazáig...
Bérelhető reklámfelület
-
sonique
őstag
CyanogenMod Android 4.4 Source
Android 4.4 Source
Source is now being pushed to the AOSP trees. Of course, when it is all there we will begin the process of figuring out what changed, needs work, and/or is no longer feasible or needed.
We are not in a rush to get 4.4 builds out . We are going to continue the process of working on CM 10.2 M1 - getting that out the door and onto your devices. Further, we will 'finish' the 10.2 code base, similar to what we did with 10.1.
As a friendly reminder, please don't flood us with requests for 4.4 - we all want new and shiny things, but we will not do so at the expense of abandoning the hard work our contributors have put into 10.2.
Final note, a lot of folks are reading into the "512mb" item on the release notes. No, this does not mean a sudden resurrection of older hardware, there are dependencies beyond the RAM (and CM has enforced that minimum since ICS).
-
vicamuso
tag
válasz pepe091 #29961 üzenetére
Azèrt az durva amit a GYIKban ìrnak miszerint a Galaxy Nexus már kiesik a 18honapos frissitèsi intervalkumból. Ebből nekem az jön le h az N4 is jövő év végére ki fog esni a rhrsh-ből.... Nem sìr a szàm de kb ez amit ìrnak ac GNre wz levetìthető N4re is, in the future.
-
w333
félisten
Lol most olvasom Galaxy Nexus fórum 99% Nexus 4 -re vált
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kaneven
tag
Hali!
Nem tudjátok hogy németországban playen (mert úgy olvastam hogy van) 349 euro vagy dollár? Mert ha dollár akkor lehet benevezek egy ilyenre.
[ Szerkesztve ]
-
Kaneven
tag
A Nexus 5-re gondoltam, azt elfelejtettem odaírni.
-
vicamuso
tag
Csendben frissült nalam is a play
-
w333
félisten
PH! kedvence lettem !!! ez nem lehet véletlen ...
(#29991) A_ScHuLcZ
Végül csak megvetted ? gratulálok hozzá és üdv a klubban
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
Valóban nem az, elérted a 6000 hozzászólást
-
SamS20
senior tag
In the coming weeks, other Nexus devices (Nexus 4, 7, and 10) will receive their KitKat update, and we'll make those proprietary binaries and factory images available at that time.
ezzel a mondattal áthúzták azt a számítást h hamarabb jönne az ota-tól a factory image. Ergó ugyanakkor lesz elérhető. :/
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz LógaGéza #29992 üzenetére
T-be bementem, és kaptam újat, szimpatikus voltam a kiszolgáló csajszinak.
Amúgy még dobozban van, nem szedtem elő, egyelőre mentem a régit, asszonynak még fel kell vezetni, hogy új telefont vettem. Inkább úgy kezdem, hogy nekiadom az előzőmet.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
SamS20
senior tag
külföldi (xda) fórumon nagyon kivannak akadva hogy nincs factory image és h heteket kell rá várni... sokan annyira mérgesek h iOs-t és WP-t kiáltanak
meg h nem azért vettek n4-et hogy heteket keljen várni a frissítésekre. ami mondjuk érthető.
-
w333
félisten
Harmincezer !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest