Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
válasz Pistiboy88 #10500 üzenetére
Az én bumperemnek (amit Recska topiktárstól kaptam ) van hátsója is, így persze takarja a Nexus feliratot, de cserébe védi a hátsó üveget is.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
saltanus
aktív tag
szereny velemenyem szerint igy a napi sajtot kovetve nap szinten a Google I/O majus 15. szerintem bejelentik a 4.3 es en pl nem tudom elkepzelni h ezt ne egy google keszuleken mutatnak be.
(szerintem amugy a 5.0 KeyLimePia vagy barhogy is nevezzek majd szerintem majd csak az ev vegge fele lesz esetleg vagy csak jovore)
en szemely szerint nagyon orulnek a 32 GB verzionak mert nekem pl anno nem tettszet h csak 16 GB van es nincs benne memory sd bovitesi lehetoseg.
szerintem ez 32 GB, LTE és 4.3 rajta siman hihető... -
saltanus
aktív tag
válasz mcsabi84 #10482 üzenetére
tenyleg bosszanto lehet, foleg h GG ... amugy ezt sosem ertettem,h miert nem lehet akkor muanyagbol ezt megcsinalni mikor ma mar szemuveg lencseket csinalnak muanyagbol es ha egy ido utan karcos lesz elviszed a szemuveges boltba es fullra kipolirozzak ujra es csáá..
vagy akkor legyen üveg de akkor meg ne karcolodjon folyton mert most nem azert probaljatok ki essel neki egy reces kessel egy uveg poharnak komolyan szerintem szinte nem lehet rajta karcot latni...[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Hát skacok nekem csak mechanikus úton frissült a play de nagyon szépen néz ki és egész könnyen kezelhető is.
De viszont amit észre vettem az pedig az, hogy egy picit nyöszörög a kamera alatti részen az üveg hátlapom és azt akarom kérdezni, hogy nektek is ilyen e?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
tybsen
addikt
válasz Maxentius #10510 üzenetére
Jaja, tudom, de ez csak rancfelvarras vegulis. Viszont szerintem erdemes megvarni a bemutatot es varni, ha valaki valamit venni akar. Jo lenne valami nagyon vekony keretes Nexus 7, arra beneveznék De egyebkent is nexus 4 es note 2 kozott gondolkodom, szoval ha lesz 32-es LTE-s, akkor lenyomhatja az elozo modell arat es az nem lenne rossz.
-
Scooter74
őstag
válasz tybsen #10511 üzenetére
Amennyire hiány cikk volt a mostani Nexus eleinte szerintem ugyan így lesz az újnál is persze ha lesz új 32Gb LTE-s Nexus 4!
És akkor szerintem annyit nem fog esni az ára, mert ha belegondolsz ennyi pénzért nem tudsz venni jelenleg ilyen tudású készüléket.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz FearTomi #10512 üzenetére
Pucoltam és akkor kezdett el pattogni és olyan mint ha ott elengedte volna valami és mozog egy picit!
De nem foglalkozom vele mert ha nagyon zavar akkor garba cseréltetem úgyis 2 év van rá.
És ha később csináltatom akkor talán kapok egy frissített kamerát és keretet is.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
tybsen
addikt
válasz saltanus #10516 üzenetére
Magyarorszagon legalabbis. Kulfoldon barhol kaphato, gyakorlatilag folyamatosan volt kaphato kisebb-nagyobb megszakitasokkal januar ota.
Persze, ennyiert ilyen tudas tenyleg kivalo, ar-ertek aranyban tokeletes valasztas, plane az update-ek miatt. Mindenesetre kivancsi vagyok a 32-es LTE-s modellre, hogy milyen hatast gyakorol az arakra.
-
Bilux
veterán
válasz -myself- #10519 üzenetére
De abból nem adnak el 1 év alatt 50.000.000 db-ot
És az igazi karcálló órának sapphire kristályból van az üvege. Biztos emelné az előállítási költséget ami ha csak 1 dollárral is drágább lenne ekkora mennyiségnél eléggé tetemes...Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
Bilux
veterán
Motorola XFON
Motorola XT912A leaked; packs 4.65-inch HD display, 2GB RAM, Snapdragon S4 Pro
The phone will be released on almost all telecom operators in the United States and it is still on schedule, unlike the reports of delay. According to the site, Motorola XFON will be launched in early-July.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
twine
veterán
És még azon is lehet karcot ejteni,,,Van egy Zafír Kristályos TISSOT-m, és találsz rajta ha megnézed,,,nem, nem gyémánttal dolgoztam, és nem, nem is flexeltem vele...és igen, eredeti lehet ezt ragozni,,,ha valaki még nem karcolta meg semmijét, esküdni fog rá,,,ha meg igen, szkeptikus lesz,,,,ennek ellenére nekem sincs a telefonon fólia,,,
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
-
ordogl
tag
Drágább lett:
LG Nexus 4
két éves előfizetéssel 134 990 Ft (+5 000 Ft)
egy éves előfizetéssel 144 990 Ft (+5 000 Ft)
Telenor...Ordogl
-
zezoka
őstag
Szemezgetek vele német ebay-en... 300Euro körül mennek "használtan" - ami annyit jelent, hogy kipróbálva, vagy pár napot volt használva.
-
-
Bilux
veterán
válasz forintuser #10534 üzenetére
nekem mennyiért csinálsz holnapot?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gulb
senior tag
Sziasztok
http://smartphones.wonderhowto.com/how-to/enable-hidden-4g-lte-feature-your-google-nexus-4-0140450/
Ezt probaltatok mar? beallitottam de felo megse megy ennyivel az LTE kapcsolat
-
djgeg
őstag
[LG is working with Google on another Nexus phone]Nem tudom ki, hogy van vele de én másnak jobban örültem volna : /
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Injun
senior tag
Percenként kiírja ezt:Sajnos a com.google.process.gapps folyamat leállt. Hogyan tudnám ezt eltüntetni?Köszi.
-
veterán
Ha minden igaz 4-re megjön a Nexus 4-em.
Remélem nem fogom megbánni.
Note 2--ről váltok. -
-
zezoka
őstag
válasz forintuser #10534 üzenetére
Lehet megfogadom a tanácsaitokat, mert persze 90ért nem vennék használtan, csak ha valami jó licit összejött volna 200-250Euro körül. Nem kell nekem zsír új, jó lenne egy használt is, annak megfelelő áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest