- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Cs1csó
félisten
Kihagyhatatlan ajánlat!
-
zolee5016
őstag
válasz koby11h #54305 üzenetére
így van
van aki még a telefont.mint telefon , és sms küldésre használja.....nem kell hiperszuper funkció,meg 150 app
....minden másra van jobb céleszköz...
az is valószinű csak beböfögte ezt az 12345 árat..ez nem valós érték....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #54306 üzenetére
12345 szerintem - én így értem - olyan mint az 1 forint, amit ajánlasz érte.
Vettem már így felrakott bicajt 8000-ért, ott is így értette az eladó.
Illetve ez ha hiteles a fotó akkor nem a 3000-es kategória, bár 2-3 éve nem követem a piacot"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
seniman
veterán
Egy éve archivált hirdetésemre megjött a húsz forintos kérdés:"aktuális még?". Ezek honnan a bánatból ássák elő az ilyen kőkori hirdetéseket?
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
koby11h
őstag
-
gban
Közösségépítő
Helyi, minőségi számítógép, leírás szerint i5 6500T és Micron 1100 SSD van benne.
CPU-Z szerint G4560.
Sentinel szerint Kingston A400.
Oké hogy írja hogy más procival és ssd-vel tesztelte, de akkor fel se tenném a tesztképet.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Faterkam
addikt
válasz Cs1csó #54304 üzenetére
Az enyém 13 évig ment, az eredeti aksijával. Imádtam, nehezen váltunk el. Itt van a fiókom mélyén
Más, itt a PH fórum Alzás hirdetés miért a Cseh alzára visz?
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Haver fia szeretne 65-80 között használt gépet venni, monitor nélkül, amin régebbi játékok elmennek nagyjából. Ebböl a keretből mi a max?
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Köszi mindenkinek, de én se vagyok nagy guru! Esetleg valaki privibe linket ahol érdemes konfig eladó?
-
Cs1csó
félisten
Üdv, ezt a konfigot ajánlottam Faterkam figyelmébe 70k-ra hirdetik:
i5-3570, GTX 970, 4x2GB DDR3, 120GB-os SSD, 1TB-os HDD, Thermaltake 750W , ASRock B75 Pro3, NZXT Phantom 240Szerintem nem tűnik rossznak.
-
cbmfan
őstag
válasz shteer #54331 üzenetére
AMD fűtőtestről ez a videó jutott eszembe
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Cs1csó
félisten
Kihagyhatatlan ajánlat!! Szerintetek ez mennyit érhet?
-
-
Cs1csó
félisten
válasz MasterDeeJay #54338 üzenetére
Abetyárját! Rákerestem: a CPU 2007-es, a VGA 2010-es kemény cucc. Maga a gép 2006-ban jelent meg. A gugli szerint. Iszonyat.
Azt nem is írtam, hogy EGYEDI festése van, hátha így népszerűbb lesz:
-
Cs1csó
félisten
Fészbukk márketplész: Sencor SRC 3100 B fekete kivetítős rádiós ébresztőóra 6000 Ft.
Eközben a boltban, újonnan, garanciával: [link] 5000Ft-tól kapható.
Nem lehet megunni a fészbukkmárketplészt, másik kedvenc:
"Eladó a képen látható CD lejátszók kifogástalanul működnek nem nagyon használjuk ezért adjuk el csere is érdekel mindent meghallgatok privátban lehet írni "
Lehet megírom neki erre "nem nagyon használjuk" válaszként: nyugi más sem.
-
törölt tag
válasz Cs1csó #54343 üzenetére
Ennek az a titka hogy vidéken vette 12 ezerért. Ahol én lakok pl a 70 ezres asus notikat sütik el 110 felett. Ezeket a 6w os ótvarokat. De a legszebb a dologban, hogy a bolt is pl nem 64 ért veszi, hanem 90ért.
A sivatagi cápák meg a nyugdijasoknak próbálják elsütni a 2900ft os zalman fülest,(rongyra tépve) hogy 16 ezerbe kerül.
Vidéken nem sz*arral guritanak.
/is,,Van pl a nano sim átalakító, puruttyakeresztrákoson 990ft, de aliexpressről 50ft házhoz szállítva.
biznic az biznic[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz seniman #54345 üzenetére
Legalább azt elérnénk, hogy a paraszt szeretne venni valamit akkor első körben megnézi az ÁRUKERESŐT és az alapján képet kap, hogy ha személyesen is benéz pár boltba milyen árak láttán kapja el a sikító frász.
horppc
Mikor egy lófax átlag konfighoz 750W-os tápot ajánl a "bótos" (eladó, szakértő ?) mikor egy 450W-os is félálomban hajtaná meg a konfigot, persze ha tudná a vevő hogy a sok xar 750Wos táp hátul a plafonig áll megértené a csíziót.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cs1csó #54347 üzenetére
Az a baj, hogy azért a bolt sem szarozik.
Szal / asus nótbuk 1 terra hdd FEHÉR.Semmi tipus semmi. Nyudijas nem ért hozzá .
Felmegy netre, beirja asus fehér 1 tb. kijön az hogy 170 ezer HÁTakkor ez az év biznisze lesz.Én pl nemértek a betonozáshoz (sem ). Rendeltem cementet, sódert, arányai rá voltak irva, bekevertük, és az egészet fel lehet kaparni kalapáccsal. Szal a beton helyett vakolat lett belőle.
Silány volt a cement, nem volt lejárva, csak egy semmitérő valami. Cementes zsákon ilyen zöld logó cement plussz Mondom ... Röhögtem, már betonozás előtt, hogy mondom a cement RED ultimate-ből lesz jó beton?
És valami olyasmi. Tanulópénz. Éreztem előre de már bele vagyok fáradva.Egy 60-70 éves nyugdijasnak is ugy beadnak mindent mint szél. " De akkor ez jó féle ? Igen az azsuzs azs natyon jó megbizsható jó gép 2 éf karancia"
- jó leszArra célzok, ha megkérdeztem volna hogy ez a cement plusz, ez nagyon jó? Biztosan mondták volna h :
legjobb a világon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz seniman #54349 üzenetére
Voltak, meg lehet vannak is jó asus notik, (k50ij) ismerősnek ez a mostani asusának az egész teteje letört kijelzőstől 2.5 év alatt. A kijelzőt tartó 5 mm-es fémpálca" eltörik, és leszakad az egész.Több ilyet hoztak hozzám, és a kijelző elektronikája alul megsérül kitörésnél, és onnan kezdve a fele képernyő eltűnik / visszajön.
Ami számomra borzalom az a 4 éve piacon lévő lenovo notik, ott mindenkinek már foltos a kijelzője.
Használt üzleti notikon kivül nem veszek / ajánlok senkinek semmit, mert nem lehet.
Ami noti valaha volt 470 ezer, na az ér valamit, de újonnan minimum 220 ezerig mind egy eldobós vacak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest