- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Sziasztok!
200.000 Ft kornyeken talaltam 2 uzletet is, ami gyartoi garanciaval adja a keszuleket.
Ismeritek ezt a 2 boltot, lehet tolunk venni vagy inkabb 220ert telekomtol?
mobilkereskedes.hu -
mobile
csendes újonc
Sziasztok!
3 készülék közül próbálok választani. Az egyik a Galaxy S7, a másik az S7 Edge, a harmadik pedig az iPhone 7-es, esetleg még az iPhone 6S. Nektek mik a tapasztalataitok az iPhone 7-tel kapcsolatban? Jobb mint a másik kettő? Vagy esetleg melyiket tudjátok ajánlani? Segítségeteket előre is köszönöm! -
Szellem.
nagyúr
Én S7 Edgeről jöttem!Jelenleg iPhone 7 Plust használok!Én bátran javaslom neked!IOS másként müködik mint a droid azonban szerintem egyszerűbb,kézzelfoghatóbb és szerintem jobban konfigolhatóbb!Nekem nagyon tetszik a telefonom és nagyon elégedet vagyok vele!Ha tudsz elvonatkoztatni és nyitott lenni a más felé akkor sok örömöd lelik az ios rendszerű iphoneokban!Elfogultság nélkül javasolom neked!Nagyon szeretem az S7 Edegemt de itt nagy a lelki nyugalmam ha érted mire gondolok!
-
csab2
veterán
válasz Something_ #3602 üzenetére
Én egy hete a Prémium mobilból vettem az iPhone 7-esemet. A webshopban kártyával lehet fizetni, ingyen kihozták a mobilt, ami bontatlan volt. Szóval eddig nekem maximálisan bejött ez a bolt.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
A guru
addikt
Sziasztok! Sok év droid használat után térnék át egy i7-re viszont előtte azt kérdezném hogy a garancia itt hogy működik? Ha jól tudom van 1év apple gari és ez független attól hogy honnan vettem, viszont itt fentebb írtátok hogy pl. a mobilkereskedésben gyári garit adnak, ez azt jelenti hogy +1 év az említett 1 éven felül? Köszönöm!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csabiks #3614 üzenetére
Azért ne essünk túlzásokba.
Szó se róla az i7 jó telefon, de az s7e is baromi jó készülék.
Én nem vagyok elfogult egyik márkával sem, van is mindkét készülék a zsebemben és én nem látom ezt a messze az iPhone vezet szöveget.
Inkább onnan közelíteném meg hogy melyik platform tetszik jobban vagy áll közelebb hozzád.A mindkét telefon hardveresen kiváló.
-
veterán
-
veterán
válasz Ed Parker #3616 üzenetére
+1
Egyetértek veled!Rádasásul az akkuidő sokkal jobb volt a Samuknál.
Én sem vagyok egyik elkötelezettje sem,de az iPhone kényelmesebb nekem,de nem jobb,mint a S7-S7edge.
Viszont ezt kell használjam,mert annyival kisebb,hogy egykézzel tudom használni.
Ami zavar a i7-ben,az üzemidő gyengébb sajnos. Ja, és ez is laggol! Valaki nem akarja észrevenni,mert drága,de igenis akad néhol.
Mindentől függetlenül maradok ennél a márkánál,amíg ekkora méretben gyártanak,ilyen jó készüléket.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
nbware
senior tag
válasz TheBikerider #3619 üzenetére
En meg nem vettem eszre laggolast, droid alatt annal inkabb, hacsak nem egy eromu a hadvere
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csabiks #3617 üzenetére
Aha, mesélj még.
Nem s3-ad volt? Mert az laggol és túl is van húzva a kijelző.
Az Apple watch nem túlszaturált? Az is oled.
Legalább egy szakmai topikba ne írnál ekkora baromságokat.
Az s7e kijelzőjéről szuperlativuszokban beszél az összes teszt oldal, a legjobb a piacon jelenleg. -
-Ben-
veterán
válasz csabiks #3617 üzenetére
Nem tudom, miről beszélsz. Már a Droid is kinőtte a „lagg” szindrómát Vas kell alá, ami pl. az S7E-ben megvan. Egyáltalán nem a laggról híres, ráadásul azt se értem, hogy miért túlszaturált neked az a kijelző?
Az Apple féle IPS panel meg fakó. Ennyi erővel...
Csak mondom, hogy a jövőben az Apple is OLED kijelzőkkel képzeli el a telefonjait.... -
-Ben-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz Something_ #3626 üzenetére
-
viera
őstag
Ezzel teljesen egyetértek,szerintem is így van.
A hét elején vettem egy i7-et az S7 Edge mellé,de én nem veszek észre különbséget.
Ugyanolyan stabil mind a kettő teló.Tényleg nagyon jó az i7,de nem tartom meg mégsem.Meg lehet,hogy kifogtam egy hibásat mert a Home gomb körül kicsit lepattogott amivel be van vonva a teló. (Jet Black)
Nekem jobban tetszik az S7 kijelzője,szerintem a legszebb most a mobilok között.
Szép az i7 kijelzője is,de ahogy írtad kicsit fakó az IPS.
Engem az is zavar,hogy az i7-esen a fekete inkább szürke.
Azt hittem elég lesz a 4.7-es kijelző de rájöttem,hogy kicsi.
Az i7 Plus meg nem tetszik a széles kávái miatt.
Meg a felbontásbeli különbséget is észre veszem,nem tehetek róla ilyen a szemem.
Én már nagyon várom a jövő évi iPhone-t,remélem tényleg meglépik amiket írnak róla.
Hajlított OLED kijelző,fém-üveg design meg 5.8-as káva nélküli kijelző.
Ha ilyen lesz jövőre akkor nálam tuti vétel.Más: Köszönöm mindenkinek aki privátban leírta a tapasztalatát az i7-ről.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz TechN7ne #3629 üzenetére
kinőttem már ebből az óvodás gondolkodásból hogy "ég és föld", ajánlom nőlj fel te is
Két gyártó flagship termékeiről beszélünk, azt gondolom nem kell mondanom hogy a az s7e egy korábbi példány, olcsóbb, és bizony sok mindenben jobb is mint az i7.
Ha érdekel nézz utána, mert ez nem a topik témája.
Azt is elmondhatom hogy 2008 óta az összes iPhone megvolt, szóval azért van rálátásom, csak én nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézem a telefont és nem építek rá vallást, nem tekintem státusszimbólumnak, csak egy eszköz ami megkönnyíti a napjaimat.
Ugyanezt a célt egy s7e is ellátja, szóval nyitnod kellene egy picit a világ felé és nem dobozban élni az életed, azzal a torz tévhittel hogy az Apple-en kívül nincs is már életA topikgazda részét meg nem baj hogy nem érted
-
-Ben-
veterán
válasz TechN7ne #3632 üzenetére
Kérdeztek, mi pedig válaszoltunk. Ugyan iPhone 7 -et használunk, de nem kell rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a készüléket, ugye? Lehet, hogy számodra csak az Apple létezik, ez mindened és talán még státusszimbólum is, de azt hiszem nem Te vagy itt a követendő példa, legalábbis remélem. Azt pedig főleg nem Te nem fogod nekem megmondani, hogy hol lökjem a „sódert” .....
Ideje elengedni a témát! - Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #3619 üzenetére
Sosem értem igazán, mikor arról beszélnek, hogy "laggol". Mondjátok már meg hogy mit kell nézni rajta, vagy mit kell keresni, mi az ami ezt a jelenséget előhozza, és ez pontosan mi, amit keresni kell. Mert nekem program indítás, kilépés, lapozás, görgetés stb. aminél értelmezni tudnám azt, hogy akad, nem hoz elő ilyet. Tehát pontosan mi ez a "laggol"?
-
Ed Parker
nagyúr
A mozgás darabossá válik, nem folyékony a görgetés például.
Ezt az Apple elég jól megcsinálta már az első telefonokon is, viszont vannak helyek még az i7-ben is, asszem üzenetek, ahol a gyors görgetésnél megakad(hat)
Ezek a dolgok engem pl nem zavarnak, egy safaris böngészésnél már inkább. -
veterán
Itt-ott akad.
Én ezt hívom annak.
De baromira nem érdekel,mert mind ilyen csak az i7 a legkevésbé. Csak reagáltam egy kolléga megjegyzésére.
Valaki komolyan veszi,én nem.Bármi előhozhatja ....
Aki nem figyeli,nem veszi észre. Én sem feszülök rá,hogy jaj,laggol. Csak már nekem feltűnik. Ilyen a szemem
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
-Ben-
veterán
Nekem most olyan problémám van, hogy szó szerint össze-vissza gépelek mindent a telefonon. Soha, egyik telefonomon se nyomtam ennyit félre, pedig volt 3" alatti - 3,5 - 4,0 - 4,7" -es mobilom is, de 1-2 nap után mindig sikerült megszoknom és teljesen rendben volt minden. Most ezen az i7 -en csak akkor tudok normálisan üzenetet/mailt írni, ha lassan, koncentrálva gépelek.... Nem tudom mitől lehet ez, de elég bosszantó. Rosszul lenne kalibrálva a kijelző?
(#3639) Jerusalem: Haha.. De vicces Egyébként nem hiszem, hogy ez a gond, mert teljesen normális vastagságú ujjaim vannak. Nem véknya, de nem is vaskos. Na meg kezembe veszem a kis 3,5" -es iPhone 4-et és azon nem gépelek mellé szinte semmit se....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-Ben-
veterán
Szerintem az nem lepattogott, hanem olyan... Az enyémen is úgy tűnik, mintha lepattogott volna, de jobban megnézve eleve olyan is volt.
„Hajlított OLED kijelző,fém-üveg design meg 5.8-as káva nélküli kijelző.
Ha ilyen lesz jövőre akkor nálam tuti vétel.”Hááát... igen.. Csak győzzük megvenni, mert ha a pletykáknak lehet hinni, akkor ez a verzió az abszolút prémium lesz (nem kizárt az se, hogy csak ez kap jövőre OLED kijelzőt) és akkor bizony 350eFt alatt nem fogja megúszni senki se.... Sőt, a MacBook Pro árazása után az se lepne meg, ha 400-nál indulna.
-
veterán
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz myself45850 #3646 üzenetére
Rámész egy fotóra -> bal alsó ikon -> társítás kontakthoz
-
Mr.Silkó
veterán
válasz myself45850 #3646 üzenetére
Bemész a fotókba, megkeresed a képet, amit be szeretnél állítani, megnyomod bal alul a kis nyíl ikont, és ráböksz a felúszó opcióknál a "társítás kontakthoz"-ra. Beállítod a méretet és leokézod.
Szerk.: megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Something_ #3620 üzenetére
Természetesen kaptam számlát. Az Apple nem ad ki garancia jegyet, mert a szervizben leellenőrzik a garanciát. Minden Apple termékre jár az 1 év gyártói garancia.
Én csak ajánlani tudom a Premium mobilt.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest