Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

válasz asysoft #10127 üzenetére

Könyörgöm ne tegyél már mindent off-ba, főleg ilyen hosszú szöveget, mert alig tudom elolvasni. Köszönöm.
    Akik napi szinten rebootolnak, mert nem bírják megállni, hogy kipróbáljanak egy másik romot, azoknak nem lehet szempont a futási idő. Viszont nem dísznek tette bele ezt az opciót a készülék információi közé a Google. Akiknél fontosabb a megbízható működés, a gyári OS-en túlmutató funkcióknál, azoknak számít mennyi ideig képes a rendszer fenntartani az optimális működését. Miért? Mert ez egy legalább olyan fontos mérőszám a rendszer állapotáról, mint az Antutu gyors diagnosztikája. Ugyan a hosszú futásidő lehetősége mindenkinek adott, amíg a felhasználási szokásai ezt lehetővé teszik. Nálam prioritás a stabil működés, de meg tudom érteni az elégedetlenkedőket. Ők törik fel az utat előttünk. :D
    ...és egy fontos dologra hívnám fel azok figyelmét akik készülék vásárlás előtt állnak. Az ismerősi köreimben tapasztaltam - tehát nem szentírás, de meg lehet cáfolni - egyedül a Nexus- t nem kell 2-3 naponta újra indítani. Lásd Samsung...
    462 óránál tartok, beszereztem egy vírust is, amit vért izzadva ki tudtam irtani, de ez egy másik történet.

Új hozzászólás Aktív témák