Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Gyerekek senki nem ismeri az iceliz triál-t. Azt hiszem vírus.
-
dogi01
aktív tag
Beújítottam egy N4-et én is. Gnexről tértem át, és hát kicsit édes-savanyú. Amoled hiányzik, viszont pentile nem. Képarány másabb, talán jobban tetszett az elődnél. A vékony káva nagyon tetszik. Kamera gyengébb mint a gnexbe.....viszont iszonyatosan überbrutál gyors, nagyon szeretem.
Természetesen első dolgom nyitni a bootloadert és rootolni. Mit rakjak fel? Gnexen a CM atomstabil volt, és gyorsabb olt mint a stock. Itt is igaz?
Köszönöm!
-
FearTomi
őstag
válasz dogi01 #10105 üzenetére
Szerintem nincs gáz a Stock gyorsaságával, én anno folyamatosan romokkal szórakoztam, de annyira jó a stock, hogy eszemben sem jutott váltani Múltkor volt a kezemben egy CM-es Nexus 4 és nem igazán éreztem azt, hogy cserélnem kéne, főleg nem a gyorsaság miatt
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
asysoft
aktív tag
válasz tybsen #10022 üzenetére
Nem csak amiatt, egyszerűen úgy látom, hogy szerencsésebb lenne kivárnom. Nyakunkon a Google I/O, ki tudja, mit hoznak ki, aztán jön az Apple event (bár iPhone leginkább drágasága miatt esik ki, ennyit már nem akarok telefonra szánni), Lumia event (bár nem hiszem, hogy belátható időn belül WP-re váltanék), és főleg, kíváncsi vagyok, HTC One mennyiért kerül majd be T kínálatába. Mondjuk, vanilla Android jobban vonz, de HW tekintetében meg One tetszik inkább...
Pőze (#10100):
Én pl örültem a képnek, mert nem szeretnék ROM-olni/hackelni, csak használni, és jó látni, hogy N4-gyel meglenne erre az esélyem. -
MartOOn
addikt
válasz FearTomi #10106 üzenetére
ugyanigy vagyok ezzel en is. eszem agaban sincs romolni. total meg vagyok elegedve a stock rommal. rottolni is csak a szin állitgatas miatt fogom. de azt is halogatom... mondjuk xarakodik a laptopom... ez egy jo kifogas.
ahogy vettem abban az allpotban teljesen megfelel nekem. apex ra es az appjaim.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Maxentius
addikt
válasz tybsen #10111 üzenetére
Ezzel együtt valószínű, hogy az új N7-el együtt a 4.3-as frissítés fog csak jönni, az 5.0 meg az N5-el novemberben.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
korpicschess
veterán
Na srácok... kis report.
CM10.1 + Semaphore (0.4.0) kernel (már van 0.5) = királyság!Akkuidő 4-4,5+ óra kijelző, atomsmooth.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Cseri0058
őstag
Valakinek van gyári bumpere? Lenne pár kérdésem róla.
-
korpicschess
veterán
Ilyen nincs valakinek? Vélemény? [link]
-
bruxelles
tag
Kunsztler, olvasom én, de egyelőre nem sokáig jutottam...
Van aki gsm bolban vette a készülékét? Ha igen akkor mit ajánlotok? -
hirschtec
csendes tag
válasz korpicschess #10113 üzenetére
Mint már írtam van egy Brainwavz M5-öm, a Nexus 4 fülest csak másodlagos fülesnek használnám, de ahogy látom senkinek nem alternatíva a gyári..
-
Scooter74
őstag
Nem tudom nekem még annó a régi telefonomból maradt meg gyári samu füles de én még azt sem használom.
Igaz van google drive-m amin a zenéket tartom de csak van mert nem szoktam mp3 lejátszónak használni a telefonom.
Én amit most kinéztem hozzá az a QI töltő arra szeretnék beruházni, csak még nem tudom, hogy a gyári legyen vagy a maxell.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
asysoft
aktív tag
válasz tybsen #10111 üzenetére
Én nem vagyok ilyen lelkes a nagyméretű telefonok iránt, N4-et is nagynak találom (képek alapján, élőben még nem leltem), de mivel valahol biztosan kompromisszumot kell kössek telefonválasztáskor, bevállalom ezt. Aztán majd meglátjuk, huzamosabb használat után hogy fog tetszeni
Maxentius (#10112):
Ha ez igaz, nehéz szülés lesz a Key Lime Pie -
korpicschess
veterán
válasz asysoft #10122 üzenetére
Hozzászólásaid alapján az mondom, hogy vegyél iPhone-t, mert csak a hibát keresed ebben a telefonban - amint megvetted, valamibe bele fogsz kötni.
No offense, nekem úgy jött le, hogy inkább azt akarod megvenni.Ez a legnagyobb faszság szerintem, hogy elmegy-e 1000 órát kikapcsolás nélkül....
[ Szerkesztve ]
-
bence007
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó minőségű fóliát,ami az egész kijelzőt fedi?eddig amiket láttam mindnek kisebb volt a mérete mint a kijelzőnek!
Köszi!
-
waccamár
senior tag
IPG fóliát újra fel lehet használni? Először valószínű fordítva raktam fel, tapadt a kijelzőre, de a széle feljött amikor hozzáértem az ujjammal, úgy ragadt, meg persze az egész kijelző. Fáradt voltam azért néztem be valószínű, szerintetek érdemes újra megpróbálni?
-
asysoft
aktív tag
válasz korpicschess #10123 üzenetére
Akkor a hozzászólásaim alapján rosszul jött le. Nem vagyok iOS fan, nem az iOS-t keresem mindenben, viszont kétségtelen, abban erős, ami számomra fontos. De vannak hiányosságai, többek között a widgetek illetve az alkalmazások közötti kommunikáció hiányát nehezményezem. Androidot egyébként régóta ki szeretném próbálni, tekintve hogy munkahelyen már kellett fejlesztettem rá, de mint felhasználó még alig van vele tapasztalatom, ráadásul Holo flat designja is jobban bejön, mint az iOS skeuomorph stílusa.
Az meg, hogy 1000 óra uptime szerinted felesleges, a te meglátásod. Én ugyanígy vagyok a ROM-olással, engem az nem vonz, de teljesen el tudom képzelni - és megérteni -, hogy másnak ez a fő szempont. Nekem az a fontos, hogy OOB menjen normálisan, nem akarok az eszközök tutujgatására időt fecsérelni, csak azért, hogy megbízhatóan menjenek. (Félreértések elkerülése végett, Wifis hacket leszámítva úgy látom, ez N4-nél is teljesül.) Voltak olyan telefonjaim, amelyeket bizonyos időközönként (~hetente) újra kellett indítani, hogy normálisan működjenek, mert idővel degradálódott az OS futása, és ennek nagyon nem örültem.
-
veterán
válasz asysoft #10127 üzenetére
Valószinüleg csúcshardverekkel szerelt telefonok voltak.
Én még nem tudtam megtölteni a 2giga ramot. 500 alá ritkán esem. Pedig én aztán használom keményen
szifon 4S-t gond nélkül megfingatom 2 perc alattÉn akármilyen romot raktam fel, mikrolaggot sem láttam a nexusomon, nem hogy döcögést!
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
ordogl
tag
Most rendeltettem meg USA-ból!
Rendesen fog működni?Ordogl
-
Scooter74
őstag
válasz ChaosAD #10131 üzenetére
Nekem meg még mindig a gyári van elöl és hátul is
Tényleg lehet rendelni ezt a hátlapi mindenféle matricát és ha azt cserélni kell akkor a levételnél az imei matricát nem fogja levenni?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
dogi01
aktív tag
HDR mód csak nekem siralmas? Oké hogy tájképeknél jó (végül is arra való de néha olyan érdekes képet csinál hogy hihetetlen. S3-ba sosem volt ilyen problémám :-(
-
defy456
aktív tag
Fóliából iphon-ra, meg s3-ra van egy óvszer szerű fóliatok vagy nem is tudom micsoda, ami vízállóvá teszi a telefont. Nekünk tényleg érdekes lenne, mert le sem kéne szedni a töltéshez, ha van vezeték nélküli töltője az embernek.
-
SÖ
addikt
válasz asysoft #10127 üzenetére
Könyörgöm ne tegyél már mindent off-ba, főleg ilyen hosszú szöveget, mert alig tudom elolvasni. Köszönöm.
Akik napi szinten rebootolnak, mert nem bírják megállni, hogy kipróbáljanak egy másik romot, azoknak nem lehet szempont a futási idő. Viszont nem dísznek tette bele ezt az opciót a készülék információi közé a Google. Akiknél fontosabb a megbízható működés, a gyári OS-en túlmutató funkcióknál, azoknak számít mennyi ideig képes a rendszer fenntartani az optimális működését. Miért? Mert ez egy legalább olyan fontos mérőszám a rendszer állapotáról, mint az Antutu gyors diagnosztikája. Ugyan a hosszú futásidő lehetősége mindenkinek adott, amíg a felhasználási szokásai ezt lehetővé teszik. Nálam prioritás a stabil működés, de meg tudom érteni az elégedetlenkedőket. Ők törik fel az utat előttünk.
...és egy fontos dologra hívnám fel azok figyelmét akik készülék vásárlás előtt állnak. Az ismerősi köreimben tapasztaltam - tehát nem szentírás, de meg lehet cáfolni - egyedül a Nexus- t nem kell 2-3 naponta újra indítani. Lásd Samsung...
462 óránál tartok, beszereztem egy vírust is, amit vért izzadva ki tudtam irtani, de ez egy másik történet.[ Szerkesztve ]
-
asysoft
aktív tag
válasz RECSKA #10128 üzenetére
Szerintem te félreértettél, nem a sebességérzettel volt gondom (ok, 5800 esetén azzal is), hanem az egy idő után megjelenő bugokkal. Jól megírt szoftver esetén hardveres adottságoknak nem kéne, hogy befolyásolják a megbízható futást. Lumia 800-nál egy idő után az akku kezdett el merülni nagyütemben (ahogy olvasom, ez L920 esetén is így van), illetve gyanús, hogy néha mobil adatátvitel is magától leállt (másik lehetőség, hogy T hálózat akkoriban gyakran vacakolt), 5800-nál meg nehéz lenne felsorolni, elég változatos dolgokat tudott produkálni a drága.
SÖ (#10140):
Valóban nehezen látható az OFF-os szöveg, de épp ez a célja. Ha valaki azért jön a topicba, hogy a Nexus 4-ről olvasson, és ne pl az én nem túl szorosan kapcsolódó nyűgjeimet, akkor egyszerűen átgörgetheti a szöveget - ha pedig kijelölöd, tökéletesen olvashatóvá válik.
Egyébként ugyanazt írod, mint én -
ak76
senior tag
válasz korpicschess #10142 üzenetére
Semmi értelme ezen rugózni,nem is értem mi a gond a heti újraindítással,tekintve hogy a leggyorsabban bootoló készülékek egyike az N4,arról nem is beszélve hogy egyszerűen NEM KELL újraindítani,az enyém két hete megy éjjel nappal,lagolás,lassulás,pláne fagyás zéró.
-
Bilux
veterán
Google Is Working On And Testing Android 4.3 - It's Still Jelly Bean
Ez lesz a fullHD nexus 7
Nem lesz itt 5.0....[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
SÖ
addikt
válasz asysoft #10141 üzenetére
Persze, hogy ugyan azt, ne legyél már ilyen kishitű. Minden ami a Nexus4- el kapcsolatos - ON - még akkor is ha a kínod. Hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk ha tudunk.
Bilux
"Kevesebb mint egy hónap„ Innentől napi szinten fognak jönni a találgatások. Valaki írta, hogy azért nem jönnek ki az 5.0-val mert a gyártók nem készültek fel rá. Ezek szerint helyette lesz a 4.3 ami hibajavításokat hoz. Hát igen! Szerintem egy héten belül pont az ellenkezőjét fogják lehozni, mert ezek a félinformációk csak találgatásra adnak okot.
-
defy456
aktív tag
válasz korpicschess #10138 üzenetére
Erre gondoltam csak ügye nekik az a szívás, hogy ha rajta van akkor nem tudja tölteni. muszáj levennie. Nekünk nem kéne levenni.
-
asysoft
aktív tag
válasz korpicschess #10142 üzenetére
Akkor közkívánatra On-ban
Egyszerűen: mert zavar, ha valami megbízhatatlan, L800 is ment 1 hónap után a fiókba emiatt, többek között emiatt is. Ennél egzaktabb választ nem tudok neked adni, ahogy azt sem tudnám más számára elfogadhatóan megindokolni, hogy miért szeretem, ha folyamatosak az animációk, vagy ha nem lagol a kezelőfelület. Még egyszer, nem azt mondom, hogy bármi ilyesmitől tartanék N4-nél (500 órás kép is ebben erősít meg), máskülönben nem ólálkodnék errefelé, van jobb dolgom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest