Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt én is valószínűnek tartom, mindazonáltal én magam hívtam fel rá az eladó figyelmét, hogy erre valószínűleg szükség lesz. Arról mi a véleményetek, hogy bemegyek, kötök egy előfizetést készülék és hűség nélkül, és utána hazamegyek, és online rendelek részletre telefont? Általában van 10% online kedvezmény, az jópár ezres.
-
Topi70
tag
Újra itt. Factory reset után megjavult a helyzet, de már nem bízván a rootolt romban feltettem az asus legfrissebb romját. ATM "kolegával" már beszéltünk erről a root kérdésről, és közben gondolkodtam mi lehetett az oka annak, hogy neki ment az otg root nélkül is nekem meg csak xda féle root rom után. Én nem engedtem hogy frissítsen rendszert, és talán azért nem ment az otg, mert ezzel az asus féle nem root-olt rommal is megy az otg. Ezeket csak úgy leírtam... Merülés fronton remélem megoldódott a probléma a rommal. Majd kiderül holnap ilyenkor, bár nekem nagyon melegedett a hátulja, ill a akku figyelő progik is mind ezt a DMR-tt jelezték 98%-os arányban én nem akartam letiltani, mert ez a rendszer része... csak tüneti kezelés lett volna. Sd kártyát kizárnám mert ha benne volt, ha nem merült így is úgy is. Remélem segítettem valamit.Meg azt is, hogy az én fonepadom is megjavult!!!
-
toxicdog21
csendes tag
Nálam merül root-tól, rom verziótól, telepített programok számától függetlenül, még teljesen kikapcsolt módban is. Viszont, 90% hogy ez egyedi, csak nálam előforduló hardverhiba.
Ismerősöm egy nappal korábban vett ilyet ugyanott ( T ), neki semmi baja nincs vele, gyári ROM, nem rootolt, telepítgetett ezt azt, és a mai napig legfeljebb 1-2%-ot merül 24 óra alatt kikapcsolt kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest