Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
asysoft #10127 üzenetére
Könyörgöm ne tegyél már mindent off-ba, főleg ilyen hosszú szöveget, mert alig tudom elolvasni. Köszönöm.
Akik napi szinten rebootolnak, mert nem bírják megállni, hogy kipróbáljanak egy másik romot, azoknak nem lehet szempont a futási idő. Viszont nem dísznek tette bele ezt az opciót a készülék információi közé a Google. Akiknél fontosabb a megbízható működés, a gyári OS-en túlmutató funkcióknál, azoknak számít mennyi ideig képes a rendszer fenntartani az optimális működését. Miért? Mert ez egy legalább olyan fontos mérőszám a rendszer állapotáról, mint az Antutu gyors diagnosztikája. Ugyan a hosszú futásidő lehetősége mindenkinek adott, amíg a felhasználási szokásai ezt lehetővé teszik. Nálam prioritás a stabil működés, de meg tudom érteni az elégedetlenkedőket. Ők törik fel az utat előttünk.
...és egy fontos dologra hívnám fel azok figyelmét akik készülék vásárlás előtt állnak. Az ismerősi köreimben tapasztaltam - tehát nem szentírás, de meg lehet cáfolni - egyedül a Nexus- t nem kell 2-3 naponta újra indítani. Lásd Samsung...
462 óránál tartok, beszereztem egy vírust is, amit vért izzadva ki tudtam irtani, de ez egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Counter-strike 1.6
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest