- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Conan8
csendes tag
Sziasztok !
Corsair H110i GT vagy GTX-et vegyek?
Köszi a segitségeteket!
Elvileg a GT a jobb,nem?,vagy ti mit vennétek most? -
Gamer30
csendes tag
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni abba,hogy nekem tegnap jött meg H80!Mindent úgy csináltam ahogy a papírján volt,és még videót is néztem róla,hogy kell beszerelni!Meg is volt minden,de egyfolytában zörgő hangot ad ki!!
Nem tudnátok esetleg mi lehet a baja!?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Imperator999 #41 üzenetére
Megrendetem 3 hete... Még sehol semmi.
-
Imperator999
aktív tag
Hali
Vannak már tapasztalatok Corsair H100-ról?
Gondolom csak vett már vki, engem is érdekelne, hogy milyen a hűtés hatásfoka? -
BioNiCMaN
addikt
válasz
sestertius #39 üzenetére
-
NOD
senior tag
Sőt ez is kapható minimum 1 éve Intel Core 2 Quad Q9650.
-
Rozsa
csendes tag
már egy hónapja kapható a HardverKernél
-
04ahgy
nagyúr
Akármilyen hűtés is, 1000MHz GF110 GPU 1,3V-on és 4600MHz Gulftown 1,575V-on nagy falat lenne neki.
Vantage CPU teszt alatt csak a CPU 300W felett kajál.
HGyu
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #30 üzenetére
omg. elmentek náluk. bonthatatlan/bővíthetetlen rendszer csak cpu-ra - hightech léghűtés teljesítmény dupla áron. nemtúljó
-
Xaels
félisten
válasz
Motion_Blur #30 üzenetére
Most a léghűtő Noctua D14-ről van szó? Mondom nem a hőfokok miatt akarnám a Hyper 212+t cserélni, hanem hogy jobban beférjek az NZXT Vulcan-ba. Van a ház tetején kiemelve egy 2x12cm-es ventilátor hely ahova szeretnék berakni egy radiátort és a CPU-t hűteném csak. Egyelőre még az egyedi lehetőségekről is gondolkozom.
-
Xaels
félisten
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Amennyiben a H100 elfogadható árban lesz, befér a házamba a radiátor a 2x12cm-es ventihelyre és hozza a Hyper 212+ teljesítményét(de még jobb lenne ha kicsivel többet) akkor én valószínűleg beruházok rá, mert rengeteg helyet tudnék nyerni vele a házamban. A CM hűtő is éppen csak befért.
-
Kaiku
senior tag
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Én pont a Mugen2-t gondoltam, hogy lecserélem erre.
-
antikomcsi
veterán
Próbáld ki például egy AMD X4 965 tuningolt procival. Ha már "vizes" hűtőt vesz az ember, akkor azt szeretné halkan üzemeltetni.
Egy ilyen cpu-nál erre esély sincs. Két venti kell a radiátorra H70-nél, magas fordulaton, ami pont ugyan olyan hangos, mint ha egy levegős bordát használnál.
Hűtési teljesítménye pedig egy mugen 2-nél sem jobb, viszont 2x annyiba kerül.
Nem rossz a dolog, csak dupla pénzért ugyan azt kapod, mint egy 10-13K-s léghűtővel.
Az i5 2500-as procit nyugodtan ki lehet próbálni például a fentebb nevezett levegős hűtővel, és kb. ugyan ezeket az értékeket fogjuk látni.
A 100-as változatnak talán lesz értelme, hisz végre dupla radi van hozzá.
-
proci985
MODERÁTOR
az alap, két 2000+rpmes ventivel persze tud annyit az a hűtő.
nem arról van szó, hogy nem jó, csak hogy a legjobb léghűtők olcsóbbak és verik hűtési teljesítményben. tetejében pedig túl sűrű a lamellázata ahhoz, hogy halkan is effektíven tudjon hűteni.
nem véletlenül a D14hez és az Arrowhoz lett hasonlítva.
-
Motion_Blur
félisten
H100-as érdekelne, de nem 120 ojróért
-
TomiLi
addikt
válasz
Stukker1987 #20 üzenetére
Köszi!
Az lesz amit mondasz! Nem éri meg a felárat, mert egy jobb léghűtő ugyanolyan hatásfokú, mint akár egy H70 is.
Ezért leszek nagyon kíváncsi a H100-asra!
Csinálhatnának 3x120 radival is egyet! -
Kaiku
senior tag
válasz
Stukker1987 #17 üzenetére
Nah ez nem hangzik rosszul ... De akkor miért húzzák le mások?!
-
TomiLi
addikt
válasz
Stukker1987 #17 üzenetére
Proci, mennyire van húzva?
-
dezz
nagyúr
válasz
Stukker1987 #14 üzenetére
Hogy mostanában melyik, azt nem tudom, ez már egy jópár éves cucc, már nem gyártják. Most így hirtelen nem is emlékszem a gyártóra.
Amúgy persze nem csak az anyag számít, hanem a belső kialakítása is.
-
Kaiku
senior tag
Nem értem, hogy lehet ennyire ellentétes az emberek véleménye. Valakinek nagyon nincs igaza.
-
dezz
nagyúr
Szívesen le-"Köp"-ném a nagyobbikat.
Na jó, nekem már van másik, ráadásul réz blokkal -- ezek úgy tűnik, nem abból vannak, talán azért nem annyira hatékonyak.
-
Stukker1987
senior tag
Nekem H60-am van. Ez talán a legkevésbé ismert a jelenlegi palettán...
Teljesítménye tesztek szerint a H50 és a H70 közé esik.Nálam i5 2500k procin van és BŐVEN hozza azt amit vártam tőle. Pl.: idle 25-28C a hőmérséklete és loadban veri a Mugen2-őt.
Tesztek alapján akkor mutatja meg igazán tudását amikor tuningra kerül a sor.
A dupla radis változatra nagyon kiváncsi leszek!
-
-
TheVeryGuest
senior tag
Jó a svéd webshop!
-
bartucc
addikt
A H50 és a H70 se igazán hozott jobb hőfokokat, mint egy True vagy egy Mugen 2. Majdnem dupla annyiba kerülnek, és értelmük sincs így sok... Halkabbnak nem halkabb, mert akármelyik csúcskategóriás hűtő egy épp hogy forgó ventivel elvan, szénné tuningolt procikra pedig kevesek a Hydro-k is. (H50 és H70-re gondolok itt is) Max akkor volt eddig értelmük, ha az egy 120-as borda elfért, de a nagy hűtő nem.
A H100-nak még lehet is értelme, nem túl drágán, szerelés mentes vízhűtésként, dupla akkora hőleadó felülettel, a H80 felejtős, elsősorban az ára és a teljesítménye miatt.
-
Xaels
félisten
Én is a nagyobbikra vagyok kíváncsi. Ha elég jó a hűtési teljesítménye és befér az NZXT Vulcan-ba a borda a felső 2 ventilátor helyére akkor lehet lecserélem a Hyper 212+t egy ilyenre amennyiben elég lehet későbbiekben egy Bulldozer-hez is.
-
Kaiku
senior tag
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Itt pontosan melyikre gondolsz? illetve melyik hűtő ellenében?
-
antikomcsi
veterán
A nagyobbikra kíváncsi vagyok, mert az eddigiek nem éppen a legjobbak. Alig hozták egy minőségi borda hűtési teljesítményét. Talán majd most a nagyobb radiátorral.
-
Kube
senior tag
Azért az egyiket elfogadnám, kíváncsi vagyok mikor lesz kapható
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest