- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz Criton #30746 üzenetére
Nekem múltkor egy "C" kitépte a telefonomat a kezemből majd utána eredtem és a hülye eldobta amikor a földre került...a telefon kb 4 métert repült betonra, fólia és minden nélkül, csak egy bumper volt rajta, de azért ekkora repülésnél van esély, hogy még így is megnyekken. Az első amit megnéztem, hogy működik e az érintés, majd utána nyitottam egy böngészőt és megnyitottam egy weblapot, utána telefonáltam, azaz egyik antenna sem sérült, kamera sem, szóval, ha ezeket végigcsinálod és mindegyik sikerül, akkor nagy esélye van annak, hogy semmi baja.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
w333
félisten
válasz FearTomi #30751 üzenetére
Komolyan mondom busz / metró / villamos és tömegben, már nem merem elővenni a telefont ... ismerősömnek a zebrán miközben telefonált a háta mögül a fülétől ragadták el a telefont (iPhone 5) és elszaladtak, mázli hogy volt biztosítása én nem tudom milyen világot élünk most, de nagyon nem jó ez így
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
RootRulez
félisten
Elsősorban vezetékes érdekelne, nem kell még egy töltögetni való eszköz.
═════════════════════════════════════════
-
Criton
veterán
Elég sok hozzászólás született ez ügyben, ami szerintem nyomon követhetetlen volt. De most felteszem a nagy kérdést. Én még csak ma hallottam (igen, ma), hogy a 4.4 megjelent. A kérdésem az lenne, az N4 kb ezt mikor kapja meg? Pontosan mi, magyarok?
-
LógaGéza
veterán
válasz fatal` #30753 üzenetére
Nekem van egy LiveView-em. Vezetékes füles a fülbe, és órával váltom a számokat - szoktam rám érdekesen nézni, hogy miért nyomkodom az órám
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
FearTomi
őstag
Utána futottam, utolértem és a derekánál fogva levittem a földre. Nem vertem agyon, képzelheted, hogy akkor még rám is hívja a rendőröket, hogy rasszista indíttatásból megtámadtam Örültem, hogy vissza kaptam a telefonomat
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
David3
őstag
Azt nem tudjátok, hogy hogyan tudnám a telefont háttértár módban csatlakoztatni a laptophoz? Próbáltam MTP és PTP módban is, de nem jó... a Total Commander egyikkel se ismeri fel.
A zenéim ID3Tag-jeit szeretném módosítani, de egyszerűen nem megy...
-
mm89
őstag
válasz David3 #30764 üzenetére
Háttértárat nem tud. Az MTP kell neked. Akkor fogja felismerni, ha felrakod a kellő drivereket.
Rádugod, kiválasztod az MTP módot, nyitsz egy eszközkezelőt pc-n. Valószínűleg felrakta a drivereket magától, akkor működnie kell. Ha sárga kérdőjeles vagy felkiáltójeles vagy mi, akkor viszont jobb gomb, illesztőprogram frissítése.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
ßrainiac
addikt
válasz GAthersw #30771 üzenetére
Raadasul full uj a telo, 2-3 hetes lehet, mar nem emlekszem. Most jott UK-bol asszem szeptemberben. Latest rev.
Jo lenne ezt kitargyalni / kideriteni decemberig, mert akkor jon az n5 es veszi at ezt tolem ismeros. Hogyha egyontetuen fopanel para, meg az is lehet h visszakuldom ismerosokkel UK-be
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
kicsit utána olvastam és úgy látszik hogy rendszer szinten van a probléma, többen is írták hogy netflix miatt valamint hogy csak kizárólag a 4.3 csinálja ezt.
nekem mondjuk nincs ilyen gondom szóval lekopogom -
Scooter74
őstag
Frissült a Google beállítások is a mai napon, szép szürke ikont kapott!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
fatal`
titán
Nekem még a régi van.
-
SamS20
senior tag
nekem még nem frissült a factory image jöhetne már mert valami gebasz van a mobil netemmel (lehet az előfizetés váltás miatt) de nem akarok egy újboli rendszer belakást ha mondjuk hnap meg már jön a kitkat vagy ne adj isten ma
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Ti, mint Nexus 4 használók és aktív fórumozók milyen pontokban szednétek össze nekem a legfontosabb negatívumokat és pozitívumokat a telefonnal kapcsolatban?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zorromoto
senior tag
Igy factory image közeledtével tud valaki mac-re valami tool-kit-et.mióta megvan a telom azóta csak cwm és twrp játszott éld egy halom ROM így ideje a pucolásnak.
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
negatívum : karcolódik a hátlap, egyeseknek az eleje is (én fólia nélkül használom de komolyabb karc nincs rajta csak ha agyon van törülgetve akkor látszik viszont működés közben egyáltalán nem látszik)
van akinek melegedik, első széria kijelzője sárgult a melegedés miatt.
ja nekem az értesítő led Gnex után halványabb / tompábbpozitívum : remek ár érték arány, gyors frissítések és kb nyárig még kapja a frissítéseket (akkor lesz nagyjából 18 hónapos a készülék), IPS, remek támogatottság, 2 ram
egyéb finomságok, de ezt úgyis egyénfüggő -
Pőze
aktív tag
számomra pozitív:
Nagyon gyors
Megfelelő a mérete
Szép a kijelzője
Sokat lehet vele mókolni: ROM stb.
Hamar kapja a frissítéstnegatív nem sok van talán számomra annyi hogy üveg és el kell rejtenem egy tokkal hogy ne törjön össze egy leejtéstől. Ja és nincs lehetőség memória bővítésre.
-
Winne
nagyúr
válasz SamS20 #30795 üzenetére
Köszi!
Egyelőre symbiant használok, tehát sok tapasztalatom nincs droid terén, de a "fejlesztői telefon" nem azt jelenti, hogy ha nem jön majd rá gyári frissítés, akkor is simán fel lehet pakolni rá kb. akármilyen droidos csomagot?
Elképzelhető, hogy a kitkat is felmegy majd rá?
@(#30796) Pőze: neked is köszi. A leejtéstől én nem tartok, a memória meg bőven elég, akkor ezekkel nem lesz gondom.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
w333
félisten
válasz Scooter74 #30779 üzenetére
Most frissült nekem is, szép szürke lett
Mondjuk azt nem értem hogy ennek miért kell egy külön parancsikon, szerintem simán be kéne építeni a Play Áruházba ... vagy ti minden nap használjátok a Google beállításokat ?(#30800) FearTomi
Én sem ezért nem értem hogy miért nem lehet ez beépíteni ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest